Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviisssS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
6
2
26
Merhaba kızlar. Sizlere sorum şu: Ben pcos hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum. Tarlusal kullanıyorum. İlaç bittikten 3-4gün hatta bazen 10gün sonra adet olduğum oluyordu. Fakat bu ay ilaç bitmeden ilk defa adet oldum.🙏. ve etrafımdakiler yumurtlama testi yapmamı önerdi öncesinde 2 sefer yapmıştım fakat sonuç alamadım maalesef🤦🏻‍♀️ şimdi yârın başlayacağım elimde 1 adet çatlatma iğnesi var onu ne zaman vuracağım yumurtlama için ne yapabilirim ne tüketebilirim yardımcı olun lütfen 🫠🫶🏻

Eklentiler

• ED4B550D-80E6-41DA-B08A-2AF92D602B9A.jpeg
    ED4B550D-80E6-41DA-B08A-2AF92D602B9A.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 14
Bende bugun doktora gittim. Doktorumun onerisi yumurtlamanin pik oldugu gun iliski ertesi gun gunduz 4 ile 6 arasi yumurta catlatma ignesi o gun iliski yok ertesi gun aksam 10 ile gece 2 arasi iliski...
Umarim size de faydasi olur

Merhaba kızlar. Sizlere sorum şu: Ben pcos hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum. Tarlusal kullanıyorum. İlaç bittikten 3-4gün hatta bazen 10gün sonra adet olduğum oluyordu. Fakat bu ay ilaç bitmeden ilk defa adet oldum.🙏. ve etrafımdakiler yumurtlama testi yapmamı önerdi öncesinde 2 sefer yapmıştım fakat sonuç alamadım maalesef🤦🏻‍♀️ şimdi yârın başlayacağım elimde 1 adet çatlatma iğnesi var onu ne zaman vuracağım yumurtlama için ne yapabilirim ne tüketebilirim yardımcı olun lütfen 🫠🫶🏻

Bu 9 yazanda yumurtam 21 mm di ama çift koyu çizgi çıkmadı.Ovulasyonu göstermedi. Doktora gittim o gün yumurtan büyümüş baya dedi. Bu ovulasyon testi de artı med. Siz bunlarla hareket etmeyin bende de pko var. Doktor kontrolünde olun hep derim.

Eklentiler

• IMG_20241204_211231.jpg
    IMG_20241204_211231.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 6
Bu 9 yazanda yumurtam 21 mm di ama çift koyu çizgi çıkmadı.Ovulasyonu göstermedi. Doktora gittim o gün yumurtan büyümüş baya dedi. Bu ovulasyon testi de artı med. Siz bunlarla hareket etmeyin bende de pko var. Doktor kontrolünde olun hep derim.
Ben 1 sefer hamile kaldım bu yöntemle fakat boş gebelik oldu 2 yıl geçti ilk defa ilaçsız adet oldum şansımı denicem ben tanıdık bir hemşire ile ilerliyorum zaten😊

X