Ovulasyon Testi?

bluesea00

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
39
4
Kızlar ovulasyon testime bakarmısınız 3 de pik yaptığını düşünğyorum sanırım 4 te de çatkamışım 2 3 4 te ilişki oldu onun öncesinde de günaşırı oldu umarım bu ay kalırım hamile

Eklentiler

• 1000034262.jpg
    129,3 KB · Görüntüleme: 43
Aynen 3te pik 4 te catlama olmus inşallah gönlünüzce olur

Bende şöyle biliyorum. Bu testlere göre 3ündr pil olmuş . 48 saat içerisinde bir çatlama olacak önceden haber veriyor . Pik günü değil de ertesi gün birliktelik diye biliyorum.

Bende şöyle biliyorum. Bu testlere göre 3ündr pil olmuş . 48 saat içerisinde bir çatlama olacak önceden haber veriyor . Pik günü değil de ertesi gün birliktelik diye biliyorum.
Bu attığım 3 test gününde de oldu ilişki pik öncesi, pik günü, pik ertesi yani çatladığı gün

Muhtemel 14. Gün sıralarında yumurtluyorsunuz genelde yumurtlamadan 14 gün somra adet geliyor çünkü ama belli de olmuyor o yğzden düzenli takip ederseniz yakalarsnz bence
6 sinda catladi bu ay gelirse 20de gelir oda 5gun erken ben bu isten bisey anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…