Aynen 3te pik 4 te catlama olmus inşallah gönlünüzce olurKızlar ovulasyon testime bakarmısınız 3 de pik yaptığını düşünğyorum sanırım 4 te de çatkamışım 2 3 4 te ilişki oldu onun öncesinde de günaşırı oldu umarım bu ay kalırım hamile
Bende şöyle biliyorum. Bu testlere göre 3ündr pil olmuş . 48 saat içerisinde bir çatlama olacak önceden haber veriyor . Pik günü değil de ertesi gün birliktelik diye biliyorum.Kızlar ovulasyon testime bakarmısınız 3 de pik yaptığını düşünğyorum sanırım 4 te de çatkamışım 2 3 4 te ilişki oldu onun öncesinde de günaşırı oldu umarım bu ay kalırım hamile
Bu hangi markaKızlar ovulasyon testime bakarmısınız 3 de pik yaptığını düşünğyorum sanırım 4 te de çatkamışım 2 3 4 te ilişki oldu onun öncesinde de günaşırı oldu umarım bu ay kalırım hamile
Bu attığım 3 test gününde de oldu ilişki pik öncesi, pik günü, pik ertesi yani çatladığı günBende şöyle biliyorum. Bu testlere göre 3ündr pil olmuş . 48 saat içerisinde bir çatlama olacak önceden haber veriyor . Pik günü değil de ertesi gün birliktelik diye biliyorum.
Artımed diye markaBu hangi marka
Pik bence bu testMrb hanimlar ovulasyon testim bugun adetim biteli 8gun olduEki Görüntüle 3499936
İnşallaah tesekkürlerAynen 3te pik 4 te catlama olmus inşallah gönlünüzce olur
İnşallah suan kasik agrisida baslad cunku bende o sekilde dusunmeye basladimPik bence bu test
IKızlar ovulasyon testime bakarmısınız 3 de pik yaptığını düşünğyorum sanırım 4 te de çatkamışım 2 3 4 te ilişki oldu onun öncesinde de günaşırı oldu umarım bu ay kalırım hamile
pik bence de bu testPik bence bu test
Mrb hanimlar ovulasyon testim bugun adetim biteli 8gun oldu
3 yada 4 gun var gibi daha ben adet bittikten 8ci gün pik oldum erken oldu benimArkadaşlar sizce ne zaman pik görürüm. 2 farklı markadan takip ediyorum .. Reglim biteli 4. Gün oldu . Eki Görüntüle 3500400
Kaç günde bir adet oluyorsunuz düzenlimi su an testleriniz negatif düzenli yapmaya devam edinArkadaşlar sizce ne zaman pik görürüm. 2 farklı markadan takip ediyorum .. Reglim biteli 4. Gün oldu . Eki Görüntüle 3500400
Tamam o zaman3 yada 4 gun var gibi daha ben adet bittikten 8ci gün pik oldum erken oldu benim
Evet 28 günde bir düzenli olarak regli oluyorumKaç günde bir adet oluyorsunuz düzenlimi su an testleriniz negatif düzenli yapmaya devam edin
Bende 29 yada 30 eylul 24 tu 11pik oldum ekim 25de geldi 6sinda pik oldum belli olmuyorEvet 28 günde bir düzenli olarak regli oluyorum
Muhtemel 14. Gün sıralarında yumurtluyorsunuz genelde yumurtlamadan 14 gün somra adet geliyor çünkü ama belli de olmuyor o yğzden düzenli takip ederseniz yakalarsnz benceEvet 28 günde bir düzenli olarak regli oluyorum
6 sinda catladi bu ay gelirse 20de gelir oda 5gun erken ben bu isten bisey anlamadimMuhtemel 14. Gün sıralarında yumurtluyorsunuz genelde yumurtlamadan 14 gün somra adet geliyor çünkü ama belli de olmuyor o yğzden düzenli takip ederseniz yakalarsnz bence
Mrb herangi bir gelisme var mi sizdeKızlar ovulasyon testime bakarmısınız 3 de pik yaptığını düşünğyorum sanırım 4 te de çatkamışım 2 3 4 te ilişki oldu onun öncesinde de günaşırı oldu umarım bu ay kalırım hamile