Ovulasyon testi

mimozamc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
98
20
27
26E251C5-B610-4A00-8BA9-368A3FE68916.jpeg
merhaba ovulasyon testi kullanan ve kullanmış olanlar yorumlama yapabilir misiniz? Yumurtlama var mı pcos var bende ondan mı böyle çıkıyor bilgisi deneyimi olanlar bakabilir mi.

image.jpg

Bir değişiklik yok yine aynı, böyle olup piki gören var mı hep böyle çıkacak gibi hissetmeye başladım artık

Bende de pcos var ama böyle çıkmıyor son regliniz ne zamandı şu an hamile olma ihtimaliniz var mı
9 eylülde oldum önce lekelenme gibi geldi daha sonra adete döndü ama baya yoğun oldum. O yüzden yok sanırım hamilelik durumu. Sizin iki çizgide belirgin çıkmıyor mu? Pcos olunca öyle oluyor yazılarını gördüm bazı yorumlarda ama bilemedim.

9 eylülde oldum önce lekelenme gibi geldi daha sonra adete döndü ama baya yoğun oldum. O yüzden yok sanırım hamilelik durumu. Sizin iki çizgide belirgin çıkmıyor mu? Pcos olunca öyle oluyor yazılarını gördüm bazı yorumlarda ama bilemedim.
Benim iki çizgi de böyle koyu çıkmıyor biri daha silik çıkıyor sadece dün böyle koyu çıktı

Silikleşmeye başlar belki yarın öbür gün o zaman da çatlama olmuş demektir 19la 20nin arasındaki diğerlerinden daha koyu sanki

X