Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen pkos olduğu için böyle çıkıyor normalde böyle olmaz cunku ovulasyon testleri..Eki Görüntüle 3481289 merhaba ovulasyon testi kullanan ve kullanmış olanlar yorumlama yapabilir misiniz? Yumurtlama var mı pcos var bende ondan mı böyle çıkıyor bilgisi deneyimi olanlar bakabilir mi.
Tamamdır teşekkür edermhenüz yok gibi. devam edin teste
Muhtemelen pkos olduğu için böyle çıkıyor normalde böyle olmaz cunku ovulasyon testleri..
Yani bende daha ilk deneyimliyorum ondan danışmak istedim ama soluk soluk değil de böyle çıkıyor genelde ama tam pikide yakalayamadım henüz sanırımMuhtemelen pkos olduğu için böyle çıkıyor normalde böyle olmaz cunku ovulasyon testleri..
Bende de pcos var ama böyle çıkmıyor son regliniz ne zamandı şu an hamile olma ihtimaliniz var mıEki Görüntüle 3481606
Bir değişiklik yok yine aynı, böyle olup piki gören var mı hep böyle çıkacak gibi hissetmeye başladım artık
9 eylülde oldum önce lekelenme gibi geldi daha sonra adete döndü ama baya yoğun oldum. O yüzden yok sanırım hamilelik durumu. Sizin iki çizgide belirgin çıkmıyor mu? Pcos olunca öyle oluyor yazılarını gördüm bazı yorumlarda ama bilemedim.Bende de pcos var ama böyle çıkmıyor son regliniz ne zamandı şu an hamile olma ihtimaliniz var mı
Benim iki çizgi de böyle koyu çıkmıyor biri daha silik çıkıyor sadece dün böyle koyu çıktı9 eylülde oldum önce lekelenme gibi geldi daha sonra adete döndü ama baya yoğun oldum. O yüzden yok sanırım hamilelik durumu. Sizin iki çizgide belirgin çıkmıyor mu? Pcos olunca öyle oluyor yazılarını gördüm bazı yorumlarda ama bilemedim.
Anladım. Bilemiyorum bende bir iki gün daha deneyeceğim uygulamalarda 22 23 olarak gösteriyor pik gününü umarım testte net olarak piki görebilirimBenim iki çizgi de böyle koyu çıkmıyor biri daha silik çıkıyor sadece dün böyle koyu çıktı
Pcos olup innovita ovulasyon kullananlar yardım lütfen. Sizde böyle mi çıkıyorEki Görüntüle 3481847
Bugünde böyle
Eki Görüntüle 3481606
Bir değişiklik yok yine aynı, böyle olup piki gören var mı hep böyle çıkacak gibi hissetmeye başladım artık
Evet bende de böyle başladı hemen adet sonrası silik görmedim hiç.Cnmm merhaba biraz takip ettim seni ama benimde böyle çıkıyor reglinin hemen arkasından yani daha silik olması gerekiyordu olmadı
Evet bende de böyle başladı hemen adet sonrası silik görmedim hiç.
Ay teşekkür ederim. Amin ikimiz içinde tez vakitte hayırlısıyla güzel haberler alalımHayırlısı diyelim artık inşallah ikimizinde olur en kısa zamanda