-
- Konu Sahibi lazanya000
Allah razı olsun inşallah canim 6 gün boyunca yapsam sana atsam testleri bana yardımcı olursun değil efedim anlamıyorum sabah12 akşam 8 yapcam yine efendim sana yine atcam inşallah olur bende çok istiyorumcanim uygulamada bugun dun ovulasyon gunu gosteriyor olabilir ama sen testle olcmeye devam et bunu, daha pik olmamis, 29 haziranda adet olduysan erken yumurtlama olmadiysa 14 gun sayarsan bugunden itibarne 6-7 gun icinde pik gorebilirsin demek bu gec yumurtlama olmazsa, o yuzden ayni saatte sivi alimini 2 saat durdurup yapmaya devam et pes etme
ben de erken gorucem uygulamada oyle gosteriyo diye 2 haftadir test yapiyorum daha dun piki bugun de catlamayi gordum
tabi ki olurum hic merak etme beraber buluruz piki :) sen beni etiketleyerek at buraya her gun bakalim beraber illa gunde 2 kez yapmana gerek yok bence, ben oglen 12 gibi icecegi kesiyorum, 2:30 gibi yapiyorum, cogunlukla da yakaliyorum canim, hangi saat sana uyarsa o saatte yap sonra da at bana 10 dakika sonra testi bakalim beraber, merak etme buluruz :)Allah razı olsun inşallah canim 6 gün boyunca yapsam sana atsam testleri bana yardımcı olursun değil efedim anlamıyorum sabah12 akşam 8 yapcam yine efendim sana yine atcam inşallah olur bende çok istiyorum
Tam efendim Allah razı olsun akşam 8 gibi sana atcam efendim çok mutlu oldum bana yardımcı olduğun için çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsuntabi ki olurum hic merak etme beraber buluruz piki :) sen beni etiketleyerek at buraya her gun bakalim beraber illa gunde 2 kez yapmana gerek yok bence, ben oglen 12 gibi icecegi kesiyorum, 2:30 gibi yapiyorum, cogunlukla da yakaliyorum canim, hangi saat sana uyarsa o saatte yap sonra da at bana 10 dakika sonra testi bakalim beraber, merak etme buluruz :)
bekliyorum canim ne demek <3 insallah allah kavustursun bebislerimize hepimziiiiTam efendim Allah razı olsun akşam 8 gibi sana atcam efendim çok mutlu oldum bana yardımcı olduğun için çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Amin inşallahbekliyorum canim ne demek <3 insallah allah kavustursun bebislerimize hepimziiii
Pik degil henuz canim ama koyuBu daha belirgin çıktı sonuç ne olarak gösteriyor
Canim daha pik olmamis hicbiri, benimkiler de bazen silik cikiyordu bir oncekinden. Yapmaya devam modunu dusurme gun asiri denemeye de devam etKaç gündür yapıyorum böyle oluyor teste değişiyor rengi
Tam canımCanim daha pik olmamis hicbiri, benimkiler de bazen silik cikiyordu bir oncekinden. Yapmaya devam modunu dusurme gun asiri denemeye de devam et
Merhaba, bu uygulamanın adı nedircanim ben de cok takildim olmadi zamaninda diye, daha dun pik gordum 20.gunde, gec olabilir, benim de ayni sendeki gibi oldu koyuyken birden silik oldu silik gitti sonra birden koyulasti dun pik oldu bak atiyim hatta, sen yaptikca at buraya bakalim nasil olduguna
Eki Görüntüle 3440561
femometerMerhaba, bu uygulamanın adı nedirben de bir uygulama kullanıyorum ama koyu olmasına rağmen 0.7 gibi değerler veriyor. Eklediğim teste bile 0.7 dedi
testiniz yeterince hassas olmayabilir mi ya da ayni saati kacirmis olabilir misiniz test yaparken, su iciminiz de onemli en az 2 saat beklemeeniz gerekiyor sususz test yapmak icinMerhabalar bende bu ay ovulasyon testi denedim bir kaç gün t çizgisi belli oldu ama tam c kadar koyu değildi sonra silikleşmeye başladı yardımcı olur musunuz
Testi her gün aynı saat ve suya dikkat ettim birinden danışmanlık da alıyorum ovulasyon takibi için onun önerdiği markanın testinide aldım adetimede 4-5 gün kaldı . İnanın bende anlamadım sizlere danışmak istedimtestiniz yeterince hassas olmayabilir mi ya da ayni saati kacirmis olabilir misiniz test yaparken, su iciminiz de onemli en az 2 saat beklemeeniz gerekiyor sususz test yapmak icin
Belki de yumurtlama gununuz gelmemistir bu srada gec yumurtlama olabiliyor
Bu şekilde öğrenen var ama onların pik çıkıyor genelde. Sizinki çok açık renk böyle bir yorum için.Kızlar bu ay hsg çektirdim yumurtlama günlerini değerlendirdik reglime 8 gün kaldı bugün ovulasyon testim böyle çıktı ovulasyon testiyls hamile olduğunu öğrenen var mi