- 17 Mayıs 2023
- 174
- 28
- 28
-
- Konu Sahibi melosunuz06
İnancını yüksek tut bence tüp bebek aşılamada kolay değil ve doğal değil doğal yoldan olmasından yanayım ben hep inşallah olur süzde iki tarafında sorunu var anladığım kadarıyla ama olur inancını kaybetme Kûn fe yekun (ol der ve olur..)benim esimde ileri hareket iyi ama morfoloji %1 ve doktor doğal yolla şansınız düşük de olsa var dedi. kaşdı ki bende de pcos var yumurtalarım ilaçla büyüyor ancak. su an ben ilaç tedavisi görüyorum, esim vitamin takviyesi kullanıyor sadece. doktorum ilaçla sonuc alamazsak tüp bebeğe başlarız ama şu an sansınız var dedi valla. çok inancım olmasa da devam ediyoruz
öyle valla ama ne bileyim. yoruldum sanırım biraz. olacağına inancım tam fakat bu süreç bizden neler götürür o korkutuyor beni artık.İnancını yüksek tut bence tüp bebek aşılamada kolay değil ve doğal değil doğal yoldan olmasından yanayım ben hep inşallah olur süzde iki tarafında sorunu var anladığım kadarıyla ama olur inancını kaybetme Kûn fe yekun (ol der ve olur..)
Amin inşallah hepimiz yorulduk hepimiz yıprandık ama geciktiriyorsa güzelleştiriyodur öyle düşününöyle valla ama ne bileyim. yoruldum sanırım biraz. olacağına inancım tam fakat bu süreç bizden neler götürür o korkutuyor beni artık.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah meryem suresi oku 41 gün inançlı yap onunda faydası mutlaka olur sabır sabırla bütün ağaçlar yeşeriröyle valla ama ne bileyim. yoruldum sanırım biraz. olacağına inancım tam fakat bu süreç bizden neler götürür o korkutuyor beni artık.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
öyle valla. Allah yardımcımız olsunAmin inşallah meryem suresi oku 41 gün inançlı yap onunda faydası mutlaka olur sabır sabırla bütün ağaçlar yeşerir
Morfoloji %4 normal demek, neye göre morfoloji bozukluğu var dediniz? Doktor mu söyledi?KIZLAR 10 mayısta 3 gün aşırı ilişkiye girdim 2 gün daha giricem eğer bebek tutunursa ne zaman anlaşılır morfoloji %4 ileri hareketlilik %34 morfoloji bozukluğu var ama doktor normal olur dedi tedavi sürecindeyiz sizce olma ihtimali nedir aynı durumda olan bilgi verebilir mi? Bundan önce bu iki değer sıfırdı şuan 6 ayda bu duruma geldi
Evet %0 dı çünkü başlarda ondan dolayı bozuk dedi 6 ay tedavi sürecimiz oldu bu hale getirdim kendi çabalarımlaMorfoloji %4 normal demek, neye göre morfoloji bozukluğu var dediniz? Doktor mu söyledi?
Teşekkürlerİlişkiden 14 gün sonra testte çıkabilir
Neler yaptınız morfoloji yükselmesi içinEvet %0 dı çünkü başlarda ondan dolayı bozuk dedi 6 ay tedavi sürecimiz oldu bu hale getirdim kendi çabalarımla
Proxeed kullandık os wed plus keçiboynuzu pekmezi ve mürdüm eriği kurusuNeler yaptınız morfoloji yükselmesi için
TeşekkürlerPROF.DR.HAKAN YARALI ANKARA
PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İSTANBUL
KIZLAR BİLDİĞİNİZ İYİ AŞILAMA VE TÜP BEBEK DOKTORLARINA İHTİYACIM VAR GİDİP MEMNUN KALDIĞINIZ ÇEVRENİZDE GÜDİPTR MEMNUN KALAN İLGİLİ SADECE PARAYI ALIP KÖŞEYE ÇEKİLMEYEN SORDUĞUN SORULARA CEVAP VEREBİLEN MORALİ YÜKSEK TUTABİLEN DOKTORLARA İHTİYACIM VAR HANGİ ŞEHİRDE İSMİNİ SOY İSMİNİ TÜP BEBEK MERKEZİ OLARAK YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM SORUNUMUZU ANLATAYIM 2.5 YILLIK EVLİYİZ 27 YAŞINDAYIZ BENDE SORUN YOK EŞİMİN MORFOLOJİ DÜŞÜK İLERİ HAREKETLİLİK DÜŞÜK BUNA ÇARE OLABİLECEK DOKTOR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM CANIM KIZLARRR
Merhabalar ben ebru Öztürk e gidiyorum bahçeciKIZLAR BİLDİĞİNİZ İYİ AŞILAMA VE TÜP BEBEK DOKTORLARINA İHTİYACIM VAR GİDİP MEMNUN KALDIĞINIZ ÇEVRENİZDE GÜDİPTR MEMNUN KALAN İLGİLİ SADECE PARAYI ALIP KÖŞEYE ÇEKİLMEYEN SORDUĞUN SORULARA CEVAP VEREBİLEN MORALİ YÜKSEK TUTABİLEN DOKTORLARA İHTİYACIM VAR HANGİ ŞEHİRDE İSMİNİ SOY İSMİNİ TÜP BEBEK MERKEZİ OLARAK YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM SORUNUMUZU ANLATAYIM 2.5 YILLIK EVLİYİZ 27 YAŞINDAYIZ BENDE SORUN YOK EŞİMİN MORFOLOJİ DÜŞÜK İLERİ HAREKETLİLİK DÜŞÜK BUNA ÇARE OLABİLECEK DOKTOR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM CANIM KIZLARRR