Arkadaşlar iyi geceler. Aranıza yeni katıldım. Ben yaklaşık 3 yıldır bebek istiyorum. Çikolata kisti ameliyatı da oldum dört buçuk ay önce. Akşam bı ovulasyon testi yaptım. Adetime de 5 gün var. Tabi tüm hamilelik isteyenler gibi her şeyi olsun istediğim için buna yoruyorum.ovulasyon testi bı tuhaf geldi heyecanlandım erken gebelik testi yaptım negatif geldi. Yani yorumlarinizi almak isterim. Adetten 5 gün önce ovulasyon testi böyle çıkar mı, bir anlami var mı sizce? İki silik çizgi cikti. Ama erken gebelik testinde negatif
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi
- Konu Sahibi Busrapink
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulas testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Daha geçen hafta tam adet günümde ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Acaba hamile miyim dedim erken gebelik testi yaptım yok denecek kadar silik çıktı ama hamileyim şu an daha 5 gün varmış belki vardır stres yapmayın hayırlısı olsunArkadaşlar iyi geceler. Aranıza yeni katıldım. Ben yaklaşık 3 yıldır bebek istiyorum. Çikolata kisti ameliyatı da oldum dört buçuk ay önce. Akşam bı ovulasyon testi yaptım. Adetime de 5 gün var. Tabi tüm hamilelik isteyenler gibi her şeyi olsun istediğim için buna yoruyorum.ovulasyon testi bı tuhaf geldi heyecanlandım erken gebelik testi yaptım negatif geldi. Yani yorumlarinizi almak isterim. Adetten 5 gün önce ovulasyon testi böyle çıkar mı, bir anlami var mı sizce? İki silik çizgi cikti. Ama erken gebelik testinde negatif Eki Görüntüle 3358292
- Daha geçen hafta tam adet günümde ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Acaba hamile miyim dedim erken gebelik testi yaptım yok denecek kadar silik çıktı ama hamileyim şu an daha 5 gün varmış belki vardır stres yapmayın hayırlısı olsun
Ya bu şekilde hamilelik anlaşılır mı tesadüf mü acaba yaklaşık bir haftadır ovulasyon testi yapıyorum bütün testlerimde T çizgisi C kadar belirgin T silikleşmedi bir türlü ama testleri adetimden hemen sonra yapmaya başladım yani hamile olmam için bir önceki aydan olması lazım gibi geliyor adet oldum çünkü böyle bişey mümkün mü bugünde test yaptım yine iki çizgide aynı derece belirgin çıktı böyle uzun sürer mi yumurtlama yoksa bunun başka anlamı var mıDaha geçen hafta tam adet günümde ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Acaba hamile miyim dedim erken gebelik testi yaptım yok denecek kadar silik çıktı ama hamileyim şu an daha 5 gün varmış belki vardır stres yapmayın hayırlısı olsun
Eklentiler
Valla bende inanmayarak yaptım ama şaşırdım çift çizgi çıkınca. Şu an hamileyim. Siz adet olmuşsunuz ama belki uzun sürüyodur yumurtlama bilemedim.Ya bu şekilde hamilelik anlaşılır mı tesadüf mü acaba yaklaşık bir haftadır ovulasyon testi yapıyorum bütün testlerimde T çizgisi C kadar belirgin T silikleşmedi bir türlü ama testleri adetimden hemen sonra yapmaya başladım yani hamile olmam için bir önceki aydan olması lazım gibi geliyor adet oldum çünkü böyle bişey mümkün mü bugünde test yaptım yine iki çizgide aynı derece belirgin çıktı böyle uzun sürer mi yumurtlama yoksa bunun başka anlamı var mı
Aynı sorun bende de var test markanız neydi benimki laboYa bu şekilde hamilelik anlaşılır mı tesadüf mü acaba yaklaşık bir haftadır ovulasyon testi yapıyorum bütün testlerimde T çizgisi C kadar belirgin T silikleşmedi bir türlü ama testleri adetimden hemen sonra yapmaya başladım yani hamile olmam için bir önceki aydan olması lazım gibi geliyor adet oldum çünkü böyle bişey mümkün mü bugünde test yaptım yine iki çizgide aynı derece belirgin çıktı böyle uzun sürer mi yumurtlama yoksa bunun başka anlamı var mı
Günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum. Pcos vardı lh 7 idi en son . Sadece Prolaktin yüksek ve Dostinex kullanıyorum . Ondan mı diye düşündüm çözemedim ben de kafayı yicem . Ovulasyon takibi yapamadım bu ay doğru düzgün ilk kez hormonlarım düzelmişti şimdi de bu test böyle çıktı ne zaman yumurtladım yumurtladım mı yumurtlamadım mı hiç bilmiyorumYa bu şekilde hamilelik anlaşılır mı tesadüf mü acaba yaklaşık bir haftadır ovulasyon testi yapıyorum bütün testlerimde T çizgisi C kadar belirgin T silikleşmedi bir türlü ama testleri adetimden hemen sonra yapmaya başladım yani hamile olmam için bir önceki aydan olması lazım gibi geliyor adet oldum çünkü böyle bişey mümkün mü bugünde test yaptım yine iki çizgide aynı derece belirgin çıktı böyle uzun sürer mi yumurtlama yoksa bunun başka anlamı var mı
Benimki de aynı markanınAynı sorun bende de var test markanız neydi benimki labo
Bende bilemedim ya da çatlama sorunu mu yaşıyorum bugün hamilelik testi de yaptım akşam üstü zaten reglim yeni geçtiği için beklemiyordum sonucum da negatif çıktıValla bende inanmayarak yaptım ama şaşırdım çift çizgi çıkınca. Şu an hamileyim. Siz adet olmuşsunuz ama belki uzun sürüyodur yumurtlama bilemedim.
Olabilir bi doktora gidin isterseniz. Muhtemelen gelişiyor ama çatlamıyo yumurtalarBende bilemedim ya da çatlama sorunu mu yaşıyorum bugün hamilelik testi de yaptım akşam üstü zaten reglim yeni geçtiği için beklemiyordum sonucum da negatif çıktı
- 8 Ocak 2024
- 8
- 2
- 1
- 25
Ovulasyon testinde çift çizgi yumurtlamanın olduğunu söyler yani çift çizgi çıkınca ilişkiye girmeni söylüyor yani gebeliğin olduğunu söylemiyorArkadaşlar iyi geceler. Aranıza yeni katıldım. Ben yaklaşık 3 yıldır bebek istiyorum. Çikolata kisti ameliyatı da oldum dört buçuk ay önce. Akşam bı ovulasyon testi yaptım. Adetime de 5 gün var. Tabi tüm hamilelik isteyenler gibi her şeyi olsun istediğim için buna yoruyorum.ovulasyon testi bı tuhaf geldi heyecanlandım erken gebelik testi yaptım negatif geldi. Yani yorumlarinizi almak isterim. Adetten 5 gün önce ovulasyon testi böyle çıkar mı, bir anlami var mı sizce? İki silik çizgi cikti. Ama erken gebelik testinde negatif Eki Görüntüle 3358292