• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

nzl23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
25
2
1
24
Bu ay ovülasyon testine başladım ilk başlarda silik çıkıyordu fakat birkaç gün sonrasına çizgiler 10dakika içinde koyulaşmaya başladı bazı günlerde sabah ve akşam olarak yaptım ama sonuç hep aynı yaklaşık 1haftadır da bu şekilde çıkıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi

Eklentiler

• IMG_1210.jpeg
    IMG_1210.jpeg
    127,8 KB · Görüntüleme: 84
Bu ay ovülasyon testine başladım ilk başlarda silik çıkıyordu fakat birkaç gün sonrasına çizgiler 10dakika içinde koyulaşmaya başladı bazı günlerde sabah ve akşam olarak yaptım ama sonuç hep aynı yaklaşık 1haftadır da bu şekilde çıkıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi
Hamile olabilirsiniz bence bu kadar uzun süre koyu çıkmaz , bi gebelik testi yapın☺️

Pcos değilsin değil mi? Adetin kaçıncı günü?

Yumurtalıkta kist var ama farklı bir kist türü olduğunu söylemişti doktorum bi süre tedavisini gördüm yakın zamanda da hiç doktora gitmedim adet olmama henüz 10 gün var en son 25ekimde olmuştum

Bugün yaptım ama sonuç negatif
O zaman pkos olabilir ya bi doktora danışabilirsin normalde 1-2 gün böyle olup hemen silikleşmeye başlıyor testler 1 hafta yumurtlama göstermemesi lazım🤔 sen gene de değerlendir bu günleri ama

Canım sonucun noldu ? Ovülasyon testleri işe yaradı mı sence ? Ben de dün denemeye başladım

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Herhangi bir sorun da yok. Gebelik testi de yaptım negatif.. hala aynı mı devam ediyor musunuz testlere

Testlerim bitti yumurtalara gününü gördüm şuan beklemedeyim

Net olarak bu şekilde olması gerekiyo daha öncekilerde belliydi ama hafif soluk gibiydi adetime 8gün varken yumurtlama oldu

Eklentiler

• IMG_1212.jpeg
    IMG_1212.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 47
Back