Çok teşekkür ederim yardımınız içinEvet çatlama olmuş, bu 2 gün peş peşe, eğer şansınız yoksa bugünü atlayıp yarını da değerlendirirseniz süper olur
Evet canım eğer sıvı alımına dikkat ettiysen çok yüksek bi pik olmamış ama olmuş, sonra da çatlamış. Bu 1-2 günü değerlendirinOrangegreysky kuzum üstte attım bi testime bakar mısın
innovitanın testlerinde çok koyu çıkardı böyle olunca biraz telaş yaptım çok kırmızı olmayınca yumurtam yeterli büyüklükte olmadı mı ki acabaEvet canım eğer sıvı alımına dikkat ettiysen çok yüksek bi pik olmamış ama olmuş, sonra da çatlamış. Bu 1-2 günü değerlendirin
Testten teste de fark ediyor aynı idrarla 2 test yapmıştı bi arkadaş biri kopkoyuydu biri seninki gibiydi. Senin dediğin de olabilir ama 22 mm de gebelik için iyi 18 de, hiç telaş yapma kuzucum değerlendirmeye bakıninnovitanın testlerinde çok koyu çıkardı böyle olunca biraz telaş yaptım çok kırmızı olmayınca yumurtam yeterli büyüklükte olmadı mı ki acaba
Tamam kuzum teşekkür ederimTestten teste de fark ediyor aynı idrarla 2 test yapmıştı bi arkadaş biri kopkoyuydu biri seninki gibiydi. Senin dediğin de olabilir ama 22 mm de gebelik için iyi 18 de, hiç telaş yapma kuzucum değerlendirmeye bakın
Merhaba bende ilk defa bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım ama hep koyu gibi adetim de biraz düzensiz sizce yumurtlama olmuş mu yoksa teste devam mı edeyimBeynim döndü bi 17 bi 18 olunca :) 18'inde yani dün yumurtlama olmuş evet. Bugün yaptınız mı, silikleşmeye başladıysa bugün çatladı da demek, bugünü ve yarını da değerlendirmeniz iyi olur
Abla bana yardımcı olur musunMerhaba, ovulasyon testi yumurtlama gününü gösteren bir testtir. İlk idrarla yapılmamalı 12.00 ile 20.00 arasında herhangi bir saat diliminde yapabilirsin. Testten 2 saat önce sıvı alımını durdurmalısın. Her gün aynı saatte yapman yumurtlamayı yakalayabilmek açısından önemli. Her gün aynı saatte yapmalısın. Yumurtlamanın pik olması iki çizgininde eşit koyulukta ya da çıkan çizginin,sabit çizgiden daha koyu olması gerekmektedir. Yani iki çizgiyi eşit yakalarsan o gün yumurtlama meydana geliyor demektir. Ertesi günde silikleşmeye başlayacaktır. Yumurtlama gördüğün günü ve sonrası üç günü çok güzel değerlendirmelisin. Çünkü sperm vücutta 72 saat canlı kalabilmekte. O yüzden spermin sağlıklı yumurtaya ilerlemekte. 3 gün değerlendiriyorsun. Yumurtlama dan bir önceki gün de değerlendirilebilir. Yani en yüksek hamile kalma oranı budur.
Canim sağdaki pik olmuş. Yumurtlaman olgunlaşmış ve soldakinde de çatlamış. Bu 3 günü değerlendirAbla bana yardımcı olur musun
Adetimin bitişinin 10.günü dün test yaptım sağda ki fotoğrafta bu şekilde C koyu T bir tık silik çıktı.
Bugun de yaptım soldaki fotoğraf ta C koyu T iyice silik çıktı
Anlamı nedir
Abla bana yardımcı olur musunEvet canım eğer sıvı alımına dikkat ettiysen çok yüksek bi pik olmamış ama olmuş, sonra da çatlamış. Bu 1-2 günü değerlendirin
Canım sağdakinde pik olmuş muhtemelen. Bitişinin 10. günü adet başlangıcından itibaren 14-15 falan oluyodur zaten, diğer testte de çatlamış. Bugünü değerlendirin muhakkak, sperm sorunu yoksa cuma cumartesi de değerlendirinAbla bana yardımcı olur musun
Adetimin bitişinin 10.günü dün test yaptım sağda ki fotoğrafta bu şekilde C koyu T bir tık silik çıktı.
Bugun de yaptım soldaki fotoğraf ta C koyu T iyice silik çıktı
Anlamı nedir
Eşimin sprem seviyesine baktırmadık abla daha yeni niyet ettik bebeğeCanım sağdakinde pik olmuş muhtemelen. Bitişinin 10. günü adet başlangıcından itibaren 14-15 falan oluyodur zaten, diğer testte de çatlamış. Bugünü değerlendirin muhakkak, sperm sorunu yoksa cuma cumartesi de değerlendirin
Allâh razı olsun abla cevap verdiğin içinCanim sağdaki pik olmuş. Yumurtlaman olgunlaşmış ve soldakinde de çatlamış. Bu 3 günü değerlendir
Rica ederim canım Allah senden de razı olsun. Değerlendir 3 günü.hayirlisi olsunAllâh razı olsun abla cevap verdiğin için
Değerlendiriyim.
Allah senden de razı olsun kuzum, inşallah pozitif görürsünEşimin sprem seviyesine baktırmadık abla daha yeni niyet ettik bebeğe
Rabbim nasip eder inşallah biz değerlendirelim
Allâh razı olsun cevap verdiğin için
Abla yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik testi yapmalıyımAllah senden de razı olsun kuzum, inşallah pozitif görürsün
12 günden sonra canımAbla yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik testi yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?