Evet ovulasyon uygulaması da yumurtlama takibi yapıyor. Bazı insanlar vücutlarını iyi tanıyamadıklarından yumurtlama gününü bilmeyebilirlerOvulasyon uygulamasını hiç kullanmadım yumurtlama günlerimi takip ettim.
şuan hamileyim zaten .
İlk kez bu ay kullandım,pik gördüm değerlendirdim. Yumurtlama sonrası da yukarıda anlattıklarım dışında bir bilgi vereyim. Yumurtlama gördükten sonra çok sıcak su ile duş alınmaması gerekir sperm sıcağı sevmez ve tutunmasını engeller. Tutunması için de 7 gün boyunda muz ve avakado yiyebilirsiniz.Merhabalar Ovülasyon testi hakkında bilgi verirmisiniz ? Bu testi yaparak hamile kalan var mi aranızda ? Nasıl bir yol izlediniz
Çok detaylı anlatmışsınız çok teşekkür ederimMerhaba, ovulasyon testi yumurtlama gününü gösteren bir testtir. İlk idrarla yapılmamalı 12.00 ile 20.00 arasında herhangi bir saat diliminde yapabilirsin. Testten 2 saat önce sıvı alımını durdurmalısın. Her gün aynı saatte yapman yumurtlamayı yakalayabilmek açısından önemli. Her gün aynı saatte yapmalısın. Yumurtlamanın pik olması iki çizgininde eşit koyulukta ya da çıkan çizginin,sabit çizgiden daha koyu olması gerekmektedir. Yani iki çizgiyi eşit yakalarsan o gün yumurtlama meydana geliyor demektir. Ertesi günde silikleşmeye başlayacaktır. Yumurtlama gördüğün günü ve sonrası üç günü çok güzel değerlendirmelisin. Çünkü sperm vücutta 72 saat canlı kalabilmekte. O yüzden spermin sağlıklı yumurtaya ilerlemekte. 3 gün değerlendiriyorsun. Yumurtlama dan bir önceki gün de değerlendirilebilir. Yani en yüksek hamile kalma oranı budur.
Söylediğiniz gibi ilerleyecem Allah herkese nasip etsin insallahİlk kez bu ay kullandım,pik gördüm değerlendirdim. Yumurtlama sonrası da yukarıda anlattıklarım dışında bir bilgi vereyim. Yumurtlama gördükten sonra çok sıcak su ile duş alınmaması gerekir sperm sıcağı sevmez ve tutunmasını engeller. Tutunması için de 7 gün boyunda muz ve avakado yiyebilirsiniz.
TabikiiÇok detaylı anlatmışsınız çok teşekkür ederimadet dönemim bitince burdan görsellerini paylaşsam yardımcı olurmusunuz ?
Bugün regli oldum. İnşallah Kasım aSöylediğiniz gibi ilerleyecem Allah herkese nasip etsin insallahgüzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallahBugün regli oldum. İnşallah Kasım aSizden de güzel haberler bekliyorum
Koyulaşacak gibi duruyor devam edinadetim ekim 2siydi 30 günde bir adet olurum yumurtlamak 18ine denk gelmesi lazımdı ama hala pik olmadı teste devam edeyim mi yoksa bu ay yumurtlama olmaya bilirim ki bi fikir cevap verir misiniz bilgisi olanlar
Teşekkürler tamam pik görene kadar devam ozamanKoyulaşacak gibi duruyor devam edin
Beynim döndü bi 17 bi 18 olunca :) 18'inde yani dün yumurtlama olmuş evet. Bugün yaptınız mı, silikleşmeye başladıysa bugün çatladı da demek, bugünü ve yarını da değerlendirmeniz iyi olurMerhaba ovülasyon testimi ekliyorum. Bilgili arkadaşlar yorumlayabilir mi?18 Ekim 22.40 (dün) değerlendirdik ama doğru mu yaptım?Eki Görüntüle 3320408
Ay haklısınız evet. Paylaştıktan sonra farkettimBeynim döndü bi 17 bi 18 olunca :) 18'inde yani dün yumurtlama olmuş evet. Bugün yaptınız mı, silikleşmeye başladıysa bugün çatladı da demek, bugünü ve yarını da değerlendirmeniz iyi olur
Evet çatlama olmuş, bu 2 gün peş peşe, eğer şansınız yoksa bugünü atlayıp yarını da değerlendirirseniz süper olurAy haklısınız evet. Paylaştıktan sonra farkettimbu sabah ve bu akşam yaptıklarımı ekliyorum. Silikleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?