İnşallah olur canım bende bu ay denedim bakalımovulasyon testı ıle gebelık düşünüyorum tabi nasip ne olur bılemıyorum. 4 ekımde koyulasma gördüm 5 ekim perşembe günü de aynıydı bu günleri hep değerlendirdik. bakalım sonuc ne çıkacak
Benimde 4 Ekim'de koyu gördüm dün silikti bugun dünden koyu anlamadım bende ama adet gününe kadar yapmaya devam edeceğim Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallahovulasyon testı ıle gebelık düşünüyorum tabi nasip ne olur bılemıyorum. 4 ekımde koyulasma gördüm 5 ekim perşembe günü de aynıydı bu günleri hep değerlendirdik. bakalım sonuc ne çıkacak
Güzel yumurtlama olmuş gözüküyor canım inşallah hayırlısıyla tutarİnşallah olur canım bende bu ay denedim bakalım
İnşallah canım eşimin spermlerinde sıkıntı var bende 9.11.13 günleri değerlendir inşallah hepimizinki tutarGüzel yumurtlama olmuş gözüküyor canım inşallah hayırlısıyla tutar
İnşallah canım eşimin spermlerinde sıkıntı var bende 9.11.13 günleri değerlendir inşallah hepGüzel yumurtlama olmuş gözüküyor canım inşallah hayırlısıyla tutar
sıvı alımına dikkat et hep aynı günlerde yap canımBenimde 4 Ekim'de koyu gördüm dün silikti bugun dünden koyu anlamadım bende ama adet gününe kadar yapmaya devam edeceğim Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah
Canım çok duymuştum erkekler için keçi boynuzu kürü bende eşime yaptım 3 gün falan ama devam edeceğim yapmaya dene istersen denemediysen şifa olur inşallahİnşallah canım eşimin spermlerinde sıkıntı var bende 9.11.13 günleri değerlendir inşallah hepimizinki tutar
Dikkat ediyorum aslında ama şeyi bilmiyorum mesela öğlen 12 de su içtim 2 de test yapıyorum ama su içmeyi bitirip lavaboya girip ondan sonra mı 2 saat beklemek gerekiyor bilmiyorumİnşallah canım eşimin spermlerinde sıkıntı var bende 9.11.13 günleri değerlendir inşallah hep
sıvı alımına dikkat et hep aynı günlerde yap canım
Denedim bu ay canım keçi boynuzu pekmezi aldım içine fındık ceviz koyup karıştırdım sabah akşam yedirdim inşallah ya 4 sene olucak bir kimyasalım varCanım çok duymuştum erkekler için keçi boynuzu kürü bende eşime yaptım 3 gün falan ama devam edeceğim yapmaya dene istersen denemediysen şifa olur inşallah
Ay inşallah şifa olmuştur inanmak lazım herşeyden önce olumsuz davranmamak gerek elimizden geleni yapıp Rabbime bırakmak gerekDenedim bu ay canım keçi boynuzu pekmezi aldım içine fındık ceviz koyup karıştırdım sabah akşam yedirdim inşallah ya 4 sene olucak bir kimyasalım var
Canım ben şöyle yapıyorum sabah 10 da kalkıyorum ilk tuvalate gidiyorum sonra sadece kahve içiyorum 11.48 de yapıyorum genellikle ikinci idrar olmuş oluyorDikkat ediyorum aslında ama şeyi bilmiyorum mesela öğlen 12 de su içtim 2 de test yapıyorum ama su içmeyi bitirip lavaboya girip ondan sonra mı 2 saat beklemek gerekiyor bilmiyorum
Aynen öyle canım inşallah olur ya çok istiyorum artık yaş da geçiyorAy inşallah şifa olmuştur inanmak lazım herşeyden önce olumsuz davranmamak gerek elimizden geleni yapıp Rabbime bırakmak gerek
Bende öğleden sonra yapıyorum genelde daha iyi sonuç oluyormuş öyle duymuştum ama olsun ilk idrar olmaması daha önemliCanım ben şöyle yapıyorum sabah 10 da kalkıyorum ilk tuvalate gidiyorum sonra sadece kahve içiyorum 11.48 de yapıyorum genellikle ikinci idrar olmuş oluyor
Tüp bebek yaptırmayı düşündün mü canımAynen öyle canım inşallah olur ya çok istiyorum artık yaş da geçiyor
Ocaga kadar olmazsa düşünüyorum canım doktorlar tüp bebek öneriyor bir aşılama yaptırdım oda tutmadıTüp bebek yaptırmayı düşündün mü canım
Benimde bi negatif aşılamam var bende Kasım Aralık gibi gitmeyi düşünüyorum zaten 2 3 ay da vakit geçiyor işlem süresince bence bir an evvel git canım yaş dediğin için söylüyorum ocakta da zam gelecek herşeye ilaçlar zaten ateş pahası Allah yardımcımız olsunOcaga kadar olmazsa düşünüyorum canım doktorlar tüp bebek öneriyor bir aşılama yaptırdım oda tutmadı
inşallah bakalım Allahım o günlere getirmesin bir an önce kendiliğinden olur inşallahBenimde bi negatif aşılamam var bende Kasım Aralık gibi gitmeyi düşünüyorum zaten 2 3 ay da vakit geçiyor işlem süresince bence bir an evvel git canım yaş dediğin için söylüyorum ocakta da zam gelecek herşeye ilaçlar zaten ateş pahası Allah yardımcımız olsun
Doğru söylüyorsun canım inşallah en hayırlı zamanda Rabbim nasip eylesininşallah bakalım Allahım o günlere getirmesin bir an önce kendiliğinden olur inşallah