• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

maviiderlerr

Hatice 🕊️
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
171
77
18
29
Merhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_5182.jpeg
    IMG_5182.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 2.528
Evet ben de öyle düşünüyorum. :) Yarın ya da diğer günü koyulaşır gibi pko falan yoksa.
Pko yok sanırım bir ay önce hamilelik düşünüyorum diye doktora gittim muayene oldum herşey normal dedi geçen ay takip ettim olmadı belki ben anlayamadım bu ay inşallah olur hayırlısıyla :)

Kızlarım bu yumurtlama başladığını pik olduğunu mu gösteriyor acaba? Tam anlamadığım için sormak istedimm

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-09-11 at 15.01.42.jpeg
    WhatsApp Image 2023-09-11 at 15.01.42.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 1.499
Evet bugünü ve takip eden bir kaç günleri güzel değerlendirin şuan yumurta çatlama döneminde baya koyu
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Şuan bu yumurtanın olgunlaştığını gösteriyor değil mi? Bende çikolata kisti var da endişeliydim yumurtlama olmaz diye. Bir de şeyi sormak istiyorum silikleştiği zamanda yumurta kesin çatlamıştır diye mi düşünmek gerekiyor acaba?

Ben bi gebenin günlüğün testini kullanıyorum bana ayın 4 de pik 6 da çatlama dediler ama ayın 10 da yine pik oldu sizce durum nedir arkadaşlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 1.754
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Şuan bu yumurtanın olgunlaştığını gösteriyor değil mi? Bende çikolata kisti var da endişeliydim yumurtlama olmaz diye. Bir de şeyi sormak istiyorum silikleştiği zamanda yumurta kesin çatlamıştır diye mi düşünmek gerekiyor acaba?
Silindiği zaman ise yumurta çatlaması gerçekleşmiş ve bitmiş ama tabi ki bu dölleneceği anlamına gelmiyor inşallah istediğin gibi gerçekleşir ve 2 3 hafta sonra bebek haberini bizlerle paylaşırsın . Bugünleri değerlendirmeyi unutma 🌸

Ben bi gebenin günlüğün testini kullanıyorum bana ayın 4 de pik 6 da çatlama dediler ama ayın 10 da yine pik oldu sizce durum nedir arkadaşlar
Ayda iki defa yumurtlama gerçekleşebilir. İlla herkesin aynı tarihte ve bir kez olacak diye birsey yok hepimizin vücudu farklı anlarda bir kaç kez yumurtlayabilir. Şuan yumurtaların mevcut ve en güzel pik olduğu gün değerlendirmeyi unutma ❤️

Ayda iki defa yumurtlama gerçekleşebilir. İlla herkesin aynı tarihte ve bir kez olacak diye birsey yok hepimizin vücudu farklı anlarda bir kaç kez yumurtlayabilir. Şuan yumurtaların mevcut ve en güzel pik olduğu gün değerlendirmeyi unutma ❤️
Size göre hangi gün 🩵

Size göre hangi gün 🩵
Mesela benim kuzuma hamile kaldığımı öğrendiğimde adet takvimine göre ovulasyon günüydü ama doktorum bana benim adetten sonra 3 ve 5. Günlerde yumurtladığımı söylemişti. Herkese göre değişiyor yani. Sende bugünü ve takip eden birkaç günü kaçırma ❤️

Söyle bir durum var bugünü değerlendireceğim birde gece değerlendireceğim çünkü eşim yarın sabah şehir dişina çıkıyo 1 günlük yarın çatlama olursa diye gecede değerlendirmeyi düşünüyorum

Back