- 10 Eylül 2023
- 171
- 77
- 18
- 29
- Konu Sahibi maviiderlerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net çıkmış değerlendirin bence yarın bir daha bakın daha koyulaşabilirMerhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederimNet çıkmış değerlendirin bence yarın bir daha bakın daha koyulaşabilir
Belki yarın arkadaşımızın dediği gibi netleşebilir şuan biraz silik sanırımYok ben pik göremedim.
Çok teşekkür ederim değerlendireceğim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBence bu haftayı güzel değerlendir bir kaç gün içinde tam koyulaşacaktır kaçırma :)
Belki yarın arkadaşımızın dediği gibi netleşebilir şuan biraz silik sanırım
Pko yok sanırım bir ay önce hamilelik düşünüyorum diye doktora gittim muayene oldum herşey normal dedi geçen ay takip ettim olmadı belki ben anlayamadım bu ay inşallah olur hayırlısıyla :)Evet ben de öyle düşünüyorum. :) Yarın ya da diğer günü koyulaşır gibi pko falan yoksa.
Pko yok sanırım bir ay önce hamilelik düşünüyorum diye doktora gittim muayene oldum herşey normal dedi geçen ay takip ettim olmadı belki ben anlayamadım bu ay inşallah olur hayırlısıyla :)
Evet bugünü ve takip eden bir kaç günleri güzel değerlendirin şuan yumurta çatlama döneminde baya koyuKızlarım bu yumurtlama başladığını pik olduğunu mu gösteriyor acaba? Tam anlamadığım için sormak istedimm
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Şuan bu yumurtanın olgunlaştığını gösteriyor değil mi? Bende çikolata kisti var da endişeliydim yumurtlama olmaz diye. Bir de şeyi sormak istiyorum silikleştiği zamanda yumurta kesin çatlamıştır diye mi düşünmek gerekiyor acaba?Evet bugünü ve takip eden bir kaç günleri güzel değerlendirin şuan yumurta çatlama döneminde baya koyu
Silindiği zaman ise yumurta çatlaması gerçekleşmiş ve bitmiş ama tabi ki bu dölleneceği anlamına gelmiyor inşallah istediğin gibi gerçekleşir ve 2 3 hafta sonra bebek haberini bizlerle paylaşırsın . Bugünleri değerlendirmeyi unutmaÇok teşekkür ederim cevabın için canım. Şuan bu yumurtanın olgunlaştığını gösteriyor değil mi? Bende çikolata kisti var da endişeliydim yumurtlama olmaz diye. Bir de şeyi sormak istiyorum silikleştiği zamanda yumurta kesin çatlamıştır diye mi düşünmek gerekiyor acaba?
Ayda iki defa yumurtlama gerçekleşebilir. İlla herkesin aynı tarihte ve bir kez olacak diye birsey yok hepimizin vücudu farklı anlarda bir kaç kez yumurtlayabilir. Şuan yumurtaların mevcut ve en güzel pik olduğu gün değerlendirmeyi unutmaBen bi gebenin günlüğün testini kullanıyorum bana ayın 4 de pik 6 da çatlama dediler ama ayın 10 da yine pik oldu sizce durum nedir arkadaşlar
Size göre hangi günAyda iki defa yumurtlama gerçekleşebilir. İlla herkesin aynı tarihte ve bir kez olacak diye birsey yok hepimizin vücudu farklı anlarda bir kaç kez yumurtlayabilir. Şuan yumurtaların mevcut ve en güzel pik olduğu gün değerlendirmeyi unutma
Mesela benim kuzuma hamile kaldığımı öğrendiğimde adet takvimine göre ovulasyon günüydü ama doktorum bana benim adetten sonra 3 ve 5. Günlerde yumurtladığımı söylemişti. Herkese göre değişiyor yani. Sende bugünü ve takip eden birkaç günü kaçırmaSize göre hangi gün
Bence sen bugünü değerlendirmelisinSize göre hangi gün