- 28 Temmuz 2023
- 53
- 24
- 3
- Konu Sahibi blackberry26
-
Henüz yumurtlama yok adet döndünüz kaç gün ne kafar sürüyorKızlar merhaba. 19 temmuzda adet oldum 24 temmuzda bitti.
27 temmuzda ovülasyon testi yapmaya başladım. Döngümün 17. Günündeyim
Testimi yorumlayabilir misiniz? :) Eki Görüntüle 3281916
Geçen ay 17 haziranda olmuşumKacgundr bır oluyorsun cnm tesde devam
Geçen ay 17 haziranda olmuşum. 6 gün sürüyor. Hatta şöyle son 5 ayı yazayımHenüz yumurtlama yok adet döndünüz kaç gün ne kafar sürüyor
28 günde bir oluyorsun ortalama bugün yarın yumurtlama lazım hesaba göreGeçen ay 17 haziranda olmuşum. 6 gün sürüyor. Hatta şöyle son 5 ayı yazayım
11 mart regl
11 nisan regl
13 mayıs regl
17 haziran regl
19 temmuz regl
Pardon 31 32 gün falan oluyor yani 3 güne yumurtlarsınız yanlış hesap yapmışımGeçen ay 17 haziranda olmuşum. 6 gün sürüyor. Hatta şöyle son 5 ayı yazayım
11 mart regl
11 nisan regl
13 mayıs regl
17 haziran regl
19 temmuz regl
Teşekkür ederim bakalım nasıl olucak :)Pardon 31 32 gün falan oluyor yani 3 güne yumurtlarsınız yanlış hesap yapmışım
32 günde bir oluyorum düzenli sayılır, altta yazmıştım son 5 ayımıKac gunde bir oluyorsun canm duzenlımı
Kendinizi strese sokmayın yumurtlama gününde görevmiş gibi sevişmeyin yanlış anlamayın beni benim yaptığım hataları siz yapmayın diye söylüyorumTeşekkür ederim bakalım nasıl olucak :)
Yok ne yanlış anlaması, çok iyi ettiniz bunu söylemekle :) ovülasyon testi çevredeki hamilelik haberleri insanı streslendiriyor ama bu zamana kadar hiç görev gibi yapmadık zaten eşime diyorum yumurtlamam yaklaştı diye ama sevişme bittikten sonra hakkımızda hayırlısı :)Kendinizi strese sokmayın yumurtlama gününde görevmiş gibi sevişmeyin yanlış anlamayın beni benim yaptığım hataları siz yapmayın diye söylüyorum
2 günde bir ilişkiye dikkat etmedik hiç testi yaparken. Yani 24 temmuz, 25,28,30 ve 3 ağustos şeklinde ilerledi. Yumurtlamadan önceki gün ve yumurtlamadan sonraki gün diyorlar birde yani bunu nasıl hesap edip anlayacağız bilemiyorum. İnsan hakikaten stres oluyor ve çok kafa karışıyor :)Ovulasyon testi yaparken 2 güne bir ilişkiye devam edin. Hem sperm bayatlamasin, taze üretim olsun, hem çatlayan küçük yumurta olursa onu da yakalasin.
Henüz pik değil ama bir kaç güne pik görürsünüz.
En iyi yöntem 2 regl arasında 2 günde bir ilişki.2 günde bir ilişkiye dikkat etmedik hiç testi yaparken. Yani 24 temmuz, 25,28,30 ve 3 ağustos şeklinde ilerledi. Yumurtlamadan önceki gün ve yumurtlamadan sonraki gün diyorlar birde yani bunu nasıl hesap edip anlayacağız bilemiyorum. İnsan hakikaten stres oluyor ve çok kafa karışıyor :)
Bu hangi uygulama?Kızlar ovulasyon testıne bakarmsnz
Premiumda mı var ben de bu uygulamayı kullanıyorum ama bulamadım yeriniTakvımım dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?