- 9 Ağustos 2023
- 1.177
- 640
- Konu Sahibi blackberry26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yukarıda paylaştım resmi benimki de üç gün üst üste pozitif gösteriyor hiç böyle olmamıştı anlamadım sanırım daha yumurtalar çatlamadı sizinse öyle büyük ihtimalKızlar merhaba, konu açmıştım ama gören olmadı o yüzden size sormak istedim. 5 gündür testlerim pik gösteriyor sebebi ne olabilir acaba
5 gün üst üste böyle çıktıysa demekki çatlayamadı ve kiste dönüştü demektir diye diliyorum. Acaba bu markanın testleri güvenilir miBen de yukarıda paylaştım resmi benimki de üç gün üst üste pozitif gösteriyor hiç böyle olmamıştı anlamadım sanırım daha yumurtalar çatlamadı sizinse öyle büyük ihtimal
Sıvı alımına dikkat etmediniz sanırım birde 2.idrarla yapılması daha Uygun oluyor şuan testler de pik görünmüyor kaçırmış olabilirsinizEki Görüntüle 3284700 konu açmıştım tekrar gören olmadı bakar mısınız döngünün 21. Gününde hala böyle reglime 14 gün kaldı
İlk idrarla yapmadım, sıvı alımınada dikkat etmiştimSıvı alımına dikkat etmediniz sanırım birde 2.idrarla yapılması daha Uygun oluyor şuan testler de pik görünmüyor kaçırmış olabilirsiniz
Merhaba ovulasyon testi yorumlarmisinizOvulasyon testi yaparken 2 güne bir ilişkiye devam edin. Hem sperm bayatlamasin, taze üretim olsun, hem çatlayan küçük yumurta olursa onu da yakalasin.
Henüz pik değil ama bir kaç güne pik görürsünüz.
Merhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz bugün pozitif gibi 2 gunemi yumurtlama olurHenüz yumurtlama yok adet döndünüz kaç gün ne kafar sürüyor
Merhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz hepsini Bugün yaptimSıvı alımına dikkat etmediniz sanırım birde 2.idrarla yapılması daha Uygun oluyor şuan testler de pik görünmüyor kaçırmış olabilirsiniz
Henüz pik olmamış sıvı alımına dikkat ettiniz mi birde aynı saatte yapılması çok önemliMerhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz hepsini Bugün yaptim
Pik olmuş evet bu günü ve takip eden 3 4 günü değerlendirmeye çalışınMerhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz bugün pozitif gibi 2 gunemi yumurtlama olur
Yanliz gün içinde düştü çizgi hemen çatlamış olmaz degilmiPik olmuş evet bu günü ve takip eden 3 4 günü değerlendirmeye çalışın
Olabilir sanırım o kadar emin değilimYanliz gün içinde düştü çizgi hemen çatlamış olmaz degilmi
Henüz pik olamamış takip etmeye devam edinMerhaba, pkosluyum sat 28 Temmuz. 3 Ağustosta reglim bitti 8 Ağustosta ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk drfa ovulasyon testi yaptığım için anlayamıyorum, rica etsem bakabilir misiniz? Eki Görüntüle 3286610
Tamam, çok teşekkür ederimHenüz pik olamamış takip etmeye devam edin
Bir de buna bakabilir misiniz?Henüz pik olamamış takip etmeye devam edin