Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi öyle diyince tekrar baktım ama bugünkü daha silik ya bence bugün çatladıHayirlisi olsun acaba dun hala koyu ydu ama ilk guna gore bi tik silinmis gibiydi dun mu catladi acaba ilk defa bu kadar kafam karisti
Ne demek rica ederimmmCok tesekkurler guzel ilgi alakan icin sen hamile misin
Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım da araştırırken öğrenmiştim az çok bilgim var o yüzden yardımcı olmak istedimmCok tesekkurler guzel ilgi alakan icin sen hamile misin
Amiin Allah razı olsun düşük oldu diye tekrar düşük olacak diye bişey yok gönlünü ferah tut inşallah Rabbim nasip ederMasallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah valla acikcasi ben korkuyorum 1 onceki dusuk oldugu icin ama hayirlisini versin insallahhh
Catladigini teste nasıl anlarız benimkide git gide açılmaya başladı testYarınn sabah tekrar test yaparsanız çatlayıp çatlamadığı daha belli olur bence
Koyulasip acilmaya basladiysa catlamis oluyordur isterseb sende resim at bakalim
Henuz daha olmamis canim yapmaya devam etmelisin ama az kalmis bence aksama dogru tekrar yaparsin bide o zaman bakarizzEki Görüntüle 3275003
Şu şekilde ben de atıversem bakabilir misiniz kızlar? İlk kez yapıyorum her yaptığımda ayrı bir heyecan
Insallah cok tesekkur ederim mervecimAmiin Allah razı olsun düşük oldu diye tekrar düşük olacak diye bişey yok gönlünü ferah tut inşallah Rabbim nasip eder
Arkadaşında dediği gibi koyulaştığı günün ertesi günü büyük ihtimal silikleşir çatladığını anlarsınızCatladigini teste nasıl anlarız benimkide git gide açılmaya başladı test
Bir kaç güne koyulaşır inşallah tabiki atınn heyecanınıza ortak oluruzEki Görüntüle 3275003
Şu şekilde ben de atıversem bakabilir misiniz kızlar? İlk kez yapıyorum her yaptığımda ayrı bir heyecan
Gün geçtikçe daha da silik çıkacak inşallahElimdeki son testi de yaptim mervecim sanki koyu cikmis bu sabah ki teste gore sence daha silik olmasi gerekmez miydi
Ayy bence her gün aynı saatte yaptığın testleri baz al yani sabahkini günde iki kere yaparsan bu şekilde dalgalanmalar olabiliyor kafa karışıyorEvet ama sabah ki testten daha silik olmasi gerekmez miydi
oh be iyiki bitmiş bende öyleydim evde test durdukça yapasım geliyordu sonra kafam karışıyordu İnşallah güzel olur sonucunHaklisin test de bitti zaten artik