Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi atmıştım ama kabul etmemiş atıyorum yine hementest nerde canım?
Kızlar testine bakarmisiniz
Ben neden testu yollayamiyorum kitest nerde canım?
hayır canım olmazsın testi düzenli yapıyormusunuzKızlar bir şey soracağım ben her 28 günde bir adet oluyorum 4 5 gün sürüyor adetim düzenli ancak ne ovülasyonum negatif çıkıyor acaba yumurtalayamıyormuyum ama yumurtlamasam her ay düzenli adet olur muyum ki lütfen yanıtlar mısınız ?????
pc denmi giriyorsun canım telefondanmı? dosya ekle var.Ben neden testu yollayamiyorum ki
Tmm oldu şimdipc denmi giriyorsun canım telefondanmı? dosya ekle var.
Canım ben ilk defa bu ay yapıyorum testiKızlar bir şey soracağım ben her 28 günde bir adet oluyorum 4 5 gün sürüyor adetim düzenli ancak ne ovülasyonum negatif çıkıyor acaba yumurtalayamıyormuyum ama yumurtlamasam her ay düzenli adet olur muyum ki lütfen yanıtlar mısınız ?????
hayır canım olmazsın testi düzenli yapıyormusunuz
Evet yapıyorum yani şöyle söyleyim size en son 3 aralıkta adet oldum 7 sinde bitti ve 12 sinde yapmaya başladım 4 gündür yapıyorum testi ama silik t çizgisihayır canım olmazsın testi düzenli yapıyormusunuz
Normalde biri silik çıkar ama hem ayın 11 inde hemde az evvel yaptım 15 inde bu sekikde çıktı ne demek oluyor bu
Testu yükledim bakarmisin anlayamıyorum bentest nerde canım?
canım t çizğisi koyulaşmıs ,bence buğün dene yarında yapmaya devam et biraz daha koyulaşsa daha iyi olur,ama benim kide tam koyu olmamıştı
Ama ayın 11 indede bu şekilde oldu sonra 12_13_14 silik çizgi bugün yine böyle bir çizgi,bunun anlamı ne acabacanım t çizğisi koyulaşmıs ,bence buğün dene yarında yapmaya devam et biraz daha koyulaşsa daha iyi olur,ama benim kide tam koyu olmamıştı
Ben mi yanlış yaptım diyorum testu ama hergun saat 5 te yapıyorum ve sıvı da almıyorum en az bir saatAma ayın 11 indede bu şekilde oldu sonra 12_13_14 silik çizgi bugün yine böyle bir çizgi,bunun anlamı ne acaba
canım bende gebeliğimi ovulasyonla öğrendim ama ,senin ki çok erken 4 ğünde belirti olmaz,pco varmı sendeAma ayın 11 indede bu şekilde oldu sonra 12_13_14 silik çizgi bugün yine böyle bir çizgi,bunun anlamı ne acaba
Hayır ben gebelikten dolayı demiyorum, bu şekilde yumurtalama oluyor mu onu merak ediyorum aslında, ard ardacanım bende gebeliğimi ovulasyonla öğrendim ama ,senin ki çok erken 4 ğünde belirti olmaz,pco varmı sende
ilk olan koyuluk bu kadarmıydı peki? hormon bozukluğu varsa iki defa yumurtluyor olabilirsin canımHayır ben gebelikten dolayı demiyorum, bu şekilde yumurtalama oluyor mu onu merak ediyorum aslında, ard arda