Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun bir onceki gune daha cok koyulasmis ama hala pik degil. Bugun de mutlaka yapin, bugun pik gorebilirsinizDün ve bugün yaptığım Ovulasyon testi bunlar.Yorumlar mısınız acaba?
Bugünü ve yarını değerlendir yarın tekrar yap canım test siliklesme varsa yine değerlendir yoksa yapmaya devam et siliklesinceye kadar hayırlısı olsunDün ve bugün yaptığım Ovulasyon testi bunlar.Yorumlar mısınız acaba?
Bugünkü de bu şekilde silikleşmiş yani düne göreBugünü ve yarını değerlendir yarın tekrar yap canım test siliklesme varsa yine değerlendir yoksa yapmaya devam et siliklesinceye kadar hayırlısı olsun
Dunu degerlendirdiniz mi?Bugünkü de bu şekilde silikleşmiş yani düne göre
Dünü de değerlendirdim önceki günü de aynı şekilde bugünde.Reglin bugün 13. Günü.Geçen ay çatlatma iğnesi vurdurmuştum ve o zaman da 12. Gün çatlama görmüştümDunu degerlendirdiniz mi?
Reglin kacinci gunundesiniz bugun?
Bence bugun de tekrar yapin. Bazen lh testinde dalgalanmalar olabiliyor
Uzun zamamdie yapıyorum dediniz bu ay yapmaya başladım ben, hem 11 Aralık'ta hemde az önce yaptım 15 Aralık'ta aynu koyulukta gördüm ben çizgiyi ama arası gunker dün önceki gün falan hep biri daha silik çıkıyordu, nasıl oluyor bu acabauzun zamandı ovulasyon testi yapan biri olarak söylüyorum olmuş bu::)
5 yazan gun yumurtlama olmus gorunuyorNe diyorsunuz kızlar testlerime
Evet olmus gorunuyor Siliklesmis testiniz. 5 yazan gunu ve sonraki gunu degerlendirmissinizdir umarimÇatlama olmuşmu Peki bugün 5den sonraki sayısız olan yumurtlamadan sonraki yaptigim