- 3 Kasım 2022
- 355
- 151
- 27
- Konu Sahibi ebrumsumsu
Kızlar selamlar, pocs hastasıyım adetimin 27. Günü 3 4 gündür beyaz şeffaf akıntım var ancak hiç pik görmedim sizce ne yapmam lazım görür muyum daha önce benim gibi olan oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görebilirsin canım test yapmaya devam etKızlar selamlar, pocs hastasıyım adetimin 27. Günü 3 4 gündür beyaz şeffaf akıntım var ancak hiç pik görmedim sizce ne yapmam lazım görür muyum daha önce benim gibi olan oldu mu
İnsAllah görürüm canımGörebilirsin canım test yapmaya devam et
Merhaba testte gordunuz mu acbaa. Bende yumurta takibi yaptirdim 2 3 gune catlar dedi dun aksamda seffaf akintida geldi ama ovulasyon testi tek cizfi cikiyorİnsAllah görürüm canım
Pil görmeden mi hep tek çizgiydiMerhaba testte gordunuz mu acbaa. Bende yumurta takibi yaptirdim 2 3 gune catlar dedi dun aksamda seffaf akintida geldi ama ovulasyon testi tek cizfi cikiyor
Hiç pik görmeden mi tek çizgi çıkıyorMerhaba testte gordunuz mu acbaa. Bende yumurta takibi yaptirdim 2 3 gune catlar dedi dun aksamda seffaf akintida geldi ama ovulasyon testi tek cizfi cikiyor
Evet hic pik gormedim simdi tekrar yaptim cok az t cizgisinde de cikti. Bugunku akintida daha opak beyazimsi bir akintim var. Test mi bozuk anlayamadm yaHiç pik görmeden mi tek çizgi çıkıyor
Pcos bende de var ama bilemedimE
Evet hic pik gormedim simdi tekrar yaptim cok az t cizgisinde de cikti. Bugunku akintida daha opak beyazimsi bir akintim var. Test mi bozuk anlayamadm ya
Adetim son 5 aydir düzenli . Evet sanirm soylediigniz markanin bu 3 defa kullandim 3 tanede biri bozuk cikti. Baska birsey aldim internetten ama henuz ulasmadigi icin elime eczaneden bunu almistim. Yumurtalari büyümetmek icin femara kullandim sali gunu biri 17 mm biri 15 mm olmus sizce bu yumurtalar catlar miPcos bende de var ama bilemedim
Adetleriniz düzenli midir
Bir dahakine laboquick marka test alın sanırım bu miratech
Ben bundan çok randıman alamadım zamanında
17 mm olandan umut var, bildiğim kadarıyla 18-20 mm olunca çatlıyor düzenli olursa diğeri de ondan 2-3 gün sonra çatlayabilir.Adetim son 5 aydir düzenli . Evet sanirm soylediigniz markanin bu 3 defa kullandim 3 tanede biri bozuk cikti. Baska birsey aldim internetten ama henuz ulasmadigi icin elime eczaneden bunu almistim. Yumurtalari büyümetmek icin femara kullandim sali gunu biri 17 mm biri 15 mm olmus sizce bu yumurtalar catlar mi
Ay ikizde olabilir ailede de var vermedi bu kadar buyuduyse catlar 2 3 güne dedi. Insaallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin. Doktor catlar dedi ama ben ovulasyonla yumurtla gunumu de testte goreyim dedim testte de göremeyince catlamadi mi acaba yumurtam diye düşünmeye başladım17 mm olandan umut var, bildiğim kadarıyla 18-20 mm olunca çatlıyor düzenli olursa diğeri de ondan 2-3 gün sonra çatlayabilir.
Böyle yumurta geliştirici ilaçlar çoğul gebelik şansını arttırıyor ikiz gibi. İnşaAllah gönlünüzce olsun hayırlısı sağlıklısı olsun. Ama doktor çatlatma İğnesi verdi mi kendi mi çatlar dedi
Bence siz testleri yapmaya devam edin ama sıvı almayınAy ikizde olabilir ailede de var vermedi bu kadar buyuduyse catlar 2 3 güne dedi. Insaallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin. Doktor catlar dedi ama ben ovulasyonla yumurtla gunumu de testte goreyim dedim testte de göremeyince catlamadi mi acaba yumurtam diye düşünmeye başladım
Canım benimde hep tek çizgi valla anlamadım sen hangi marka kullanıyorsun ben ovulasyon testine guvenmemeye başladımMerhaba testte gordunuz mu acbaa. Bende yumurta takibi yaptirdim 2 3 gune catlar dedi dun aksamda seffaf akintida geldi ama ovulasyon testi tek cizfi cikiyor
Birşey sorabilirmiyimCanım benimde hep tek çizgi valla anlamadım sen hangi marka kullanıyorsun ben ovulasyon testine guvenmemeye başladım
Buyrun sorunBirşey sorabilirmiyim
Ben 11 gün oldu çatlatma iğnesi klomen kulalndim ve bugün kan seklinde leke geldi adetime 1 hafta var neden olmuş olabilir sanirsam bu ayda olmadıBuyrun sorun
TabiiiBirşey sorabilirmiyim
Ben klomen catlatma iğnesi kullandım iğne 11gun oldu bugün lekelenme geldi kırmızı adetime 1 hafta var ama dahaTabiii
Yerleşme kanaması olabilir mi acabaBen klomen catlatma iğnesi kullandım iğne 11gun oldu bugün lekelenme geldi kırmızı adetime 1 hafta var ama daha