• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi

Esra6905

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
60
5
6
27
Kızlar merhaba, 13.8 de Ovulasyon testim bu şekilde çıktı sanırım yumurtlama döneminde olmuş oluyorum fakat maalesef bu tarihte değerlendiremedim. Sorum şu, 14.8 de değerlendirsem sizce gebelik sonucu alır mıyım?
IMG_20220813_115223.jpg

Evet zaten cift cizgiden sonra 24 saat ocinde yumurta catliyor ve catpayincada bi sure yasiyor vakit var yani sabah tekrarlayin koyuysa catlamamistir silikse yarini degerlendirin

Kızlar merhaba, 13.8 de Ovulasyon testim bu şekilde çıktı sanırım yumurtlama döneminde olmuş oluyorum fakat maalesef bu tarihte değerlendiremedim. Sorum şu, 14.8 de değerlendirsem sizce gebelik sonucu alır mıyım? Eki Görüntüle 3112978
Şuan testin pik yapmış canım yumurtan çok güzel bu gece değerlendir yarin boş bırak bı sonra ki gün bı daha değerlendir bence

Şuan testin pik yapmış canım yumurtan çok güzel bu gece değerlendir yarin boş bırak bı sonra ki gün bı daha değerlendir bence
Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻 Maalesef 13ünde değerlendirme fırsatım olmadı, bugün testi tekrar yaptım hafif silik çıktı sizce bugün değerlendirmelimiyim? İşe yarar mi dersiniz yoksa gelecek ayı mi bekleyeyim bilemedim 😔
IMG_20220814_125042.jpg

Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻 Maalesef 13ünde değerlendirme fırsatım olmadı, bugün testi tekrar yaptım hafif silik çıktı sizce bugün değerlendirmelimiyim? İşe yarar mi dersiniz yoksa gelecek ayı mi bekleyeyim bilemedim 😔Eki Görüntüle 3113129
Kuzum bugün değerlendir yumurtan çatlamış bence rabbim ins hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ins güzel haberlerini alırım .sen ne zamandan beri bebek düşünüyorsun canım testlerin nasıl hangi testler yapıldı ?

Kuzum bugün değerlendir yumurtan çatlamış bence rabbim ins hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ins güzel haberlerini alırım .sen ne zamandan beri bebek düşünüyorsun canım testlerin nasıl hangi testler yapıldı ?
Amin cümlemize inşallah 🤲🏻 Bu ikinci denemem henüz 🥰 daha önce eşim korunuyordu 🙏🏻

Amin cümlemize inşallah 🤲🏻 Bu ikinci denemem henüz 🥰 daha önce eşim korunuyordu 🙏🏻
Daha yolun başında son kuzum rabbim müjdeler ile bizi sevindirir ins .benim 3 yıl olacak 2 kimyasal var ve 1 seneden beride gebe kalamiyorum vajina da akintimda enfeksiyon çıktı ve normal yumurtalık kisti gördü doktor bu ay onlar için tedavi görüyorum ins enfeksiyon ve kostüm bu ay geçerse tedaviye başlıcaz yumurta büyütme ve çatlatma bı kaç sefer denicez ben direk aşılama istiyorum ama maliyeti biraz fazla o yüzden bunu deneyip olmazsa mecbur aşılama yaptıracam rabbim ins bunlara gerek kalmadan nasip eder 🤲 bütün testlerim normal esiminde aynı şekilde spermleri haretleri çok güzel hsg çekildi genetik testler yapıldı hem bana hem eşime pıhtılaşmayı bakıldı hormonların zaten iyi vakti saati var heralde diyorum şua enfeksiuondada şüpheleniyorum biraz spermleri olduyormus belkide o yüzden 1 yıldır gebe kalamiyorum kusura bakma içimi döktüm çok ihtiyacım vardı anlatmaya

Daha yolun başında son kuzum rabbim müjdeler ile bizi sevindirir ins .benim 3 yıl olacak 2 kimyasal var ve 1 seneden beride gebe kalamiyorum vajina da akintimda enfeksiyon çıktı ve normal yumurtalık kisti gördü doktor bu ay onlar için tedavi görüyorum ins enfeksiyon ve kostüm bu ay geçerse tedaviye başlıcaz yumurta büyütme ve çatlatma bı kaç sefer denicez ben direk aşılama istiyorum ama maliyeti biraz fazla o yüzden bunu deneyip olmazsa mecbur aşılama yaptıracam rabbim ins bunlara gerek kalmadan nasip eder 🤲 bütün testlerim normal esiminde aynı şekilde spermleri haretleri çok güzel hsg çekildi genetik testler yapıldı hem bana hem eşime pıhtılaşmayı bakıldı hormonların zaten iyi vakti saati var heralde diyorum şua enfeksiuondada şüpheleniyorum biraz spermleri olduyormus belkide o yüzden 1 yıldır gebe kalamiyorum kusura bakma içimi döktüm çok ihtiyacım vardı anlatmaya
Allah yardımcın olsun inşallah canım, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲🏻♥️ estağfurullah kadın kadının dilinden anlar tabi ki anlatabilirsin 🥰 kırmak istemiyorum veya yanlış bir soru sormak istemiyorum ama hiç duymadığım birşey dediniz o yüzden merak uyandırdı bende, kimyasal gebelik nasıl oluyor acaba?

Back