• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Merhaba. Ben de bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Aslında düzenli cinsel hayatımız var ama ben emin olmak için yapmak istedim. 29 ağustosta regli oldum. 4.nde bu testlere başladım. Fotoğrafları sırasıyla ekliyorum. Dün akşamı değerlendirdik hemen. Bu gün ve yarın da deneyeceğiz. Bu arada önereceğiniz bir şeyler olur mu tüketmem gereken besinler gibi? Eşim için de aynı şekilde. Bu sabah kasıklarımda hafifçe bi ağrı oldu psikolojik de olabilir emin değilim kendimi dinlememeye karar vermiştim geçen aydan sonra :KK70:
Canm avakoda bebeğin olursa tutunmasına çok yardımcı oluyormuş onlardan tüket bence bende

Hamilesiniz galiba tebrikler :)Ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz
Yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günlerini ve çatlamayı değerlendirdim . Hamileyim şükür ama değerim daha düşük 47 2 güne bi kan veri em inşallah yükselir . Yükselmezse düşükle sonuçlanırmış Allah korusun

Yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günlerini ve çatlamayı değerlendirdim . Hamileyim şükür ama değerim daha düşük 47 2 güne bi kan veri em inşallah yükselir . Yükselmezse düşükle sonuçlanırmış Allah korusun
Aa sizde mi halmilesiniz çok sevindim daha yeni olduğu için düşük çıkmıştır bekleyin yükselecektir 🙏🏼🙏🏼 canınızı sıkmayın yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testimi attım. 9 10 yumurtlama 11 çatlama oldu. 9 10 11 değerlendirdik . Dün 13 testimi yaptım iyice silikleşmişti. Bu sabah adet ağrısıyla uyandım . Çatlamadan hemen sonra adet olan var mı? Bu arada pkos var bende. Ve geçen ayda adetimde erken oldu bu .
Bak canım bende adetim bitti 1 gün sonra başladım ovulasyona 4 gün sonra yani testtede gördüğün gibi 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama diye düşündük ve ilişki oldu o günlerde ve şimdi kasıklarımda ara ara ağrıyor ve tam karın boşluğum da bi kramp gibi birşeyler oluyor dünden beri bilmiyorum neden oluyor şiddetli değil ama rahatsız ediyor beni umarım hamileyizdir🙏🏻

Eklentiler

• E1C4538C-9FAD-42E0-9F47-A44FF76EE181.jpeg
    E1C4538C-9FAD-42E0-9F47-A44FF76EE181.jpeg
    191,1 KB · Görüntüleme: 110
Bak canım bende adetim bitti 1 gün sonra başladım ovulasyona 4 gün sonra yani testtede gördüğün gibi 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama diye düşündük ve ilişki oldu o günlerde ve şimdi kasıklarımda ara ara ağrıyor ve tam karın boşluğum da bi kramp gibi birşeyler oluyor dünden beri bilmiyorum neden oluyor şiddetli değil ama rahatsız ediyor beni umarım hamileyizdir🙏🏻
Canm t cizgisi c den koyu olması lazım diye biliyonum ben hamileyim ama daha çok yeni drlar değerlerimin yükselmesini bekliyo daha değerim 140 . 2 güne bi kan veriyorum beta hcgme bakıyonlar. Yumurtlaman olduğundan itibaren çatlayana kadar değerlendir. Çatladıgını günüde değerlerlendin. Ceviz avekado filan iyi oluyor diyorlar onlardan ye

Canm t cizgisi c den koyu olması lazım diye biliyonum ben hamileyim ama daha çok yeni drlar değerlerimin yükselmesini bekliyo daha değerim 140 . 2 güne bi kan veriyorum beta hcgme bakıyonlar. Yumurtlaman olduğundan itibaren çatlayana kadar değerlendir. Çatladıgını günüde değerlerlendin. Ceviz avekado filan iyi oluyor diyorlar onlardan ye
Teşekkürler avakado zor yiyorum sevmediğimden ceviz de mi iyi geliyormuş onu deneyim umarım seninde umarım hayırlısıyla yükselir 🙏🏻

benim yumurtlama bu ay 1 hafta geç oldu takvimde olması gereken zamandan, normalde bugün regl günüm ama, beklenen 1 hafta fix gecikecek, sonrasında eğer olmazsam bi gecikme yaşadığımı düşüneceğim. Nasıl beklicem bilmiyorum
Ovulasyonda mi gördünüz yumurtlamayı ve geç olunca adet de gecikti mi?

Merhabalar miratech ovulasyon testi yaptim çizgiler aşırı silik, bu test mı bozuk acaba.

IMG_20210928_214004.jpg

Galiba dimi ikisi aynı koyulukta siz değerlendirin bu bir kaç günü her ihtimale karşı
Bende öyle düşünüyorum zaten , değerlendirmeye devam :) ya nedense son aylarda yumurtlama günlerim kayıyor hep, takvimle örtüşmüşmüyor,1 inde olmalıydı 3 ünde oldu mesela, reglimde 2 gün gecikecek demek bu, geçen ay tam 1 hafta kaymıştı, stresten mi oluyor nedir hiç anlamıyorum

Back