Canm avakoda bebeğin olursa tutunmasına çok yardımcı oluyormuş onlardan tüket bence bendeMerhaba. Ben de bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Aslında düzenli cinsel hayatımız var ama ben emin olmak için yapmak istedim. 29 ağustosta regli oldum. 4.nde bu testlere başladım. Fotoğrafları sırasıyla ekliyorum. Dün akşamı değerlendirdik hemen. Bu gün ve yarın da deneyeceğiz. Bu arada önereceğiniz bir şeyler olur mu tüketmem gereken besinler gibi? Eşim için de aynı şekilde. Bu sabah kasıklarımda hafifçe bi ağrı oldu psikolojik de olabilir emin değilim kendimi dinlememeye karar vermiştim geçen aydan sonra
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi
- Konu Sahibi ztrkkkk94
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulas testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günlerini ve çatlamayı değerlendirdim . Hamileyim şükür ama değerim daha düşük 47 2 güne bi kan veri em inşallah yükselir . Yükselmezse düşükle sonuçlanırmış Allah korusunHamilesiniz galiba tebrikler :)Ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz
- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Aa sizde mi halmilesiniz çok sevindim daha yeni olduğu için düşük çıkmıştır bekleyin yükselecektir canınızı sıkmayın yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendinizYumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günlerini ve çatlamayı değerlendirdim . Hamileyim şükür ama değerim daha düşük 47 2 güne bi kan veri em inşallah yükselir . Yükselmezse düşükle sonuçlanırmış Allah korusun
İnşallah yarın tekrar kan vericem. Yumurtlamadan 12 gün sonra gebelikte çıktı 13 ndede kanda öğrendimAa sizde mi halmilesiniz çok sevindim daha yeni olduğu için düşük çıkmıştır bekleyin yükselecektir canınızı sıkmayın yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz
Gebelik testinde yazıcaktımİnşallah yarın tekrar kan vericem. Yumurtlamadan 12 gün sonra gebelikte çıktı 13 ndede kanda öğrendim
- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 103
- 32
Hamilesiniz galiba tebrikler :)Ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz
Merhaba, Malesef hamileysem bile bilemiyorum. Totem için yaptım umarım gerçek olur. 2 hafta sonra bakalım göreceğiz...
- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Ayy Allah iyiliğinizi versin Bende 3 haftalık nasıl oldu acaba dedim ilk defa 3 haftalık gördüm inşallah olurMerhaba, Malesef hamileysem bile bilemiyorum. Totem için yaptım umarım gerçek olur. 2 hafta sonra bakalım göreceğiz...
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Bak canım bende adetim bitti 1 gün sonra başladım ovulasyona 4 gün sonra yani testtede gördüğün gibi 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama diye düşündük ve ilişki oldu o günlerde ve şimdi kasıklarımda ara ara ağrıyor ve tam karın boşluğum da bi kramp gibi birşeyler oluyor dünden beri bilmiyorum neden oluyor şiddetli değil ama rahatsız ediyor beni umarım hamileyizdirMerhaba arkadaşlar ovulasyon testimi attım. 9 10 yumurtlama 11 çatlama oldu. 9 10 11 değerlendirdik . Dün 13 testimi yaptım iyice silikleşmişti. Bu sabah adet ağrısıyla uyandım . Çatlamadan hemen sonra adet olan var mı? Bu arada pkos var bende. Ve geçen ayda adetimde erken oldu bu .
Eklentiler
Bak canım bende adetim bitti 1 gün sonra başladım ovulasyona 4 gün sonra yani testtede gördüğün gibi 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama diye düşündük ve ilişki oldu o günlerde ve şimdi kasıklarımda ara ara ağrıyor ve tam karın boşluğum da bi kramp gibi birşeyler oluyor dünden beri bilmiyorum neden oluyor şiddetli değil ama rahatsız ediyor beni umarım hamileyizdir
Canm t cizgisi c den koyu olması lazım diye biliyonum ben hamileyim ama daha çok yeni drlar değerlerimin yükselmesini bekliyo daha değerim 140 . 2 güne bi kan veriyorum beta hcgme bakıyonlar. Yumurtlaman olduğundan itibaren çatlayana kadar değerlendir. Çatladıgını günüde değerlerlendin. Ceviz avekado filan iyi oluyor diyorlar onlardan yeBak canım bende adetim bitti 1 gün sonra başladım ovulasyona 4 gün sonra yani testtede gördüğün gibi 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama diye düşündük ve ilişki oldu o günlerde ve şimdi kasıklarımda ara ara ağrıyor ve tam karın boşluğum da bi kramp gibi birşeyler oluyor dünden beri bilmiyorum neden oluyor şiddetli değil ama rahatsız ediyor beni umarım hamileyizdir
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Teşekkürler avakado zor yiyorum sevmediğimden ceviz de mi iyi geliyormuş onu deneyim umarım seninde umarım hayırlısıyla yükselirCanm t cizgisi c den koyu olması lazım diye biliyonum ben hamileyim ama daha çok yeni drlar değerlerimin yükselmesini bekliyo daha değerim 140 . 2 güne bi kan veriyorum beta hcgme bakıyonlar. Yumurtlaman olduğundan itibaren çatlayana kadar değerlendir. Çatladıgını günüde değerlerlendin. Ceviz avekado filan iyi oluyor diyorlar onlardan ye
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Ovulasyonda mi gördünüz yumurtlamayı ve geç olunca adet de gecikti mi?benim yumurtlama bu ay 1 hafta geç oldu takvimde olması gereken zamandan, normalde bugün regl günüm ama, beklenen 1 hafta fix gecikecek, sonrasında eğer olmazsam bi gecikme yaşadığımı düşüneceğim. Nasıl beklicem bilmiyorum
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Hayırlı olsun hamileymişsin.Acaba tuttumu desem sanmıyorum da çatlamadan 2 gün sonra hemen tutarmı
Daha çatlamada farklılık hissetmiştim,nelerdi açar mısın?
1 eylülde yumurtlama 3 eylülde çatlama oldu 13 eylülde kanda gebelik gördüm. Ya çatlamadan sonra adet ağrım vardı bildiğiniz 2 gün sonra o ağrı geçti amaHayırlı olsun hamileymişsin.
Daha çatlamada farklılık hissetmiştim,nelerdi açar mısın?
ovulasyon testleriyle takip ettim canım, aynen tam 1 hafta gecikti regl, yani otomatik olarak 1 hafta kaydı yaniOvulasyonda mi gördünüz yumurtlamayı ve geç olunca adet de gecikti mi?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Hayırlı olsun yavrunuz:) özelden yazdım.1 eylülde yumurtlama 3 eylülde çatlama oldu 13 eylülde kanda gebelik gördüm. Ya çatlamadan sonra adet ağrım vardı bildiğiniz 2 gün sonra o ağrı geçti ama
Laboquick testini alıp deneyin isterseniz ben onlardan kullanmıştımMerhabalar miratech ovulasyon testi yaptim çizgiler aşırı silik, bu test mı bozuk acaba.
Eki Görüntüle 2923815
Onu da denedim de ,netten sipariş veremedim bu defa mecburen eczaneden aldım en alttaki bugünün testi yumurtlama sizce bugün müLaboquick testini alıp deneyin isterseniz ben onlardan kullanmıştım
Galiba dimi ikisi aynı koyulukta siz değerlendirin bu bir kaç günü her ihtimale karşıOnu da denedim de ,netten sipariş veremedim bu defa mecburen eczaneden aldım en alttaki bugünün testi yumurtlama sizce bugün müEki Görüntüle 2926284
Bende öyle düşünüyorum zaten , değerlendirmeye devam :) ya nedense son aylarda yumurtlama günlerim kayıyor hep, takvimle örtüşmüşmüyor,1 inde olmalıydı 3 ünde oldu mesela, reglimde 2 gün gecikecek demek bu, geçen ay tam 1 hafta kaymıştı, stresten mi oluyor nedir hiç anlamıyorumGaliba dimi ikisi aynı koyulukta siz değerlendirin bu bir kaç günü her ihtimale karşı