• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

ztrkkkk94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
91
31
3
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testimi attım. 9 10 yumurtlama 11 çatlama oldu. 9 10 11 değerlendirdik . Dün 13 testimi yaptım iyice silikleşmişti. Bu sabah adet ağrısıyla uyandım . Çatlamadan hemen sonra adet olan var mı? Bu arada pkos var bende. Ve geçen ayda adetimde erken oldu bu .

Eklentiler

• CC7F2A9C-0AAD-4D3A-A343-18AAA805C0D5.jpeg
    CC7F2A9C-0AAD-4D3A-A343-18AAA805C0D5.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testimi attım. 9 10 yumurtlama 11 çatlama oldu. 9 10 11 değerlendirdik . Dün 13 testimi yaptım iyice silikleşmişti. Bu sabah adet ağrısıyla uyandım . Çatlamadan hemen sonra adet olan var mı? Bu arada pkos var bende. Ve geçen ayda adetimde erken oldu bu .
Bende yumurta takibi yaptım bu ay, öğrendiğim 14-16 gün sonra regl olmak gerekiyormuş, yumurtlama gününden sonra. Yani normale göre çok mantıklı olmaz gibi..

Bende yumurta takibi yaptım bu ay, öğrendiğim 14-16 gün sonra regl olmak gerekiyormuş, yumurtlama gününden sonra. Yani normale göre çok mantıklı olmaz gibi..
Acaba bende niye böyle oldu ki . Şu an bile ağrım var adet olaçakmışım gibi . Dün hafif kasık batmaları vardı bu sabah adet olaçakmışım gibi ağrılarla uyandım. Pkosdan dolayı böyle oldum geliba anlam veremedim

Acaba tuttumu desem sanmıyorum da çatlamadan 2 gün sonra hemen tutarmı
ya bildiğim kadarıyla, yumurtlama gününden en az 6 gün sonra rahime yerleşiyor. Yani henüz döllenme gerçekleşmiştir daha eğer tuttuysa, bu olayda normalde ağrı yapmaz, yerleşme sıralarında belki kasık ağrıları normal deniyor.

Acaba tuttumu desem sanmıyorum da çatlamadan 2 gün sonra hemen tutarmı
benim yumurtlama bu ay 1 hafta geç oldu takvimde olması gereken zamandan, normalde bugün regl günüm ama, beklenen 1 hafta fix gecikecek, sonrasında eğer olmazsam bi gecikme yaşadığımı düşüneceğim. Nasıl beklicem bilmiyorum

benim yumurtlama bu ay 1 hafta geç oldu takvimde olması gereken zamandan, normalde bugün regl günüm ama, beklenen 1 hafta fix gecikecek, sonrasında eğer olmazsam bi gecikme yaşadığımı düşüneceğim. Nasıl beklicem bilmiyorum
İnşallah hamilesindir

ya bildiğim kadarıyla, yumurtlama gününden en az 6 gün sonra rahime yerleşiyor. Yani henüz döllenme gerçekleşmiştir daha eğer tuttuysa, bu olayda normalde ağrı yapmaz, yerleşme sıralarında belki kasık ağrıları normal deniyor.
Ya o zaman adet olucam onu gösteriyor durum . Tüh neyse

Hemen modunu düşürme, üşütmüş bile olabilirsin, havalar serin. Bekle bakalım, inşallah tutmuştur. İsteyen herkese de bize de nasip olsun
Amin inşallah ya . Yoksa üşütme değil. Hep yaşadığım için bu ağrıyı biliyorum adet ağrısı🤷🏼‍♀️

Genel anlamda bebek denemelerini sordum aslında :) ben ara ara denedim ovulasyon testi, 1 buçuk yılı geçti nedensiz olmuyor bizim..
13 eydır evliyim. 10 aydır istiyorum olmuyo. Tüm testler yapıldı normal . Bi pkos çıktı. Bu ay da olmazsa dr um rahim filmi çekip tüplerime bakıcak

13 eydır evliyim. 10 aydır istiyorum olmuyo. Tüm testler yapıldı normal . Bi pkos çıktı. Bu ay da olmazsa dr um rahim filmi çekip tüplerime bakıcak
Ben rahim filmi de çektirdim, onda da bi sıkıntı çıkmadı, eşim detaylı muayene olmadı sadece, sperm sayı ve hızına filan bakıldı ama.. bizdede bu ay da olmazsa o detaylı muayeneye gidecek

Ben rahim filmi de çektirdim, onda da bi sıkıntı çıkmadı, eşim detaylı muayene olmadı sadece, sperm sayı ve hızına filan bakıldı ama.. bizdede bu ay da olmazsa o detaylı muayeneye gidecek
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah . Bizede isteyen herkese nasip olsun

Merhaba. Ben de bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Aslında düzenli cinsel hayatımız var ama ben emin olmak için yapmak istedim. 29 ağustosta regli oldum. 4.nde bu testlere başladım. Fotoğrafları sırasıyla ekliyorum. Dün akşamı değerlendirdik hemen. Bu gün ve yarın da deneyeceğiz. Bu arada önereceğiniz bir şeyler olur mu tüketmem gereken besinler gibi? Eşim için de aynı şekilde. Bu sabah kasıklarımda hafifçe bi ağrı oldu psikolojik de olabilir emin değilim kendimi dinlememeye karar vermiştim geçen aydan sonra :KK70:

Eklentiler

• 4F0A004E-B61A-40E9-9F1A-04CC46E14EC5.jpeg
    4F0A004E-B61A-40E9-9F1A-04CC46E14EC5.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 97545A63-B50E-4BBD-B71D-CBBD7DD7C13B.jpeg
    97545A63-B50E-4BBD-B71D-CBBD7DD7C13B.jpeg
    157,7 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba. Ben de bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Aslında düzenli cinsel hayatımız var ama ben emin olmak için yapmak istedim. 29 ağustosta regli oldum. 4.nde bu testlere başladım. Fotoğrafları sırasıyla ekliyorum. Dün akşamı değerlendirdik hemen. Bu gün ve yarın da deneyeceğiz. Bu arada önereceğiniz bir şeyler olur mu tüketmem gereken besinler gibi? Eşim için de aynı şekilde. Bu sabah kasıklarımda hafifçe bi ağrı oldu psikolojik de olabilir emin değilim kendimi dinlememeye karar vermiştim geçen aydan sonra :KK70:
Hamilesiniz galiba tebrikler :)Ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz

Canım bende de aynısı oldu çatlama ağrısı sanırım.. Umarım tutar bende senin gibi hiçbir sorun yok rahim filmide çekilde temiz çıktı. Pcos varmış , kilomda yok tek etkisi bende adet döngüm 38-40 oluyor.. Bu ay bende değerlendirdim bekliyorum

Back