Merhaba arkadaşlar ovulasyon testimi attım. 9 10 yumurtlama 11 çatlama oldu. 9 10 11 değerlendirdik . Dün 13 testimi yaptım iyice silikleşmişti. Bu sabah adet ağrısıyla uyandım . Çatlamadan hemen sonra adet olan var mı? Bu arada pkos var bende. Ve geçen ayda adetimde erken oldu bu .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi
- Konu Sahibi ztrkkkk94
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulas testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende yumurta takibi yaptım bu ay, öğrendiğim 14-16 gün sonra regl olmak gerekiyormuş, yumurtlama gününden sonra. Yani normale göre çok mantıklı olmaz gibi..Merhaba arkadaşlar ovulasyon testimi attım. 9 10 yumurtlama 11 çatlama oldu. 9 10 11 değerlendirdik . Dün 13 testimi yaptım iyice silikleşmişti. Bu sabah adet ağrısıyla uyandım . Çatlamadan hemen sonra adet olan var mı? Bu arada pkos var bende. Ve geçen ayda adetimde erken oldu bu .
Acaba bende niye böyle oldu ki . Şu an bile ağrım var adet olaçakmışım gibi . Dün hafif kasık batmaları vardı bu sabah adet olaçakmışım gibi ağrılarla uyandım. Pkosdan dolayı böyle oldum geliba anlam veremedimBende yumurta takibi yaptım bu ay, öğrendiğim 14-16 gün sonra regl olmak gerekiyormuş, yumurtlama gününden sonra. Yani normale göre çok mantıklı olmaz gibi..
Acaba tuttumu desem sanmıyorum da çatlamadan 2 gün sonra hemen tutarmıBende yumurta takibi yaptım bu ay, öğrendiğim 14-16 gün sonra regl olmak gerekiyormuş, yumurtlama gününden sonra. Yani normale göre çok mantıklı olmaz gibi..
ya bildiğim kadarıyla, yumurtlama gününden en az 6 gün sonra rahime yerleşiyor. Yani henüz döllenme gerçekleşmiştir daha eğer tuttuysa, bu olayda normalde ağrı yapmaz, yerleşme sıralarında belki kasık ağrıları normal deniyor.Acaba tuttumu desem sanmıyorum da çatlamadan 2 gün sonra hemen tutarmı
benim yumurtlama bu ay 1 hafta geç oldu takvimde olması gereken zamandan, normalde bugün regl günüm ama, beklenen 1 hafta fix gecikecek, sonrasında eğer olmazsam bi gecikme yaşadığımı düşüneceğim. Nasıl beklicem bilmiyorumAcaba tuttumu desem sanmıyorum da çatlamadan 2 gün sonra hemen tutarmı
İnşallah hamilesindirbenim yumurtlama bu ay 1 hafta geç oldu takvimde olması gereken zamandan, normalde bugün regl günüm ama, beklenen 1 hafta fix gecikecek, sonrasında eğer olmazsam bi gecikme yaşadığımı düşüneceğim. Nasıl beklicem bilmiyorum
Ya o zaman adet olucam onu gösteriyor durum . Tüh neyseya bildiğim kadarıyla, yumurtlama gününden en az 6 gün sonra rahime yerleşiyor. Yani henüz döllenme gerçekleşmiştir daha eğer tuttuysa, bu olayda normalde ağrı yapmaz, yerleşme sıralarında belki kasık ağrıları normal deniyor.
Hemen modunu düşürme, üşütmüş bile olabilirsin, havalar serin. Bekle bakalım, inşallah tutmuştur. İsteyen herkese de bize de nasip olsunYa o zaman adet olucam onu gösteriyor durum . Tüh neyse
Amin inşallah ya . Yoksa üşütme değil. Hep yaşadığım için bu ağrıyı biliyorum adet ağrısıHemen modunu düşürme, üşütmüş bile olabilirsin, havalar serin. Bekle bakalım, inşallah tutmuştur. İsteyen herkese de bize de nasip olsun
Sen ne kadar zamandır deniyorsun?Amin inşallah ya . Yoksa üşütme değil. Hep yaşadığım için bu ağrıyı biliyorum adet ağrısı
Genel anlamda bebek denemelerini sordum aslında :) ben ara ara denedim ovulasyon testi, 1 buçuk yılı geçti nedensiz olmuyor bizim..İlk bu ay denemeye başladım ovulasyon testini
13 eydır evliyim. 10 aydır istiyorum olmuyo. Tüm testler yapıldı normal . Bi pkos çıktı. Bu ay da olmazsa dr um rahim filmi çekip tüplerime bakıcakGenel anlamda bebek denemelerini sordum aslında :) ben ara ara denedim ovulasyon testi, 1 buçuk yılı geçti nedensiz olmuyor bizim..
Ben rahim filmi de çektirdim, onda da bi sıkıntı çıkmadı, eşim detaylı muayene olmadı sadece, sperm sayı ve hızına filan bakıldı ama.. bizdede bu ay da olmazsa o detaylı muayeneye gidecek13 eydır evliyim. 10 aydır istiyorum olmuyo. Tüm testler yapıldı normal . Bi pkos çıktı. Bu ay da olmazsa dr um rahim filmi çekip tüplerime bakıcak
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah . Bizede isteyen herkese nasip olsunBen rahim filmi de çektirdim, onda da bi sıkıntı çıkmadı, eşim detaylı muayene olmadı sadece, sperm sayı ve hızına filan bakıldı ama.. bizdede bu ay da olmazsa o detaylı muayeneye gidecek
İnşallahhhHakkımızda hayırlısı olsun inşallah . Bizede isteyen herkese nasip olsun
- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 103
- 32
Merhaba. Ben de bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Aslında düzenli cinsel hayatımız var ama ben emin olmak için yapmak istedim. 29 ağustosta regli oldum. 4.nde bu testlere başladım. Fotoğrafları sırasıyla ekliyorum. Dün akşamı değerlendirdik hemen. Bu gün ve yarın da deneyeceğiz. Bu arada önereceğiniz bir şeyler olur mu tüketmem gereken besinler gibi? Eşim için de aynı şekilde. Bu sabah kasıklarımda hafifçe bi ağrı oldu psikolojik de olabilir emin değilim kendimi dinlememeye karar vermiştim geçen aydan sonra
Eklentiler
- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Hamilesiniz galiba tebrikler :)Ovulasyonda hangi günleri değerlendirdinizMerhaba. Ben de bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Aslında düzenli cinsel hayatımız var ama ben emin olmak için yapmak istedim. 29 ağustosta regli oldum. 4.nde bu testlere başladım. Fotoğrafları sırasıyla ekliyorum. Dün akşamı değerlendirdik hemen. Bu gün ve yarın da deneyeceğiz. Bu arada önereceğiniz bir şeyler olur mu tüketmem gereken besinler gibi? Eşim için de aynı şekilde. Bu sabah kasıklarımda hafifçe bi ağrı oldu psikolojik de olabilir emin değilim kendimi dinlememeye karar vermiştim geçen aydan sonra
- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Canım bende de aynısı oldu çatlama ağrısı sanırım.. Umarım tutar bende senin gibi hiçbir sorun yok rahim filmide çekilde temiz çıktı. Pcos varmış , kilomda yok tek etkisi bende adet döngüm 38-40 oluyor.. Bu ay bende değerlendirdim bekliyorumMerhaba arkadaşlar ovulasyon testimi attım. 9 10 yumurtlama 11 çatlama oldu. 9 10 11 değerlendirdik . Dün 13 testimi yaptım iyice silikleşmişti. Bu sabah adet ağrısıyla uyandım . Çatlamadan hemen sonra adet olan var mı? Bu arada pkos var bende. Ve geçen ayda adetimde erken oldu bu .