Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dlk8878

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
53
32
8
36
Kızlar benim 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde adetime 7 gün var .. Yumurtlama gördüm ve çatladı da neden bu sekil çıkıyor anlayan varmı

Eklentiler

• IMG_20210701_115840.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 310
Kızlar adetken ovulasyon testi yaptınızmı hiç neden benim bu sekil çıkıyor anlamadım mide bulantım bas dönmem var

Eklentiler

• IMG_20210709_131343.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 135
Kızlar adetken ovulasyon testi yaptınızmı hiç neden benim bu sekil çıkıyor anlamadım mide bulantım bas dönmem var
Adetken yada normal günde bu şekilde çıkması gayet normal. Yumurtlama gördükten sonra idrarda ve kanda lh hormonu hep var dolayısıyla ikinci çizgi hep çıkar. Yumurtlama olduğunda bi değer yükselir ve kopkoyu pik çıkar. Gebelik ögrenenler var ovülasyonla adete yakın. Ama gebelik belirtisi sayılabilmesi için pik gibi koyu çıkması gerekir diye biliyorum. Sizin testiniz olması gerektiği gibi çıkmış

Ay saol canım anladım

Selam kızlar,
Ben normalde 18-19. Günde yumurtlardım. Bu ay 23. Günde yumurtladım. Daha idrarı damlatır damlatmaz c cizgisi belirginleşmeden T çizgisi çok koyu oldu. C çizgisinden de koyu. Bugün 26. Günüm ama hala silikleşmiyor test. Ve 1 kavtadır biraz yoğun kahverengi akıntım var az gelse şüphe edicem ama az değil günlük pedi dolduruyor. Ve sonuçta adetlerim 35-38 gün arası oluyor. Ayrıca bu ay hayıt ekstraktı da kullanıyorum yumurtlamama çok yardımcı oldu bence çünkü bu kadar net pik hiç görmemiştim. Ama test neden silikleşmiyor hala bilen var mı ? Resim de ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…