Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa tmm canım saolKarıştıracak bişey yok max çizgisi hemen soldaki oranın koyu olması gerek zaten diğer çizgi hep koyu çıkıyor:)
Evet bende öyle okumustum daha koyu çıkması lazmms sanırımBenim adetime 5 gün kala bundan da koyu çıkmıştı. Bu bir sorun değil. T çizgisi pik gibi koyu çıktığında gebelik olduğunu forumda okudum defalarca. Ama dediğim gibi pik gibi olursa
Aynı durum bnde de var 7 gün var test aynen böyleVallahi 3 gün daha beklicem sizde bekleyin isterseniz daha erken dedi arkadaslar
İnsallah regl olmayız bende umut yok gibi 3 günüm kaldı pembe akıntı tarzı bsy geldi gerisi yok sanırm hasta olcm kafamda deli sorularAynı durum bnde de var 7 gün var test aynen böyle
Belki adet üzerine hamile kalırsın nerden belli ki :)İnsallah regl olmayız bende umut yok gibi 3 günüm kaldı pembe akıntı tarzı bsy geldi gerisi yok sanırm hasta olcm kafamda deli sorular
Ay insallah ağzın bal yesinBelki adet üzerine hamile kalırsın nerden belli ki :)
Adetken yada normal günde bu şekilde çıkması gayet normal. Yumurtlama gördükten sonra idrarda ve kanda lh hormonu hep var dolayısıyla ikinci çizgi hep çıkar. Yumurtlama olduğunda bi değer yükselir ve kopkoyu pik çıkar. Gebelik ögrenenler var ovülasyonla adete yakın. Ama gebelik belirtisi sayılabilmesi için pik gibi koyu çıkması gerekir diye biliyorum. Sizin testiniz olması gerektiği gibi çıkmışKızlar adetken ovulasyon testi yaptınızmı hiç neden benim bu sekil çıkıyor anlamadım mide bulantım bas dönmem var
Ay saol canım anladımAdetken yada normal günde bu şekilde çıkması gayet normal. Yumurtlama gördükten sonra idrarda ve kanda lh hormonu hep var dolayısıyla ikinci çizgi hep çıkar. Yumurtlama olduğunda bi değer yükselir ve kopkoyu pik çıkar. Gebelik ögrenenler var ovülasyonla adete yakın. Ama gebelik belirtisi sayılabilmesi için pik gibi koyu çıkması gerekir diye biliyorum. Sizin testiniz olması gerektiği gibi çıkmış