• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dlk8878

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
53
32
8
36
Kızlar benim 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde adetime 7 gün var .. Yumurtlama gördüm ve çatladı da neden bu sekil çıkıyor anlayan varmı

Eklentiler

• IMG_20210701_115840.jpg
    IMG_20210701_115840.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 309
Kızlar benim 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde adetime 7 gün var .. Yumurtlama gördüm ve çatladı da neden bu sekil çıkıyor anlayan varmı
Hamile olabilirsiniz benzer durumu yaşadım adetime 1 gün kala ovülasyon testi yaptığımda böyleydi sonra gebelik testi yaptım pozitifti. Adetinize daha baya varmış gebelik testinde çıkmayabilir birkaç gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.

Kasıkta ağrı var sol tarafta,baş ağrısı var simdilik okadar birde akıntı var aynen her ay bu psikolojiye giriyorum ben ☺️ umut ya☺️ ovulasyon testinin belirgin çıkması dikkatimi çekti
selam :) aynı durum bende de var anlamadım . 13. ve 14. gün pik oldu sonra 15.16. gnler hafif silindi iki gündür tekrar koyu kalpli günleri değerlendirdim banada yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• wwwwwwwwwwwwww.jpg
    wwwwwwwwwwwwww.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 289
selam :) aynı durum bende de var anlamadım . 13. ve 14. gün pik oldu sonra 15.16. gnler hafif silindi iki gündür tekrar koyu kalpli günleri değerlendirdim banada yardımcı olur musunuz ?
Aşırı bordo olması lazım canım adetine nekadar kaldı seninde benim gibi belirgin biraz..lh adete yakın yükselebiliyormus bilemiorm bekleyelim az daha ☺️yumurtlamadan kaç gün geçti

Aşırı bordo olması lazım canım adetine nekadar kaldı seninde benim gibi belirgin biraz..lh adete yakın yükselebiliyormus bilemiorm bekleyelim az daha ☺️yumurtlamadan kaç gün geçti
:) valla alamıyorum pek 2 kullanısım işte 3 gün gecti yumurtlamadan :)

Hamile olabilirsiniz benzer durumu yaşadım adetime 1 gün kala ovülasyon testi yaptığımda böyleydi sonra gebelik testi yaptım pozitifti. Adetinize daha baya varmış gebelik testinde çıkmayabilir birkaç gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.
Ya birde bu strip testlerde c neresi t neresi karıstırıyorm ben ☺️

Benim adetime 5 gün kala bundan da koyu çıkmıştı. Bu bir sorun değil. T çizgisi pik gibi koyu çıktığında gebelik olduğunu forumda okudum defalarca. Ama dediğim gibi pik gibi olursa😉

Back