Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi
- Konu Sahibi Dlk8878
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
pik olursa gebelik icin test yapmani oneririm. Adete 7 gun var yani yumurtlamanin 7. Gunu mu??Kızlar benim 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde adetime 7 gün var .. Yumurtlama gördüm ve çatladı da neden bu sekil çıkıyor anlayan varmı
Yumurtlamam ayın 23ünde idi 26sında çatladı değerlendirdik yumurtlamadan geçen gün 8 canım..adete 7 gün varpik olursa gebelik icin test yapmani oneririm. Adete 7 gun var yani yumurtlamanin 7. Gunu mu??
Hamile olabilirsiniz benzer durumu yaşadım adetime 1 gün kala ovülasyon testi yaptığımda böyleydi sonra gebelik testi yaptım pozitifti. Adetinize daha baya varmış gebelik testinde çıkmayabilir birkaç gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.Kızlar benim 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde adetime 7 gün var .. Yumurtlama gördüm ve çatladı da neden bu sekil çıkıyor anlayan varmı
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
Tmm o zaman 3 gun sonra test yapabilirsin:))) hadi bakalim hayirlisi insallahhhYumurtlamam ayın 23ünde idi 26sında çatladı değerlendirdik yumurtlamadan geçen gün 8 canım..adete 7 gün var
Saol canım insallahTmm o zaman 3 gun sonra test yapabilirsin:))) hadi bakalim hayirlisi insallahhh
- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Çok merak ettim son durum nedir benimde 8 gün vardaKızlar benim 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde adetime 7 gün var .. Yumurtlama gördüm ve çatladı da neden bu sekil çıkıyor anlayan varmı
Vallahi 3 gün daha beklicem sizde bekleyin isterseniz daha erken dedi arkadaslarÇok merak ettim son durum nedir benimde 8 gün varda
- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Tabi erken çıkmaz malesef varsada sizde akıntı ağrı vs durumlar nedirVallahi 3 gün daha beklicem sizde bekleyin isterseniz daha erken dedi arkadaslar
Kasıkta ağrı var sol tarafta,baş ağrısı var simdilik okadar birde akıntı var aynen her ay bu psikolojiye giriyorum ben umut ya ovulasyon testinin belirgin çıkması dikkatimi çektiTabi erken çıkmaz malesef varsada sizde akıntı ağrı vs durumlar nedir
selam :) aynı durum bende de var anlamadım . 13. ve 14. gün pik oldu sonra 15.16. gnler hafif silindi iki gündür tekrar koyu kalpli günleri değerlendirdim banada yardımcı olur musunuz ?Kasıkta ağrı var sol tarafta,baş ağrısı var simdilik okadar birde akıntı var aynen her ay bu psikolojiye giriyorum ben umut ya ovulasyon testinin belirgin çıkması dikkatimi çekti
Eklentiler
Aşırı bordo olması lazım canım adetine nekadar kaldı seninde benim gibi belirgin biraz..lh adete yakın yükselebiliyormus bilemiorm bekleyelim az daha yumurtlamadan kaç gün geçtiselam :) aynı durum bende de var anlamadım . 13. ve 14. gün pik oldu sonra 15.16. gnler hafif silindi iki gündür tekrar koyu kalpli günleri değerlendirdim banada yardımcı olur musunuz ?
:) valla alamıyorum pek 2 kullanısım işte 3 gün gecti yumurtlamadan :)Aşırı bordo olması lazım canım adetine nekadar kaldı seninde benim gibi belirgin biraz..lh adete yakın yükselebiliyormus bilemiorm bekleyelim az daha yumurtlamadan kaç gün geçti
Hmm daha erken adete 3 gün kala yada adet gününde belli olur:) valla alamıyorum pek 2 kullanısım işte 3 gün gecti yumurtlamadan :)
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.897
- 108
Piko varmıselam :) aynı durum bende de var anlamadım . 13. ve 14. gün pik oldu sonra 15.16. gnler hafif silindi iki gündür tekrar koyu kalpli günleri değerlendirdim banada yardımcı olur musunuz ?
Ya birde bu strip testlerde c neresi t neresi karıstırıyorm benHamile olabilirsiniz benzer durumu yaşadım adetime 1 gün kala ovülasyon testi yaptığımda böyleydi sonra gebelik testi yaptım pozitifti. Adetinize daha baya varmış gebelik testinde çıkmayabilir birkaç gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.
Onu bilemiyorum ben C ve T yazan testlerden kullanıyorum sizinkilerden hiç kullanmadım. Surelab kullandım.Ya birde bu strip testlerde c neresi t neresi karıstırıyorm ben
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Karıştıracak bişey yok max çizgisi hemen soldaki oranın koyu olması gerek zaten diğer çizgi hep koyu çıkıyor:)Ya birde bu strip testlerde c neresi t neresi karıstırıyorm ben
- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 18
- 36
Benim adetime 5 gün kala bundan da koyu çıkmıştı. Bu bir sorun değil. T çizgisi pik gibi koyu çıktığında gebelik olduğunu forumda okudum defalarca. Ama dediğim gibi pik gibi olursaKızlar benim 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde adetime 7 gün var .. Yumurtlama gördüm ve çatladı da neden bu sekil çıkıyor anlayan varmı