Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yhomeblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
28
11
3
31
Selam kızlar aranıza yeni katıldım açıkçası bu platformu nasıl kullanmayı bilmiyorum bu yüzden yeni konu açtım başlıyorum ; 3 yıllık evliyim ve 2 aydır bebek istiyoruz kadın doğum uzmanına göründüm kilom biraz fazla olmasına rağmen tüm değelerim normal çıktı e haliyle bende sevindim sadece adet düzensizliğim vardı (kilodan olsa gerek ) Tarlusal verdi hekimim kullandım regli gördüm ve bitti ovulasyon testi aldım ama sonuçları prospektüsün içinde yazanların negatif bölümüne işaretti ama hiçbişey anlamadım birde siz bakarmısınız sonrasında tekrar konuşuruz sevgiyle kalın

Fotograf atman lazım görelim canım onuda uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden gir o şekilde foto eklersin

Daha olmamış. Düzensizliğin varsa daha uzun süre yapman gerekebilir. Testin azsa yedekle derim. Yumurtlamayı kaçırmamak için.

Seninde dediğin gibi canım koyulasmasi gerekirken siliklesmis belki testine göre o pik tır bilemedm ki saatlerinde yaptın mı 2 saat sıvı almadan
Hep 1 re doğru yaptım sıvı tüketmedim ki biliyorum onu yükselmesini bekliyodum

Canım yapmaya devam et testi görürsün insalalh
Öyle yapayım canım yinede değerlendiriyorum çevremdekiler Regli bitiminin bir sonraki haftası yumurtlarsın dedi işte bunsırada kaçırmaktan korkuyorum bir ay daha beklemek sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…