Fotograf atman lazım görelim canım onuda uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden gir o şekilde foto eklersinSelam kızlararanıza yeni katıldım açıkçası bu platformu nasıl kullanmayı bilmiyorum bu yüzden yeni konu açtım başlıyorum ; 3 yıllık evliyim ve 2 aydır bebek istiyoruz kadın doğum uzmanına göründüm kilom biraz fazla olmasına rağmen tüm değelerim normal çıktı e haliyle bende sevindim sadece adet düzensizliğim vardı (kilodan olsa gerek ) Tarlusal verdi hekimim kullandım regli gördüm ve bitti ovulasyon testi aldım ama sonuçları prospektüsün içinde yazanların negatif bölümüne işaretti ama hiçbişey anlamadım birde siz bakarmısınız sonrasında tekrar konuşuruz sevgiyle kalın
Foto tim ama görünmüyormuFoto atmadan bakamayiz canım foto at ilk
Fotograf atman lazım görelim canım onuda uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden gir o şekilde foto eklersin
Yok canim foto
Reglim 21 Mart başladı 1 Nisa’n bitti tahmini ne zaman olur peki yumurtlamaFoto tim ama görünmüyormu
Yumurtlama olmamış daha canım
Seninde dediğin gibi canım koyulasmasi gerekirken siliklesmis belki testine göre o pik tır bilemedm ki saatlerinde yaptın mı 2 saat sıvı almadanEki Görüntüle 2819337
Benimkinede bakabilirmisiniz tam koyulaşma bekliyorken silikleştiyumurtlama olmucak mı
Hep 1 re doğru yaptım sıvı tüketmedim ki biliyorum onu yükselmesini bekliyodumSeninde dediğin gibi canım koyulasmasi gerekirken siliklesmis belki testine göre o pik tır bilemedm ki saatlerinde yaptın mı 2 saat sıvı almadan
Yarın bidaha dene ama yine de değerlendir gün aşırı eşinle belli olmaz belki yumurtladinHep 1 re doğru yaptım sıvı tüketmedim ki biliyorum onu yükselmesini bekliyodum
Canım yapmaya devam et testi görürsün insalalhReglim 21 Mart başladı 1 Nisa’n bitti tahmini ne zaman olur peki yumurtlama
14 le 15. Günü değerlendirdim bugünüdemi değerlendirimYarın bidaha dene ama yine de değerlendir gün aşırı eşinle belli olmaz belki yumurtladin
Değerlendir ne olur ne olmaz kuzum yarın yine yap belki pik olur yada erken çatlamış olduğundan belki yakalayamadan silikleşti senin testin14 le 15. Günü değerlendirdim bugünüdemi değerlendirim
Hergün yapıyorum nasıl silikleşsin ki pik olmadanDeğerlendir ne olur ne olmaz kuzum yarın yine yap belki pik olur yada erken çatlamış olduğundan belki yakalayamadan silikleşti senin testin
Sanki 5 inde olmuş yaaEki Görüntüle 2819337
Benimkinede bakabilirmisiniz tam koyulaşma bekliyorken silikleştiyumurtlama olmucak mı
Öyle yapayım canım yinede değerlendiriyorum çevremdekiler Regli bitiminin bir sonraki haftası yumurtlarsın dedi işte bunsırada kaçırmaktan korkuyorum bir ay daha beklemek sıkıcıCanım yapmaya devam et testi görürsün insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?