Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nursvas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
403
170
53
36
Ovulasyon testini nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

Aynı gebelik testi gibi. T çizgisi C çizgisinden daha koyu ya da aynı koyulukta olduğunda pozitif yani yumurtlama günün oluyor. T silikleşince de yumurtan çatlamış oluyor

Aynı gebelik testi gibi. T çizgisi C çizgisinden daha koyu ya da aynı koyulukta olduğunda pozitif yani yumurtlama günün oluyor. T silikleşince de yumurtan çatlamış oluyor
Tamm cnm. Bu ayda hamile kalamadim bide bu testi denim dedim de nasıl kullanıldığını bilmiroum bide adetten ne zman sonra yapım testi

Tamm cnm. Bu ayda hamile kalamadim bide bu testi denim dedim de nasıl kullanıldığını bilmiroum bide adetten ne zman sonra yapım testi
Adetten hemen sonra başla bence çünkü yumurtlama günleri değişen bir şey. İnternette satılanlar var baya uygun eczaneden çok pahalıya gelir. Sabah ilk idrarla yapılmaz ve yapmadan en az iki saat önce sıvı alımını ya kesmen ya da azaltman gerekiyor. Ben bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü hesapladım ama hamile kalamadım bugün regl oldum ve testimde gördüğüm yumurtlamadan tam 14 gün sonra en garantisi doktor ya da test ile takip

Aynn yumurtlama gününü bir türlü tutturamiorum akinti çok olduğu zaman diolar ama ne bilim bende hep oluo o yüzden tam olarak cozemiorum bu testide denim hayırlısı İnsALLAH olur raabbim herkese nasip etsin hamile kalıp yavrusunu kucağına almak bizlerede nasip etsin İnsALLAH yüce rabbim

Evet eczanede çok pahalı bugün sordum bestanesi 50 lira dedi

İnşallah

Bişey sormak istiyorum ben T ve C çizgilerinin ikisini de koyu gördüm hatka 2 gün ard arda sonra C çizgisi silikleşiyo 2 aydır böyle aceba yumurta olğunlaşıyo ama çatlamıyo olabilir mi

Bişey sormak istiyorum ben T ve C çizgilerinin ikisini de koyu gördüm hatka 2 gün ard arda sonra C çizgisi silikleşiyo 2 aydır böyle aceba yumurta olğunlaşıyo ama çatlamıyo olabilir mi
C çizgisi referans çizgisi onda bir fark olmamalı. T çizgisinin c kadar koyu ya da fazla koyu olması önemli. C silikleşiyorsa testte sıkıntı vardır

C çizgisi referans çizgisi onda bir fark olmamalı. T çizgisinin c kadar koyu ya da fazla koyu olması önemli. C silikleşiyorsa testte sıkıntı vardır
Eğer testte sıkıntı yoksa ne anlama geliyo bütün testlerde sıkıntı olamaz sanıyorum

Eğer testte sıkıntı yoksa ne anlama geliyo bütün testlerde sıkıntı olamaz sanıyorum
Dediğim gibi c çizgisi silikleşmez öyle bir durum yok yani hiç duymadım hatta internetten de bakabilirsin c referans çizgisidir testin çalışıp çalışmadığını gösterir tek özelliği bu

Dediğim gibi c çizgisi silikleşmez öyle bir durum yok yani hiç duymadım hatta internetten de bakabilirsin c referans çizgisidir testin çalışıp çalışmadığını gösterir tek özelliği bu
Ay çok pardon t silikleşiyo evet 2 aydır kullandım bi sonuç alamadım

Ben onunla hamile kaldım çok faydalı ama şu an düşüyor sanırım bebeğim
Rabbim yar ve yardımcın olsun insALLAH bebeğini sana bağlasın insALLAH sürekli dua oku rabbim feraha çıkarsın hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin cnm üç aydır bende deniorum bebek için ama nasip diyip Rabbimden hayırlisini bekliyorum

Öyle yapıyorum sağolun veren o alanda tabiki o yarın belli olucak herşey ama çok kanamam var pıhtılar akıyor adeta gidişat belli işte nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…