• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yapıyorum sağolun veren o alanda tabiki o yarın belli olucak herşey ama çok kanamam var pıhtılar akıyor adeta gidişat belli işte nasip değilmiş 😥
Herşeyde var bı hayır 😢 rabbim yardımcın olsun cnm insALLAH bebeğin senle kalır egerki kalmazsada rabbim tez zamnda gene yüzünü güldürür insALLAH gece gece ağladım bak ya 😢😢

Herşeyde var bı hayır 😢 rabbim yardımcın olsun cnm insALLAH bebeğin senle kalır egerki kalmazsada rabbim tez zamnda gene yüzünü güldürür insALLAH gece gece ağladım bak ya 😢😢
İnsan gerçekten tuhaf oluyor içinde bi can ölüyor yaşayan anlar işte . İlk gebeliğimdi bilirsiniz hep genç kızken bunun hayali kurulur . Vardır bi hayır ne diyim 😥

İnsan gerçekten tuhaf oluyor içinde bi can ölüyor yaşayan anlar işte . İlk gebeliğimdi bilirsiniz hep genç kızken bunun hayali kurulur . Vardır bi hayır ne diyim 😥
Bende bekarken çok hayal kurardım 😍 hala hayal kuruyorum kucağımda çocuğumun oldugunu insALLAH o günleri de yaşarız Allahın izni ile duamız belli duyan belli elhamdülillah evet şuan senin yaşadığın durun çok üzücü 😢 içinde bir canın kayıp gitmesi yaaa offf 😢😢😢 dua edicem senin için hemde çok edicem bebeğin insALLAH seninle kalır diye ne olur Allah'ım annesine bağışla meleği ni 😢😢

Back
X