Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herşeyde var bı hayır rabbim yardımcın olsun cnm insALLAH bebeğin senle kalır egerki kalmazsada rabbim tez zamnda gene yüzünü güldürür insALLAH gece gece ağladım bak ya
Herşeyde var bı hayır rabbim yardımcın olsun cnm insALLAH bebeğin senle kalır egerki kalmazsada rabbim tez zamnda gene yüzünü güldürür insALLAH gece gece ağladım bak ya
İnsan gerçekten tuhaf oluyor içinde bi can ölüyor yaşayan anlar işte . İlk gebeliğimdi bilirsiniz hep genç kızken bunun hayali kurulur . Vardır bi hayır ne diyim
İnsan gerçekten tuhaf oluyor içinde bi can ölüyor yaşayan anlar işte . İlk gebeliğimdi bilirsiniz hep genç kızken bunun hayali kurulur . Vardır bi hayır ne diyim
Bende bekarken çok hayal kurardım hala hayal kuruyorum kucağımda çocuğumun oldugunu insALLAH o günleri de yaşarız Allahın izni ile duamız belli duyan belli elhamdülillah evet şuan senin yaşadığın durun çok üzücü içinde bir canın kayıp gitmesi yaaa offf dua edicem senin için hemde çok edicem bebeğin insALLAH seninle kalır diye ne olur Allah'ım annesine bağışla meleği ni