- 5 Mayıs 2020
- 1.792
- 750
- 73
Ayy hadi inşallahÇatlamış demek ki İnşAllah hayırlı haberlerinizi alırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi inşallahÇatlamış demek ki İnşAllah hayırlı haberlerinizi alırız![]()
Nasıldı peki benimde ovülasyon testim bu şekilde henüz adetime 8 gün var ve 22-23 günde bir adet oluyorum sadecw kasıklarımda yanma ve ağrı var ve bazen olan bazen olmayan kokusuz beyazımsı akıntı var sizde nasıl olmuştu tekrae test yapıp hüsrana uğramak istemiyorumBen ovulasyon testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu ama ardından hemen gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi silik olarak belirmişti. Siz naptınız kan verdiniz mi hamile misiniz?
Silik gibi duruyor öteki yaptıklarınla aynı koyulukta değil mi ?Nasıldı peki benimde ovülasyon testim bu şekilde henüz adetime 8 gün var ve 22-23 günde bir adet oluyorum sadecw kasıklarımda yanma ve ağrı var ve bazen olan bazen olmayan kokusuz beyazımsı akıntı var sizde nasıl olmuştu tekrae test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum![]()
Bugün ilk defa ilk testim bu ama adetimin ilk gününden sayarsak 20. Gün bugün çok enteresan değil mi normalde 11-14. Gün derler amaSilik gibi duruyor öteki yaptıklarınla aynı koyulukta değil mi ?
Canım yumurtlama olunca iki çizgide aynı koyulukta oluyor hatta bazen t çizgisi c çizgisinden daha koyu görünüyor. Sizinkisi silik duruyorBugün ilk defa ilk testim bu ama adetimin ilk gününden sayarsak 20. Gün bugün çok enteresan değil mi normalde 11-14. Gün derler ama
Çıplak gözle bakılınca koyu ama ışık vurdu kararsız kaldımCanım yumurtlama olunca iki çizgide aynı koyulukta oluyor hatta bazen t çizgisi c çizgisinden daha koyu görünüyor. Sizinkisi silik duruyor
Catlama olmuşEvet son testim galiba yarım saat olmadı bile bekledim bekledim bu kadar oldu silikleşti baya
Evet canım son testimi de dün yaptım tam silik çıkımca yapmıyorum artıkCatlama olmuş
14 gün sonra test yaparsın inşallah vardırEvet canım son testimi de dün yaptım tam silik çıkımca yapmıyorum artık Eki Görüntüle 2729324 inşallah tutar bbebişte güze haber veririm burda..
İnşallah inşallah amiiinnnn amiiinnnn amiiinnnn14 gün sonra test yaparsın inşallah vardır
Geçen ayki ovu testlerim, hangi gün çatlama olmuş anlayamamıştım üstünde tarihleri yazıyor 8,9,10 hangisi çatlama? Geçen ay gebelik oluşmadı bitek 9unu değerlendirmemiştikCatlama olmuş
9 çatlama gibi görünüyorGeçen ayki ovu testlerim, hangi gün çatlama olmuş anlayamamıştım üstünde tarihleri yazıyor 8,9,10 hangisi çatlama? Geçen ay gebelik oluşmadı bitek 9unu değerlendirmemiştik
Bu silikleşme dedikleri tam olarak nasıl oluyor? Yani iyice belirsizleşmesi mi yoksa c den daha az belirgin olması mı yumurtlama oluyor?9 çatlama gibi görünüyor