Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence olmuşSizce olmus mu yoksa 1 gunu daha mi var? Yani cok anlamadim acikcasi![]()
Bu testler de 10 dk olunca bakacaksın güzelim ama pik gibi duruyo değerlendirBir kisi bile yok mu yardin edebilecek yaaa
Oohh tamam o zaman tesekkur ederimmmCa
Canım bence olmuşdeğerlendir yarın yine yap tabi testi
Evet daha netlesiyor cok cok tesekkurlerBu testler de 10 dk olunca bakacaksın güzelim ama pik gibi duruyo değerlendir
İlk defa mı deniyorsun canım sen aşılama yaptırmıştım dimi geçen ayOohh tamam o zaman tesekkur ederimmm![]()
Evet asilama yaptirmistim ama tutmadi nur topu gibi kistim olmustuİlk defa mı deniyorsun canım sen aşılama yaptırmıştım dimi geçen ay
Birde bu siliklesmeye basladiginda mi asil hamile kalinan zaman kafam cok karisiyor bu testte benim yaİlk defa mı deniyorsun canım sen aşılama yaptırmıştım dimi geçen ay
Benimki de tutmadı kistim oluşmuş ama Kendiliğinden kaybolur dediler bende bu ay üstüne düşüp ovulasyon testi yapmadımEvet asilama yaptirmistim ama tutmadi nur topu gibi kistim olmustusogan suyu falan ictim yumurtlamayacagimi dusunmustum bu ay birde galiba uzun aradan sonra bu kadar koyu ilk kez gordum. Ilk kez denemedim ama bu biraz anlasilmasi zor ya sorayim dedim
![]()
Canım yumurtlama da çatlama da onemli bence çünkü aşılamayı da yumurta çatlayıncaya yapıyorlarBirde bu siliklesmeye basladiginda mi asil hamile kalinan zaman kafam cok karisiyor bu testte benim ya![]()
Evet benim doktorum catlamis mi diye kontrol etmeden yapmisti. O yuzden olmadi bence.Canım yumurtlama da çatlama da onemli bence çünkü aşılamayı da yumurta çatlayıncaya yapıyorlar
Benimde duphaston verdi yumurtlamadan sonra icemeye basla dedi bakalim.Benimki de tutmadı kistim oluşmuş ama Kendiliğinden kaybolur dediler bende bu ay üstüne düşüp ovulasyon testi yapmadım![]()
Allah aklımızı kaybetmeden tez zamanda evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallahBenimde duphaston verdi yumurtlamadan sonra icemeye basla dedi bakalim.
Cok hassas yumurtalarim hemen klomenle kist olusuyor.![]()
Ay aynisi ya artik saldim ben valla ne olucaksa olsun kafayi yemedenAllah aklımızı kaybetmeden tez zamanda evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallahdoktora her gittiğimde ayrı bir kalp çarpıntısı valla kesin minik de olsa bi sıkıntı çıkıyor
Kaç yıl oldu sizinkiAy aynisi ya artik saldim ben valla ne olucaksa olsun kafayi yemeden![]()
Valla canim 1 bucuk sene oldu dogru duzgun deniyoruz ondan once hep denemeyi deniyordukKaç yıl oldu sizinki
Ay inşallah bu ay nasip olur ikimize deValla canim 1 bucuk sene oldu dogru duzgun deniyoruz ondan once hep denemeyi deniyorduk![]()