• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lolapink

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
1.463
3.168
133
Sizce olmus mu yoksa 1 gunu daha mi var? Yani cok anlamadim acikcasi 😂

Eklentiler

• 132B269A-3A48-4915-A8CE-A9939264ECF8.webp
    132B269A-3A48-4915-A8CE-A9939264ECF8.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 47
3 dakika sonra boyle oldu😌

Eklentiler

• 1D42889D-3027-4494-B161-68799563EAAF.webp
    1D42889D-3027-4494-B161-68799563EAAF.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 43
İlk defa mı deniyorsun canım sen aşılama yaptırmıştım dimi geçen ay
Evet asilama yaptirmistim ama tutmadi nur topu gibi kistim olmustu😁 sogan suyu falan ictim yumurtlamayacagimi dusunmustum bu ay birde galiba uzun aradan sonra bu kadar koyu ilk kez gordum. Ilk kez denemedim ama bu biraz anlasilmasi zor ya sorayim dedim ☺️

Evet asilama yaptirmistim ama tutmadi nur topu gibi kistim olmustu😁 sogan suyu falan ictim yumurtlamayacagimi dusunmustum bu ay birde galiba uzun aradan sonra bu kadar koyu ilk kez gordum. Ilk kez denemedim ama bu biraz anlasilmasi zor ya sorayim dedim ☺️
Benimki de tutmadı kistim oluşmuş ama Kendiliğinden kaybolur dediler bende bu ay üstüne düşüp ovulasyon testi yapmadım 😊

Canım yumurtlama da çatlama da onemli bence çünkü aşılamayı da yumurta çatlayıncaya yapıyorlar
Evet benim doktorum catlamis mi diye kontrol etmeden yapmisti. O yuzden olmadi bence.
Bende ilk defa duzgun bir sekilde kullanayim dedim testi siliklesince catlamis oluyor o zaman.

Benimde duphaston verdi yumurtlamadan sonra icemeye basla dedi bakalim.
Cok hassas yumurtalarim hemen klomenle kist olusuyor. 🤔
Allah aklımızı kaybetmeden tez zamanda evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 😆doktora her gittiğimde ayrı bir kalp çarpıntısı valla kesin minik de olsa bi sıkıntı çıkıyor

Allah aklımızı kaybetmeden tez zamanda evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 😆doktora her gittiğimde ayrı bir kalp çarpıntısı valla kesin minik de olsa bi sıkıntı çıkıyor
Ay aynisi ya artik saldim ben valla ne olucaksa olsun kafayi yemeden 😂

Back
X