• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Ben hamile iken ovulasyon testi boyle koyu cikmisti. Hamile bile olabilirsin catlama zamani degilse

Evet oluruna bırakıcam artık :KK43:
Aynen düşünmeyelim üstüne gittikçe hem belirti çıkıyo, hem sabırsızlık hem stres. Testi kullanınca ilişkiler görev gibi gelmeye başlamıştı kötü hissediyodum. Şimdi salıcam akışına bendee keyfime göre valla düşünmicem de hiç ( yapabilirsem) 😅

Aynen düşünmeyelim üstüne gittikçe hem belirti çıkıyo, hem sabırsızlık hem stres. Testi kullanınca ilişkiler görev gibi gelmeye başlamıştı kötü hissediyodum. Şimdi salıcam akışına bendee keyfime göre valla düşünmicem de hiç ( yapabilirsem) 😅
9 aylık evliyim 18 yaşındayım amaaaaan 😂

9 aylık evliyim 18 yaşındayım amaaaaan 😂
Daha çooook gençsiiinnn. Maşallah ☺️ ama seni anlıyorum 9 aydır deniyorsan sabırsızlanman normal bunun yaşla bi ilgisi yok isteyen herkes için ister 18 ister 38 olsun durum benzer.
Bende bir yıllık evliyim ve 26 yaşındayım. Senin duyduklarının benzerini duyuyorumdur kesin😄 o yüzden kimseyi takma bildiğini oku ve devam et 😁😁

Daha çooook gençsiiinnn. Maşallah ☺ ama seni anlıyorum 9 aydır deniyorsan sabırsızlanman normal bunun yaşla bi ilgisi yok isteyen herkes için ister 18 ister 38 olsun durum benzer.
Bende bir yıllık evliyim ve 26 yaşındayım. Senin duyduklarının benzerini duyuyorumdur kesin😄 o yüzden kimseyi takma bildiğini oku ve devam et 😁😁
Herşey nasip kısmet rabbim herkese hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin teşekkür ederim sizi tanıdığıma çok memnun oldum 😊

Kızlar ovulasyon testini yeni bu ay kullandım ilk defa, yumurtlamamı görüp bitirdim reglime 12 gün var ama 2 3 gündür t çizgisi böyle koyu çıkıyor. Sizce gebelik mi var ben anlayamadım tam olarak yoksa kırmızılığı normal mi regliye kaç gün kalaya kadar kırmızı olmalı gebe olduğumu öğrenmem için? Bilgili olanlar cevaplarsa çok sevinirim... ❤
Hangi markanın ovülasyon teste bu nerden aldınız

Back