Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen düşünmeyelim üstüne gittikçe hem belirti çıkıyo, hem sabırsızlık hem stres. Testi kullanınca ilişkiler görev gibi gelmeye başlamıştı kötü hissediyodum. Şimdi salıcam akışına bendee keyfime göre valla düşünmicem de hiç ( yapabilirsem)
Aynen düşünmeyelim üstüne gittikçe hem belirti çıkıyo, hem sabırsızlık hem stres. Testi kullanınca ilişkiler görev gibi gelmeye başlamıştı kötü hissediyodum. Şimdi salıcam akışına bendee keyfime göre valla düşünmicem de hiç ( yapabilirsem)
Daha çooook gençsiiinnn. Maşallah ama seni anlıyorum 9 aydır deniyorsan sabırsızlanman normal bunun yaşla bi ilgisi yok isteyen herkes için ister 18 ister 38 olsun durum benzer. Bende bir yıllık evliyim ve 26 yaşındayım. Senin duyduklarının benzerini duyuyorumdur kesin o yüzden kimseyi takma bildiğini oku ve devam et
Daha çooook gençsiiinnn. Maşallah ☺ ama seni anlıyorum 9 aydır deniyorsan sabırsızlanman normal bunun yaşla bi ilgisi yok isteyen herkes için ister 18 ister 38 olsun durum benzer. Bende bir yıllık evliyim ve 26 yaşındayım. Senin duyduklarının benzerini duyuyorumdur kesin o yüzden kimseyi takma bildiğini oku ve devam et
Kızlar ovulasyon testini yeni bu ay kullandım ilk defa, yumurtlamamı görüp bitirdim reglime 12 gün var ama 2 3 gündür t çizgisi böyle koyu çıkıyor. Sizce gebelik mi var ben anlayamadım tam olarak yoksa kırmızılığı normal mi regliye kaç gün kalaya kadar kırmızı olmalı gebe olduğumu öğrenmem için? Bilgili olanlar cevaplarsa çok sevinirim... ❤