- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
-
Siz kesinlikle gebesiniz testinizi gördüm ve içime öyle doğuyorCanım benim regle 4 kaldı hala koyu çıkıyortakip et bakalım koyu devam edecekmi Ovulasyonun.
Gebelik testimde gördün sende çizgiyi yavas yavas koyulasıyor muhtemelen hamileyim. Bende ovulasyon testinin koyu gitmesiyle bu kadar erken testlere başlamıştım zaten
Ya çok mutlu ettin beni Allah razı olsunSiz kesinlikle gebesiniz testinizi gördüm ve içime öyle doğuyorİnşallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder, çok teşekkür ederim ❤
Bende kullandım bazen ayda iki kere yumurtlayabiliyoruzKızlar ovulasyon testini yeni bu ay kullandım ilk defa, yumurtlamamı görüp bitirdim reglime 12 gün var ama 2 3 gündür t çizgisi böyle koyu çıkıyor. Sizce gebelik mi var ben anlayamadım tam olarak yoksa kırmızılığı normal mi regliye kaç gün kalaya kadar kırmızı olmalı gebe olduğumu öğrenmem için? Bilgili olanlar cevaplarsa çok sevinirim... ❤
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimBence tekrar yumurtluyorsunuz devam edin yarın silikleşmişse demek çatlıyor kötülük bu şekilde devam ederse demek gebelik var
Evet olabilir herşeyin hayırlısıBende kullandım bazen ayda iki kere yumurtlayabiliyoruz
Evet edetime 12 var ama yumurtlama başlayalı bugünle birlikte 7 gün oldu12 gün varsa hala daha yumurtlama devam ediyodur
Yazdıklarını okuttum içimi rahatlattın teşekkür ederimBirde 10-12 gün kaladan beri sürekli yorgunum. Hemen yoruluyorum hep uzanmak istiyorum. Sende bi takip et bakalım kendinde gerçi herkeste aynı olmaz ama yine de paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bebişin şuanda sana tutunmaya çalışıyordur
İkisi örtüşmüyor. Yumurtlamadan sonra 14. Gün adet olman gerekir.Evet edetime 12 var ama yumurtlama başlayalı bugünle birlikte 7 gün oldu
Inşallah hamilesindirBende tekrar yumurtladığını düşünmüyorum, gebelik ihtimali olabilir bence oldukça koyu çıkmış ve ben 10 gün kala hafif belirtileri yaşamaya başlamıştım testlerde koyu gitmeye baslamıstı arada birkaç kere silikleşti ama yeniden koyu devam etmişti. Kasık ağrıları ve hafif içimin bulanması, göğüs ağrısıyla başladı ve belirtiler artarak devam ediyor özellikle şuanda göğsümün ucuna dokunamıyorum iç çamaşırı giymek istemiyorum düşün
Nasıl yani anlayamadım tam?İkisi örtüşmüyor. Yumurtlamadan sonra 14. Gün adet olman gerekir.
Yumurtlamadan 14 gün sonra bat tarihin aslında günün yumurtlamaya göre değişicek. Onun üstüne saymaya başlaNasıl yani anlayamadım tam?
İnşallah canım çok teşekkür ederimInşallah hamilesindir
Ama gerçekten kafanı özellikle vermesende o yorgunluk hali girdap gibi içine çekiyor. kötü kokulu akıntı belki başka bir durumdan dolayı olabilir enfeksiyon gibiYazdıklarını okuttum içimi rahatlattın teşekkür ederimbende şuan yorgunluk fazlasıyla var halsizlik hergün uzanıyorum kolumu kaldıramıyorum arada hafif kasık ağrısı oluyor çokta kafamı vermiyorum gebelik düşündükçe belirtiler olmasa bile insan kafasını verdiği için belirtiler varmış gibi oluyor ondan☺ Vallahi şuanda bende halsizlik ve kötü kokulu akıntı var
Bugün yaptım ovulasyon testi t çizgisi silikleşmişBende tekrar yumurtladığını düşünmüyorum, gebelik ihtimali olabilir bence oldukça koyu çıkmış ve ben 10 gün kala hafif belirtileri yaşamaya başlamıştım testlerde koyu gitmeye baslamıstı arada birkaç kere silikleşti ama yeniden koyu devam etmişti. Kasık ağrıları ve hafif içimin bulanması, göğüs ağrısıyla başladı ve belirtiler artarak devam ediyor özellikle şuanda göğsümün ucuna dokunamıyorum iç çamaşırı giymek istemiyorum düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?