Ovulasyon testi

dilanguness

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
231
95
13
23
Kızlar ovulasyon testini yeni bu ay kullandım ilk defa, yumurtlamamı görüp bitirdim reglime 12 gün var ama 2 3 gündür t çizgisi böyle koyu çıkıyor. Sizce gebelik mi var ben anlayamadım tam olarak yoksa kırmızılığı normal mi regliye kaç gün kalaya kadar kırmızı olmalı gebe olduğumu öğrenmem için? Bilgili olanlar cevaplarsa çok sevinirim...

Eklentiler

• 8E5E2DA0-1F04-42D5-8476-329D14A497D4.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 77B59E89-4DF0-4573-93B6-26AB45FAC747.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 60
Canım benim regle 4 kaldı hala koyu çıkıyor takip et bakalım koyu devam edecekmi Ovulasyonun.
Gebelik testimde gördün sende çizgiyi yavas yavas koyulasıyor muhtemelen hamileyim. Bende ovulasyon testinin koyu gitmesiyle bu kadar erken testlere başlamıştım zaten

Siz kesinlikle gebesiniz testinizi gördüm ve içime öyle doğuyor İnşallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder, çok teşekkür ederim

Siz kesinlikle gebesiniz testinizi gördüm ve içime öyle doğuyor İnşallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder, çok teşekkür ederim ❤
Ya çok mutlu ettin beni Allah razı olsun istersen ovulasyon testlerimi paylasabilirim sende fikir edinmiş olursun?

Bende tekrar yumurtladığını düşünmüyorum, gebelik ihtimali olabilir bence oldukça koyu çıkmış ve ben 10 gün kala hafif belirtileri yaşamaya başlamıştım testlerde koyu gitmeye baslamıstı arada birkaç kere silikleşti ama yeniden koyu devam etmişti. Kasık ağrıları ve hafif içimin bulanması, göğüs ağrısıyla başladı ve belirtiler artarak devam ediyor özellikle şuanda göğsümün ucuna dokunamıyorum iç çamaşırı giymek istemiyorum düşün

Birde 10-12 gün kaladan beri sürekli yorgunum. Hemen yoruluyorum hep uzanmak istiyorum. Sende bi takip et bakalım kendinde gerçi herkeste aynı olmaz ama yine de paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bebişin şuanda sana tutunmaya çalışıyordur

Bende kullandım bazen ayda iki kere yumurtlayabiliyoruz

Yazdıklarını okuttum içimi rahatlattın teşekkür ederim bende şuan yorgunluk fazlasıyla var halsizlik hergün uzanıyorum kolumu kaldıramıyorum arada hafif kasık ağrısı oluyor çokta kafamı vermiyorum gebelik düşündükçe belirtiler olmasa bile insan kafasını verdiği için belirtiler varmış gibi oluyor ondan Vallahi şuanda bende halsizlik ve kötü kokulu akıntı var

Inşallah hamilesindir

Ama gerçekten kafanı özellikle vermesende o yorgunluk hali girdap gibi içine çekiyor. kötü kokulu akıntı belki başka bir durumdan dolayı olabilir enfeksiyon gibi

Bugün yaptım ovulasyon testi t çizgisi silikleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…