Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi ? Daha önce siliklesir diye okumustum da şaşırdım bendeRegl gününüz yaklaşıyor diye koyu çıkıyor bende de öyle olmustu daha önce
Benim o kadar koyu çıkmıştı ki gebelik var sandım hatta konu da açmıştım ama sonuç negatif olduÖyle mi ? Daha önce siliklesir diye okumustum da şaşırdım bendecevabin için tesekkur ederim.
Ovulasyon ve gebelik testini ayni örnekle yaptım gebelik testinde cikmadi. Gebelik icin bir ümidim yok bu ay 3.61 den 0.13 e düsmustu en son bi kac gün once betaOvulasyon testi ile hamileliğini öğrenen çok var belkide hamilesinizdir. öyle bir ihtimal varsa o fikride değerlendirin derim. tabi ki hamilesiniz demek değildir yüzde yüz ama bir kişide regli yaklaşınca koyu cıkıp sonrasında negatif oldu diye sizde de öyle olacak diye birşey yok. o yüzden moral bozmayın ve gebelik testi alın bence.
hımm bilemedim o zamanOvulasyon ve gebelik testini ayni örnekle yaptım gebelik testinde cikmadi. Gebelik icin bir ümidim yok bu ay 3.61 den 0.13 e düsmustu en son bi kac gün once beta![]()
Olsun tesekkur ederim yinedehımm bilemedim o zaman![]()
Bu neden oluyor ya bende yaşadım bunuOvulasyon ve gebelik testini ayni örnekle yaptım gebelik testinde cikmadi. Gebelik icin bir ümidim yok bu ay 3.61 den 0.13 e düsmustu en son bi kac gün once beta![]()
Olmus gibi görünüyoYumurtlama olmuş mh
Eki Görüntüle 2684786
Ilk defa boyle oldu bu ay bede anlamadimBu neden oluyor ya bende yaşadım bunu
Bende üç aydır deniyoruz geçen ay Hcg 2 çıktı karnım çok agrıdı çok KAşık batmam oldu Ama iki gün sonra gittim 0.10Ilk defa boyle oldu bu ay bede anlamadim![]()
Bendede oldu aynisi bu ay ., şüphelendim 3.61 çiktı 3 gün bekleyip tekrar gittim 0.13 e düsmüsBende üç aydır deniyoruz geçen ay Hcg 2 çıktı karnım çok agrıdı çok KAşık batmam oldu Ama iki gün sonra gittim 0.10
Regline kac gün vardi ?Bende üç aydır deniyoruz geçen ay Hcg 2 çıktı karnım çok agrıdı çok KAşık batmam oldu Ama iki gün sonra gittim 0.10
Sonra reglimi oldunİki gün geçmişti sanırım