Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
26
Selam kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa 12 günde pikledi akşamında çatladı değerlendirdim aradan beş hün geçti ama testimde hala ikinci çizgi var bu normalmi yumurtlama devam mı ediyo yani niye böyle bi anlam veremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Kızlar bu arada yumurtlmadan iki gün sonra kan verdiğimde hcg 2 olmuştu normalde hep 0.0100 olurdu

Bence tekrarlayin testi 2 gunde 2 kati olmasi lazim. Kan verin mutlaka artabilir
Gec dollenme olabilir.

Yaa aynısı bana da oldu yumurtlamamı yakaladım değerlendirdik. Sonraki günler yine koyuydu 5-6 gün nasıl koyu olur dedim Pozitife yakındı. Sonra orta koyuluğa geldi adetime 3 gün kala da t çizgisi c den daha koyu oldu şüphelendim. hamilelik testi yaptım sonra direk kan vermeye. Ovulasyonun işaretlerini iyi takip etmek gerekiyormuş. Umarım hamişsindir canım

Ayy canım ya hadi inşallah öyledir darısı bana dua et olur mu

Kızlar ben adetim biteli 5 gün oldu bugun bi ovulasyon testi yapım dedim pik olmuşmu acaba bilginiz varmı

Bişey sorcam gebelik testini yaparken mesela diyoruz ya yumurtlmanın 15.günü yaptım yumurtlmayı da sayıyoruz değil mi yoksa yumurtlmadan sonraki çatlama gününü sayarak 15.gün mü

Biri sabah 7de biri simdiki kizlar sizce yaklasiyormu ovulasyon ben pcosum ve 17.gunden once asla yumurtlamazdim bu ay tedaviyi biraktim ve 10.gunde ovu testim boyle cok saskinim

Eklentiler

• IMG_20200717_123747.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 35
Biri sabah 7de biri simdiki kizlar sizce yaklasiyormu ovulasyon ben pcosum ve 17.gunden once asla yumurtlamazdim bu ay tedaviyi biraktim ve 10.gunde ovu testim boyle cok saskinim
Yumurtlama yok olmasına daha var

Ba
Pik olmadigini biliyorum ama bendr 10.gun bu renk bile cikmazdi inşallah daha da koyulasir sizce kac gune pik olur
Bazı testler bugün silikken yarın pik olabilir bu teste bakınca üç gün gibi süre sonra pik olacak gibi duruyor bu ay yumurtlama geliştirici takviye falan aldıysan o yüzden daha koyu gidiyor olabilir testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…