- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 26
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Bence tekrarlayin testi 2 gunde 2 kati olmasi lazim. Kan verin mutlaka artabilirSelam kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa 12 günde pikledi akşamında çatladı değerlendirdim aradan beş hün geçti ama testimde hala ikinci çizgi var bu normalmi yumurtlama devam mı ediyo yani niye böyle bi anlam veremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 2659074
AyyBence tekrarlayin testi 2 gunde 2 kati olmasi lazim. Kan verin mutlaka artabilir
Gec dollenme olabilir.
Rica ederim guzel haberi bizede verinAyyinşallah canım benim teşekkür ederim
Yaa aynısı bana da oldu yumurtlamamı yakaladım değerlendirdik. Sonraki günler yine koyuydu 5-6 gün nasıl koyu olur dedim Pozitife yakındı. Sonra orta koyuluğa geldi adetime 3 gün kala da t çizgisi c den daha koyu oldu şüphelendim. hamilelik testi yaptım sonra direk kan vermeye. Ovulasyonun işaretlerini iyi takip etmek gerekiyormuş. Umarım hamişsindir canımSelam kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa 12 günde pikledi akşamında çatladı değerlendirdim aradan beş hün geçti ama testimde hala ikinci çizgi var bu normalmi yumurtlama devam mı ediyo yani niye böyle bi anlam veremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 2659074
Ayy canım ya hadi inşallah öyledir darısı bana dua et olur muYaa aynısı bana da oldu yumurtlamamı yakaladım değerlendirdik. Sonraki günler yine koyuydu 5-6 gün nasıl koyu olur dedim Pozitife yakındı. Sonra orta koyuluğa geldi adetime 3 gün kala da t çizgisi c den daha koyu oldu şüphelendim. hamilelik testi yaptım sonra direk kan vermeye. Ovulasyonun işaretlerini iyi takip etmek gerekiyormuş. Umarım hamişsindir canım
İnşaallah canım benimRica ederim guzel haberi bizede verin
Dualarım seninle canımAyy canım ya hadi inşallah öyledir darısı bana dua et olur mu❤
Allah razı olsun tamam canım çok teşekkür ederimDualarım seninle canımadetine kadar ovulasyon testin varsa yapmaya devam et bence.
Hepimizden aminAllah razı olsun tamam canım çok teşekkür ederim ☺
Olmuş canımKızlar ben adetim biteli 5 gün oldu bugun bi ovulasyon testi yapım dedim pik olmuşmu acaba bilginiz varmıEki Görüntüle 2659644
Bişey sorcam gebelik testini yaparken mesela diyoruz ya yumurtlmanın 15.günü yaptım yumurtlmayı da sayıyoruz değil mi yoksa yumurtlmadan sonraki çatlama gününü sayarak 15.gün müYaa aynısı bana da oldu yumurtlamamı yakaladım değerlendirdik. Sonraki günler yine koyuydu 5-6 gün nasıl koyu olur dedim Pozitife yakındı. Sonra orta koyuluğa geldi adetime 3 gün kala da t çizgisi c den daha koyu oldu şüphelendim. hamilelik testi yaptım sonra direk kan vermeye. Ovulasyonun işaretlerini iyi takip etmek gerekiyormuş. Umarım hamişsindir canım
Yumurtlama yok olmasına daha varBiri sabah 7de biri simdiki kizlar sizce yaklasiyormu ovulasyon ben pcosum ve 17.gunden once asla yumurtlamazdim bu ay tedaviyi biraktim ve 10.gunde ovu testim boyle cok saskinim
Pik olmadigini biliyorum ama bendr 10.gun bu renk bile cikmazdi inşallah daha da koyulasir sizce kac gune pik olurYumurtlama yok olmasına daha var
Bazı testler bugün silikken yarın pik olabilir bu teste bakınca üç gün gibi süre sonra pik olacak gibi duruyor bu ay yumurtlama geliştirici takviye falan aldıysan o yüzden daha koyu gidiyor olabilir testlerPik olmadigini biliyorum ama bendr 10.gun bu renk bile cikmazdi inşallah daha da koyulasir sizce kac gune pik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?