Ovulasyon testi

Ben bugün ilk kez umitlendim yani takibini yapıyorum ovulasyon testi kullanıyorum falan ama hani öyle icimde bir heyecan vs yoktu ama test tekrar koyulaşınca acaba mı dedim bugin sabahtan beri adet olacakmisim gibi bir durum var kasıklarımda zaten 3 gündür falan da kasik bel ağrısı ve gaz sancısı çekiyorum kısacası ben ya hamile kalıyorum yada ciddi bir sağlık problemim var ortası yok yani bu durumun

Yumurtlama stres yaptığında bile geciken bi durum canım her ay dediğin gibi ay sonu adet bitimi yumurtlayan lar da var . Genelleme yapılacak olursa evet kaç günde oluyorsan adet ondan 14 gün çıkaracaksın o zaman oluyor yumurtlama

Testten gözüktüğü kadarı ile büyümüş canım yumurta ayyy inşallah güzel haberler alırsın yaz mutlaka bize de

Bence ya tekrar yumurtlama oluyor yada inşallah bebeğin tutunuyor canım Allahın izniyle . kötü bisey yoktur merak etme

Bence ya tekrar yumurtlama oluyor yada inşallah bebeğin tutunuyor canım Allahın izniyle . kötü bisey yoktur merak etme
Yani tekrar yumurtlama olsa beyaz akıntım gelirdi diye düşündüm ilkinde geldi bir gün sürdü yaşım 36 ben yumurtluyor muyum acaba diye korkarken ikinciyi yumurtlarsam çok şaşıririm yumurtlama dedikçe tavuk gibi hissediyorum zaten ikinciyi yumurtlarsam bildigin kuluçka tavuğu gibi hissedicem

tavuk mu . Oda güzelmiş . Yumurtlama olmuş çatlamış ya . Bence 3 gün sonra ilk idrarla gebelik testi yap sen inşallah tutmuştur yaa

Bence cumartesi sabah yap . Erken şuan boşuna negatif çıkarsa üzülürsün
Yaptım bile tertemiz bir tek çizgi iliskiden 5 gün sonrasini dahi gosteriyormus öyle yazıyor bilemedim ama erken gebelik testi ile aynı anda hamilelik testi yapıp erken gebelik testinin yanlış gösterdiği olabiliyormuş ayy bu 10 gün geçmez artık bana

Ne ara yaptın ya . Keşke yapmasaydın. Hemen belli olmaz zaten

Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah evlat sahibi olmamızı. Benim 4. Yılım olacak 3 bitti
Canım Allah sabır versin Allah yardım etsin yarın çok güzel haberler alırsın inşallah iyi olacak bende öyle ümit ediyorum Allah'ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Canım Allah sabır versin Allah yardım etsin yarın çok güzel haberler alırsın inşallah iyi olacak bende öyle ümit ediyorum Allah'ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
İnşallah canım Sağolasın. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…