- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
- Konu Sahibi Aysennurayenni
-
29 unda iki keremi yaptın testMerhaba, bende bu ay ilk kez test yapıyorum bakabilir misiniz rica etsem
Evet iki kere yaptım29 unda iki keremi yaptın test
12.gun catlama olmusMerhaba, bende bu ay ilk kez test yapıyorum bakabilir misiniz rica etsem
Dün ve bugün degerlendirdik catlamadan bir gün önce boş birakmistik12.gun catlama olmus
Guzel zamanlama olmus, nasip olsun insallahDün ve bugün degerlendirdik catlamadan bir gün önce boş birakmistik
Evet testlerimiz aynı nerdeyse tamam canim teşekkür ederimEki Görüntüle 2642247
Benim bu ay ovilasyon takibim bu ve ovilasyon takibi yaban bir sayfaya attım 19 yumurtalama 20 çatlama 19.20.21.22 değerlendir dedi şeninde benimki gibi aynı 29.30.31.1 değerlendir bence canım ama instgtamdan bir sayfaya at bence suan onlar daha iyi anlıyor .ovilasyontakibi yapan sayfalar var
Eki Görüntüle 2641646 Eki Görüntüle 2641647 şimdi 1 2 3.gğn diye yazdım bugunki 16. Gün yazan bugün silikleşti
Merhaba, bende bu ay ilk kez test yapıyorum bakabilir misiniz rica etsem
Merhaba, bende bu ay ilk kez test yapıyorum bakabilir misiniz rica etsem
[/QUOT
Ovulasyon takibi yapan sayfaların hepsni takp ediyorum bir gebenin günlüğü var orda çatlamadan sonra 3 gün daha değerlendirin yazıyorDün ve bugün degerlendirdik catlamadan bir gün önce boş birakmistik
Canım instagram da minnak kurabiyelerrr diye bi sayfa var ordaki kadın çok güzel ilgileniyor ona at benceEki Görüntüle 2641646 Eki Görüntüle 2641647 şimdi 1 2 3.gğn diye yazdım bugunki 16. Gün yazan bugün silikleşti
Bu testlere göre yumurtlama olmamış gözüküyor, t çizgisi en az c kadar koyu olmalıEki Görüntüle 2641646 Eki Görüntüle 2641647 şimdi 1 2 3.gğn diye yazdım bugunki 16. Gün yazan bugün silikleşti
Benimkisine yorumlarmısımız
Hala yapıyorum olmadı inşallah olurBu testlere göre yumurtlama olmamış gözüküyor, t çizgisi en az c kadar koyu olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?