• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Her ay bu soruyu soruyorum istemsiz🙈 dun oglen pik gordum aksama dogru siliklesti biraz bugun iyice silikti. Dun ve dunden onceki gun iki gun ust uste iliski oldu. Bugun olmadi. Sizce ihtimal nedir yarinda olmali mi ve asil olmasi gereken gun bugun muydu😂

Her ay bu soruyu soruyorum istemsiz🙈 dun oglen pik gordum aksama dogru siliklesti biraz bugun iyice silikti. Dun ve dunden onceki gun iki gun ust uste iliski oldu. Bugun olmadi. Sizce ihtimal nedir yarinda olmali mi ve asil olmasi gereken gun bugun muydu😂
Yumurtlama gördün gün ve sonraki negafit şeklinde olursa öğün ve sonraki iki gün değerlendir

Yumurtlama ve çatlama günü Allah bilir tek günde kalan bile var

Fotoğraf varsa atsana bi

En ustteki 2 gun oncenin. Alttakiler dünün. Dün oglen ve bi kac saat sonra yaptigim. Dun ve onceki gunu degerlendirdigimiz icin bugun ve yarinda olursa 4 gun ust uste oluyor doktorlar onermiyor genelde sayi ve kalite dustugu icin. Bugun zaten artik gecti gibi

Eklentiler

• 5E41315A-A6E6-4708-9918-3C07E4B28297.jpeg
    5E41315A-A6E6-4708-9918-3C07E4B28297.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 27
En ustteki 2 gun oncenin. Alttakiler dünün. Dün oglen ve bi kac saat sonra yaptigim. Dun ve onceki gunu degerlendirdigimiz icin bugun ve yarinda olursa 4 gun ust uste oluyor doktorlar onermiyor genelde sayi ve kalite dustugu icin. Bugun zaten artik gecti gibi

Üç gün olduğu da oluyor genelde ikinci pik üçüncü de pik iki gün değerlendirdi yden yarın yine yap daha da siliklesirse oğün ve sonrası iki gün daha değerlendir

İkinci tam yunurtlama olmuş

Üç gün olduğu da oluyor genelde ikinci pik üçüncü de pik iki gün değerlendirdi yden yarın yine yap daha da siliklesirse oğün ve sonrası iki gün daha değerlendir

Ramazan oldugu icin iftardan sonra olabilir yarinda bakalim ins gec kalmis olmam🙈

Back