• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Hayirli gunler hanimlar
Genellikle 25 ve 26 gunde bir adet goruyorum son adet baslangic tarihim 17 nisan ovulasyonla catlama takibi yapiorum adetimin bittigi gunden adet oldugum tarihe kadar 24 saatte bir yaparim genellikle 12.gun ole 18.gunlerde ovulasyonda 2.cizgiyi goruyotum diger gunlerde o cizgiyi hic gormedim 3 gundur cok ciddi bir kasik agrim var acaba catlamam devam ediyormu diye dusunup bugun bir ovilasyon yaptim hic cizgi yanmazdi bugun ama 2.cizgi gene yandi 3.gun once yaptigimda hicbir cizgi mevcut degildi yarinda adet donemim bu neden kaynaklaniyor olabilir boyle birsey yasayan oldumu acaba hic

Eklentiler

• 20200510_172228.jpg
    20200510_172228.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 41
3 gun oncede yaptim agrim olunca catlama varsa degerlendiriyim diye ama hic bir cizgi yanmadi bugun bu 5.testim belkide hepsinde bu cizgiyi gordum

Genelde testin böyle olması ovulasyonu göstermez eşit renkte yada test çizgisinin daha koyu olması gerekir. Bazı aylar yumurtlama olmuyor bazı kadınlarda. Ayrıca adete çok yakınkrnde LH biraz artabilir. Eğer her ay 26. Günlerde adet görüyorsan ve yarında adet olacaksan şu an gebelik ve ovulasyon yok benim şahsi düşüncemle. Ama yinede belli olmaz takdiri ilahi. ♥️

Genelde testin böyle olması ovulasyonu göstermez eşit renkte yada test çizgisinin daha koyu olması gerekir. Bazı aylar yumurtlama olmuyor bazı kadınlarda. Ayrıca adete çok yakınkrnde LH biraz artabilir. Eğer her ay 26. Günlerde adet görüyorsan ve yarında adet olacaksan şu an gebelik ve ovulasyon yok benim şahsi düşüncemle. Ama yinede belli olmaz takdiri ilahi. ♥
Ovulasyon donemim gecti zaten canim ben adet gunume kadar hep yapiorum ama ilk kez adet oncesinde cizgi silikde olsa cikti ona sasirdim enfeksiyonel birseyden korkttum

Enfeksiyon değildir. Ama adete yakın lh bin yukselebiliceğini duydum. Gebeliktende yükselir hatta ovulasyon testiyle gebelik öğrenende var. Hakkında hayırlısı olsun ne istiyorsan o olsun ♥️

Enfeksiyon değildir. Ama adete yakın lh bin yukselebiliceğini duydum. Gebeliktende yükselir hatta ovulasyon testiyle gebelik öğrenende var. Hakkında hayırlısı olsun ne istiyorsan o olsun ♥
Cok saol canim gebelik olsun cok isterlm tabiki Rabbim nasip etsin isteyen herkese ben gebelikten ziyade enfeksiyonluk birseyden suphelendim suan icim rahatladi cok saolun🤲

Back