• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esnyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
81
69
3
28
Merhaba arkadaslar ben ovulasyon testi almak istiyorum. Ozellikle onerdiginiz bir marka var midir ? Birde daha once hic bu testten kullanmadim dogru uygulama nasildir ?

Banada bir instgramda birgebeningünlüğü nü önerdiler. orda ki satılan ovülasyon testi baya iyiymiş. oraya bakarsan nasıl yapacağınıda anlatıordu.

Merhaba arkadaslar ben ovulasyon testi almak istiyorum. Ozellikle onerdiginiz bir marka var midir ? Birde daha once hic bu testten kullanmadim dogru uygulama nasildir ?
Evet kesinlikle bir Gebenin Günlüğü İnstagram hesabındaki testleri öneriyorum bende aldım kullanıyorum yumurtlama gününü bariz gösteriyor

Ben labquick kullanıyorum cnm internetten sipariş veriliyor gayet memnunum.

B
Tesekkur ederim arkadaslar hemen takip ediyorum
Bende kullanıyorum çok memnunum çok net belli yumurtlama günü bir gebenin günlüğünden al bozukta çıkmıyo içinden kaset testlerdeki gibi öneririm

Kızlar merhaba ovülasyon testim pik mi sizce?

Eklentiler

• IMG_20200420_203604.jpg
    IMG_20200420_203604.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 36
Canım instagramda minnakkurabiyeler dıye Bıri var ve testleri hem. Uygun hemde cok net gosterıyoruz cok test kullandım ama bunun kadar net lh gosterenı gormedım istersen al dene

Back