Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesinlikle bir Gebenin Günlüğü İnstagram hesabındaki testleri öneriyorum bende aldım kullanıyorum yumurtlama gününü bariz gösteriyorMerhaba arkadaslar ben ovulasyon testi almak istiyorum. Ozellikle onerdiginiz bir marka var midir ? Birde daha once hic bu testten kullanmadim dogru uygulama nasildir ?
Hangi siteden canim ben n11 den bakıyorumBen labquick kullanıyorum cnm internetten sipariş veriliyor gayet memnunum.
Evet var orada bende N11 den aldımHangi siteden canim ben n11 den bakıyorum
Bende kullanıyorum çok memnunum çok net belli yumurtlama günü bir gebenin günlüğünden al bozukta çıkmıyo içinden kaset testlerdeki gibi öneririmTesekkur ederim arkadaslar hemen takip ediyorum
Ucreti ne kadar acaba ve icinde kac tane oluyor ?B
Bende kullanıyorum çok memnunum çok net belli yumurtlama günü bir gebenin günlüğünden al bozukta çıkmıyo içinden kaset testlerdeki gibi öneririm
Olmak üzere gibiKızlar merhaba ovülasyon testim pik mi sizce?
Otuz ovulasyon iki gebelik testi 60tl ben 60lık paket aldım 100tl dört tane gebelik testi hediyesiyleUcreti ne kadar acaba ve icinde kac tane oluyor ?
Bu pik olmuş olabilir kaset testler de herkesin çok çok koyu olmayabilir nolur nolmaz değerlendirKızlar merhaba ovülasyon testim pik mi sizce?
Canım instagramda minnakkurabiyeler dıye Bıri var ve testleri hem. Uygun hemde cok net gosterıyoruz cok test kullandım ama bunun kadar net lh gosterenı gormedım istersen al deneMerhaba arkadaslar ben ovulasyon testi almak istiyorum. Ozellikle onerdiginiz bir marka var midir ? Birde daha once hic bu testten kullanmadim dogru uygulama nasildir ?