Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ve 12. Gün pil sanırımKizlarrr ovulasyon terime bakar misiniz âdetlerim 26 27 günde bir sürüyor
11 ve 12 de pik olmus 12 yi de degerlendirseymissiniz harika olurmus ama olsun Rabbim hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallahKizlarrr ovulasyon terime bakar misiniz âdetlerim 26 27 günde bir sürüyor
Valla teste guvemedim aslinda akışına birakmak iyi de olacağı varsa böyle de olur sanirsam11 ve 12 de pik olmus 12 yi de degerlendirseymissiniz harika olurmus ama olsun Rabbim hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah![]()
Evet ne zaman çatlamış oluyor peki11 ve 12. Gün pil sanırım ☺
11. Gün pik ondan sonraki gün çatlamış canım 11, 12,13 bu günleri değerlendirmek önemliEvet ne zaman çatlamış oluyor peki
Evet senin de koyu çıkmış koyu olduktan sonra 24-36 saat arasinda catliyormus yarin tekrardan yap bugunleri degerlendirirsen iyi olur ben sadece iki gun değerlendirebilirim kismetkızlar bugunki testım banada yardımcı olun pik demi kaçgun değerlendırmem gerek lütfen desteğinizi beklıyorum
Eki Görüntüle 2612900
tşkler canım değerlendırıyım valla ıyıkı bu testte başladım bu ay diğer aylar hep boşunakürek çekmişim uygulamada 30 dıyor doktorumun dediği 29 benım yumurtlamam bugunEvet senin de koyu çıkmış koyu olduktan sonra 24-36 saat arasinda catliyormus yarin tekrardan yap bugunleri degerlendirirsen iyi olur ben sadece iki gun değerlendirebilirim kismet
Belli olmuyor her ay farklı bile okuyor yumurtlama evet değerlenirsen güzel olur yarina da yao test siliklesmis mi bak bazen ili gün sürüyor koyuluktşkler canım değerlendırıyım valla ıyıkı bu testte başladım bu ay diğer aylar hep boşunakürek çekmişim uygulamada 30 dıyor doktorumun dediği 29 benım yumurtlamam bugunçok değişik rabbım herkese hayılısını nasip etsın.şimdi bugunden 3 gunu mu değerlendırecem
Benim testlerimde böyle bi bakar mısınız Eki Görüntüle 2613409 Eki Görüntüle 2613410
Insallah bu ay olur ya dort gozle bekliyorum. 2 aydir yumurtlama olmuyo malesefHenüz pik değil ama her an olacak gibi
Insallah bu ay olur ya dort gozle bekliyorum. 2 aydir yumurtlama olmuyo malesef
Aslinda pco yok stres kaymakli olmadigini dusunuyorumİnşallah... Pko mu var?
Değerlendirme günleri süper olmuşKizlarrr ovulasyon terime bakar misiniz âdetlerim 26 27 günde bir sürüyor
Var tabiki bugun dahil 3 gün değerlendirin derimMerhabalar yumurtlama var mı bu durumda kütfen söylermisiz