Ovülasyon testi

Inşallah bekliyorum birkaç gün daha geçsin belli olacak olup olmadığ paylaşırım zaten içimi siz rahatlattiniz cok teşekkür ederim
Rica ederim ama bir an önce testini yap doktor görsün virüs var ama tedbirini al git alman gereken sana ve bebeğe yararlı vitaminler vericektir doktor eğer fazla ovulasyon testin varsa gebelik gösteriyor bazı zamanlarda o testler ikiside kopkoyu oluyor

Tamam öyle yaparim büyük ihtimalle cok teşekkür ederim peki birsey soracağım bacak ağrısı olur mu şiddetli bacaklarım ağrıyor ve ara ara bel ağrım cok şiddetli oluyor

Tamam öyle yaparim büyük ihtimalle cok teşekkür ederim peki birsey soracağım bacak ağrısı olur mu şiddetli bacaklarım ağrıyor ve ara ara bel ağrım cok şiddetli oluyor
Sen nerden aldın testini aldığım kadın belirtti bana karın kasık ağrısı bel ağrısı olucak tır diye bunlar normal bendede olmuştu birde göğüste sızlama

Aldığımkişiyle görüştüm zaten oda geciktiremez adeti ya hamilesindir yada gecikmem oluyordur dedi
Elinde gebelik testi varsa yarın sabah ilk idrarın ile yap yada temin edebilirsen sabah tuvalete çıkmadan bir test al bence

Günaydın arkadaşlar ben birşey sormak istiyoru. Reglim çarşamba günü bitti ve ben ilk defa ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Bu sabah tekrar yaptığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı. Benim yumurtam mı yok acaba başkalarının testi gün geçtikçe koyulaşmış benimki bir günde yok oldu. Size atıyorum iki testide yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• 20200402_092010.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 37
Yok canım yumurtlamadın dahha yalnızca yumurtan olmaz olur mu hiç yumurtlama olmazsa adet görmezsin bu bir gün silik bir gün daha belirgin olması hormonlar ile ilgili bende ilk denemem de korkmuştum birde herkesin gün geçtikçe koyulaşmıyor bugün yarın hep çok silik olup ertesi gün kopkoyu görebilirsin sabırla yap testlerini ben adete bir hafta varken pik yakaladım

Ya kizlar merhaba ben 14 şubatta adet oldum oldugum gun visanne adli ilaç kullandim kist vardi 5cm lik doktor 28 gun kullan bittigi gun gel dedi ilacin bitmesine 1 hafta kala çakşır kökü suyu içtik eşimle normal adet tarihim 12 mart olmasi lazimdi ama birkac gun cok az kan kordum damla seklinde 12 martta doktora gittim alttan bakti kistin gitmis dedi ve 16 martta ovulasyon testi yaptim 28 29 mart yumurtladim 30 da çatladı ve o gunden beri cok karin agrim var sizce hamile kalabilir miyim 8 aydir istiyoruz olmuyordu artik uyuyamiyorum piskolojim bozuldu lutfen yardim edin tutmuşmudur sizce

İnşallah hamilesindir canım. Varsa da çok erken hemen belirti göstermez tabi bünyeden bünyeye de değişebilir yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…