Ovülasyon testi

16 marttaki tuttu derken hamilelik degilmi ? Birde daha önce başınıza geldimi bu şekilde adet gününüzü uzattimı hic ?
hamileyim canım 16 günlük o kadar cok kücük ki ve anında nasıl tutmus anlamadım 15 mart ve 16 martı değerlendirebildik sadece öncesi eşimle ayrı şehirlerdeydik. Adet gününü uzattımı derken canım ben adet olamıyordum zaten 2 ayda bir oluyordum geçen ay ilk defa ovulasyon testi denedim sansıma yakaladım tuttu

Anladim canım cok teşekkür ederim benimde iki kez yumurtlama oldu adetimden 5 gün önce bende değerlendirdim bugünle birlikte adet olmama günüm 7 gün gecikmiş olcak iste bende adet günümden önce yumurtlamam acaba adeti bu kadar uzatır mu diye düşündüm ovulasyon testi aldığım kişiye sordum adet düzenliyse uzatmaz dedi benimde düzenli olur hep ara ara kasık ağrım oluyor adet olcak gibi ama olmuyorum

Tutma ihtimali çok yüksek o zaman seninde benim ilk günden tuttuguna göre belki seninde ondan geciktirmiştir benim son adet tarihi 1 şubat martta adet olmadım o yüzden benim cok karışık ya

Meraba ovulasyon testi kullananlar dan bilgi öğrenmek istiyorum acaba bir ayda iki kez yumurtlama yasayan var mı? Ve varsa adete yakın yumurtlama adeti geciktirir mi geciktirir se kaç gün geciktirir teşekkür ederim
Merhaba canım bir ayda iki kez yumurtlama olabilir şu şekilde bugün yumurtlama gününse dokuz gün içinde ikinci bi yumurtlama olabilirmiş ovulasyon testi iki ay kullandım bende kasım ve aralık ayında kasımda tutmadı aralıkta tuttu ama bebeği kaybettik orası ayrı ikinci soruna gelince bende geç yumurtlayanlardanım 2ocak adet tarihimdi 25aralıkta yumurtlamam oldu adete bir hafta kala ama yumurtlama hiçbir şekilde geç olsun erken olsun adet gününü değiştirmez eğer geciktiysen ya bebiş vardır yada havadan beslenme düzeni değişikliklerinden olabilirumarım bebiş vardır

Ya çok güzel açıklamışınız teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum bir ayın 6 da yumurtladım birde 20 de adetim bir hafta gecikmiş oluyor bugün ile acaba ikinci kez adetten önce yumurtlamam adeti önler mi bunu merak ediyordum boşuna sevinmeyim diye birde adetim hep düzenli olan biriyim bu kadar gecikmem olmadi merak ediyorum

Bende geç yumurtladım diye hemen testte gözükmedi adetim ikisindeydi olmadım üçünde dördünde test yaptım hep negatif çıktı tam ayın yedisinde adetim beş gün geçince pozitif çift çizgi gördüm senin adetin kaç gün gecikti en son nezaman yumurtlama gördüysen üzerine oniki gün say ve test yap hemen bir gün gecikme de çıkmayabilir benim gibi hep otuz günde bir olan biri olarak içime doğmuştu hamile olduğum

Çok teşekkür ederim çok sağolun

Maşallah çok sabırlısın ya yedi gün nasıl duruyorsun ay yakınım olsan zorla tutup yaptırcam Hee
Hahaha ya iki kez yumurtladım bir ayda adetten 5 gün önce simdi acaba adetimi etkiledimi yoksa gebelik mi o yuzden duruyorum biraz daha sağolsun birisi dedi adet gününü etkilemiyor diye de

Hahaha ya iki kez yumurtladım bir ayda adetten 5 gün önce simdi acaba adetimi etkiledimi yoksa gebelik mi o yuzden duruyorum biraz daha sağolsun birisi dedi adet gününü etkilemiyor diye de
Bendim o çok güzel açıklamışsın dediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…