Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım takvimler genelde yanlış bende öyle sanıyordum taa ki adetimden 33 gün ve 44 gün sonra yakalayana kadarBu mesela
Canım takvimler genelde yanlış bende öyle sanıyordum taa ki adetimden 33 gün ve 44 gün sonra yakalayana kadar
Benimde eakiden düzenliydi ama çocuk düsüncesinden beri 2 ayda bir oluyorumIşte bugüne kadar saf gibi takvime göre hareketettim, ilk kez bu ay test aldim, daha 2 koyu çizgiyi yakalayamadım, aslında düzenlidir adetim 29 ya da 30 günde bir olurum, ama yumurtlama14. 15. Gün geçti teste göre hala olmadi.
Benimde eakiden düzenliydi ama çocuk düsüncesinden beri 2 ayda bir oluyorum![]()
Ben hamile kaldığımda da iki hafta geç döllenme demişti doktorhep 13.14 falan diyoruz ama değil demek ki yani resmen adetimden birkaç gün önce olmus o ay
Aslında olay bu, erken geç ovulasyon olabiliyor, umarım bu kullandığımz testlerde görebiliriz ovulasyon gununu
Inşallah gerek kalmazUmarim canım ben hiç kullanmadım ovulasyon testi bilmiyorum..
Birkac ay daha kalmazsam eğer kullanabilirim diye düşünüyorum. :)