• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
loboqick al cnm en iyisi çubukları boşver .

Bende loboqick kullanıyorum ilk ayım henüz koyuluğa ulaşamadığım için önerirmiyim bilmiyorum bir dahaki ay aldığımda karar vericem güzel kötü diye :)

Bende ilk kez bu ay ovulasyon takibi yapıcağım, loboqick aldim, takvime göre dun bugün yumurtlama olmalıydı, ama testte 2 koyu çizgiyi yakalayamadım bi turlu

Bu mesela

Eklentiler

• 20200325_150843.jpg
    20200325_150843.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 30
Canım takvimler genelde yanlış bende öyle sanıyordum taa ki adetimden 33 gün ve 44 gün sonra yakalayana kadar

Işte bugüne kadar saf gibi takvime göre hareketettim, ilk kez bu ay test aldim, daha 2 koyu çizgiyi yakalayamadım, aslında düzenlidir adetim 29 ya da 30 günde bir olurum, ama yumurtlama14. 15. Gün geçti teste göre hala olmadi.

Işte bugüne kadar saf gibi takvime göre hareketettim, ilk kez bu ay test aldim, daha 2 koyu çizgiyi yakalayamadım, aslında düzenlidir adetim 29 ya da 30 günde bir olurum, ama yumurtlama14. 15. Gün geçti teste göre hala olmadi.
Benimde eakiden düzenliydi ama çocuk düsüncesinden beri 2 ayda bir oluyorum 😂

Ben hamile kaldığımda da iki hafta geç döllenme demişti doktor 🙄 hep 13.14 falan diyoruz ama değil demek ki yani resmen adetimden birkaç gün önce olmus o ay

Ben hamile kaldığımda da iki hafta geç döllenme demişti doktor 🙄 hep 13.14 falan diyoruz ama değil demek ki yani resmen adetimden birkaç gün önce olmus o ay

Aslında olay bu, erken geç ovulasyon olabiliyor, umarım bu kullandığımz testlerde görebiliriz ovulasyon gununu

Umarim canım ben hiç kullanmadım ovulasyon testi bilmiyorum..
Birkac ay daha kalmazsam eğer kullanabilirim diye düşünüyorum. :)

Back