- Konu Sahibi betul_betul
-
Canım ultrasonda baktı ve rahim boş dedi zaten Ocak ayında ufak lekelenme olmuştu adet bile değildi söktürücü alıyorum ve progeston iğne verdi adet olmam içinCanım doktor ne zaman baktinve söktürücü verdi? Bazen gebelik testinde negatif olduğu halde hatta beta HCG artmamisken bile lh çok fazla artıyor. Yani testin böyle olması gebelik kaynaklı olabilir. Geçen ay adetin bittiği gün yani 5,günü yumurtlama oldu ve adetin 18.gunu gebelik olduğunu öğrendik arkadaşımda. Bu şekilde adetin hemen sonrası günlerce kopkoyu çıkmıştı
Canım usg de baktı rahim boş dedi Ocak ayında da lekelenme oldu sadece bende adet bile değildi duphaston ve progeston iğne verdi adet için bende anlamıyorumCanım doktor ne zaman baktinve söktürücü verdi? Bazen gebelik testinde negatif olduğu halde hatta beta HCG artmamisken bile lh çok fazla artıyor. Yani testin böyle olması gebelik kaynaklı olabilir. Geçen ay adetin bittiği gün yani 5,günü yumurtlama oldu ve adetin 18.gunu gebelik olduğunu öğrendik arkadaşımda. Bu şekilde adetin hemen sonrası günlerce kopkoyu çıkmıştı
yaptırmadı basit bir testle idrardan baktı ve gebelik yok dedi ve söktürücü verdiRahim boş diye gebelik yok denilemez o ne biçim doktormus. Gebelik 5 6 hafta olunca ultrasonda belli oluyor ya hamilelik varsa neden kan testi yaptırmadı
Bugün test yapacağım gebe olduğumu düşünmüyorum ama garip şeyler oluyor belirti olarakO lekelenme gibi olan hafif kanama da yerleşme olabilir. Elinde test varsa yarın ilk idrarla test yap önce istersen
Yumurtlama gözükmüyor zaten bu testteKızlar benimde ovulasyon testim bu şekilde cıktı hastalandım ve 4. Gününde daha hastalık bitmeden yaptım
Haber edin mutlaka çok merak ettimBugün test yapacağım gebe olduğumu düşünmüyorum ama garip şeyler oluyor belirti olarak
Ama günden güne koyulaşıyor bugun yine yaptım daha koyu cıktıYumurtlama gözükmüyor zaten bu testte
TabikiHaber edin mutlaka çok merak ettim
Hayir henuz pik degil t cizgisi c den daha koyu olacakKızlar meraba ilk defa ovulasyon testi deniyrum pik olmus mu? Hangi günleri değerlendirmeliyim diğer testi Ne zmnn yapmaliymmEki Görüntüle 2593828
Siz gebe olabikirsiniz 1.20 cikmis lakin gec dolenme olabikir bide pko hastalari surekli koyu cikiyor varmi piko ?Tabiki
Bence bu pik olmuş
Böyle oldu ovulasyon testim sizce neBen de öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?