Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ultrasonda baktı ve rahim boş dedi zaten Ocak ayında ufak lekelenme olmuştu adet bile değildi söktürücü alıyorum ve progeston iğne verdi adet olmam için
Canım usg de baktı rahim boş dedi Ocak ayında da lekelenme oldu sadece bende adet bile değildi duphaston ve progeston iğne verdi adet için bende anlamıyorum

Rahim boş diye gebelik yok denilemez o ne biçim doktormus. Gebelik 5 6 hafta olunca ultrasonda belli oluyor ya hamilelik varsa neden kan testi yaptırmadı

Canım m sen vakit kaybetme bir daha doktora git ama başka doktora git senin gebelik olma ihtimali yüksek

O lekelenme gibi olan hafif kanama da yerleşme olabilir. Elinde test varsa yarın ilk idrarla test yap önce istersen

Kızlar benimde ovulasyon testim bu şekilde cıktı hastalandım ve 4. Gününde daha hastalık bitmeden yaptım

Eklentiler

• 1FE44495-4090-45CE-A2ED-375B5C04E56D.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar bu testleri yapıp yapıp hayal kırıklığı yaşayın.Yumurtlama testleri yanlış çıkabilir.Yumurtalama döneminde doğru bilgi vermiş olsa dahi,şunu unutmayın.Gebelik için öncelikle yumurtanın ve spermin kalitesi çok önemli...yumurtala testleri bence sizi strese sokmak dışında pekte işe yaradığını düşünmüuorum.

Kızlar meraba ilk defa ovulasyon testi deniyrum pik olmus mu? Hangi günleri değerlendirmeliyim diğer testi Ne zmnn yapmaliymm

Kızlar sizce var mıdır yumurtlama üstünden 11 gün geçti. Çok silik bir çizgi var gibi geldi?

Eklentiler

• IMG_20200222_083333.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…