• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yazyagmuru38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
332
243
33
Kızlar merhaba obulasyon testi kullanıyorum ilk defa o yüzden biraz tecrübesizim testlerimin fotosunu aticam bakabilir misiniz bugün ikinci çizgi koyu olmus birinciyle ayni kalinlikta ya da bana mi öyle geliyor lütfen yardim edin bugün yumurtla günüm mü ??

20191025_165824.jpg
g

Yapmaya devam et daha pik olmamis esit yada t c den daha koyu olduğu zamanlar yumurtlama günü olur

Inşallah çok teşekkür ederim :) bugünü degerlendirmeliyim ama degil mi ??
Sen bilirsin canim kaliteli spermler bes gune kadar canli kalabiliyomus ama cift kırmızıyı gördükten sonra gün asiri yada her gün olucak şekilde siliklesene kadar degerlendirmelisin benim ovulasyon testiyle 3. Ayim pikleri yakalamama rağmen ama hala ben de de bi gelisme yok :) bakalim bekliyoruz nasip isi aslında

Sen bilirsin canim kaliteli spermler bes gune kadar canli kalabiliyomus ama cift kırmızıyı gördükten sonra gün asiri yada her gün olucak şekilde siliklesene kadar degerlendirmelisin benim ovulasyon testiyle 3. Ayim pikleri yakalamama rağmen ama hala ben de de bi gelisme yok :) bakalim bekliyoruz nasip isi aslında
Bir umut canim işte insan her fırsatı degerlendirmek istiyor Rabbim nasip ederse olur tabiki Insallah bebişlerimize kavusuruzzz :anneadayı:

Duzenli canim cok şükür kendimi bildim bileli 28 30 gün arasi olur

Hormon testinde cikardi ama bilmiyorum ki detayli baktirsaydin bi

Hormon testinde cikardi ama bilmiyorum ki detayli baktirsaydin bi
Hormon testlerim hep normal çıktı canim pco yok belkide yumurtalarim tembel çalışıyomuş o yüzden de adet düzensizligu var canim ben 2 yıllık evliyim yeni evliyken ilk 3.ayimda hamile kalmistim ama kimyasal oldu canim ya degerim 52lere cikmisti ama düştü maalesef :(

Allah sagliklisindan nasip etsin zamani vardir biz elimizden geleni yapalim da benimnde 3 yil oluyo nerdeyse kimyasal bile geçirmedim cift cizgileri sadece ovulasyon testinde görüyorum 😂

Allah sagliklisindan nasip etsin zamani vardir biz elimizden geleni yapalim da benimnde 3 yil oluyo nerdeyse kimyasal bile geçirmedim cift cizgileri sadece ovulasyon testinde görüyorum 😂
Elbette zamani var canim biz dua edip bekliycez :) adetlerin de düzenliymis aslinda canim sana ne dedi doktorlar ? Dünden beri akintim var bacaklarım da agriyor insallah yumurtluyorumdur :KK70:

Elbette zamani var canim biz dua edip bekliycez :) adetlerin de düzenliymis aslinda canim sana ne dedi doktorlar ? Dünden beri akintim var bacaklarım da agriyor insallah yumurtluyorumdur :KK70:
Bende perde vardi rahimde ameliyat oldum bu 3.ay ama simdi duzeldi baska bi sorun yok diyolar ama bekliyoruz bizde bakalim benimde testler bugun yarin pik yapcak sabah baktim koyulasiyodu beraber ayni zamana denk geldik :)

Bende perde vardi rahimde ameliyat oldum bu 3.ay ama simdi duzeldi baska bi sorun yok diyolar ama bekliyoruz bizde bakalim benimde testler bugun yarin pik yapcak sabah baktim koyulasiyodu beraber ayni zamana denk geldik :)
Çok geçmis olsun canim insallah en yakin zamanda gebelik haberini aliriz :) pik olursa foto atabilir misin canim merak ediyorum nasil gözüktügünü ? Ben şimdi test yaptim düne göre siliklesmis gibi foto atarim birazdan

Back