Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen nerden almisdin onu.eczanelerde bulunuyomu
Ben n11 den aldım canın hem içinde 30 tane kadar vardı hemde yanında ek olarak bir erken gebelik testi iki normal gebelik testi hediye vardı. Çok olduğu için adet bitiminden bijaç gün sonra ben yapmaya başladım ve ilk seferde yakaladım😊

merhaba arkadaşlar ovulasyon testim bu sabah sabah pozitif oldu akşam tekrar yapayım dedim silikleşmiş böyle olması normal mi acaba

Eklentiler

• C15D3A78-5227-4CE3-82DF-EB6E5012B2A0.jpeg
    C15D3A78-5227-4CE3-82DF-EB6E5012B2A0.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba
Kesinlikle işe yarıyor. Ben laboquick marka almıştım tavsiye ederim
Bende o marka aldım ama nasıl kullandınız banada anlatirmisiniz
hayırlı olsun öncelikle bende o teste başlayayim[ QUOTE="Zelzele, post: 60251139, member:933212"]
Kullandığım 2.ay hamile kaldım 3 ay sonra doğurucam inşallah😊
[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar ovulasyon testim bu sabah sabah pozitif oldu akşam tekrar yapayım dedim silikleşmiş böyle olması normal mi acaba
Canım bu pozitif sayılmıyor daha araştırdığımda göre ikinci çizgide ilk çizgi kadar koyu olacakmış kop koyu

Selam kızlar aranıza yeni katıldım 20 haziran ve 21 haziran ovulasyon testlerim bi bakar mısınız yumurtlama zamanımı acaba918859DA-07EF-4226-A600-679BA00230CA.jpeg

Selam kızlar aranıza yeni katıldım 20 haziran ve 21 haziran ovulasyon testlerim bi bakar mısınız yumurtlama zamanımı acabaEki Görüntüle 2281822
Evet öyle gözüküyor canım ama bu kaset tiplerini ben pek önermiyorum bende kullandım yumurtlama göremedim çubuk olanlara geçtim geleli 3. Gün oldu benim de 3 gündür yapıyorum ekledim bu şekilde çıktı benim de

Eklentiler

• 546C88A4-CF32-4DC3-AFF1-D0108A78C7DC.jpeg
    546C88A4-CF32-4DC3-AFF1-D0108A78C7DC.jpeg
    127,7 KB · Görüntüleme: 59
Teşekkür ederim çok sağol cevap verdiğin için ilk ay daha yeni başladım test yapmaya önceden hiç kullanmadım bi bilgim yok açıkcası senin de en alttaki koyu çıkmış sanki

Bir çok teste baktım kop koyu diğer kızların ben de arada kaldım oyüzden

Merhaba

Bende o marka aldım ama nasıl kullandınız banada anlatirmisiniz
hayırlı olsun öncelikle bende o teste başlayayim[ QUOTE="Zelzele, post: 60251139, member:933212"]
Kullandığım 2.ay hamile kaldım 3 ay sonra doğurucam inşallah😊
[/QUOTE]
Merhaba,
Ben adet bitiminden 3 gün sonra başladım. Testi yapmadan en az 3 saat önce sıvı alımını kestim. Sonra her gün aynı saatte plastik bir bardağa idrarı toplayarak paketten çıkan damlalık ile kasete 3 damla olmak üzere damlattım. Her yapışımda üç damla kullandım. Sizde bir gün iki bir gün 4 şeklinde damla şeklinde uygulamayın bence. Sonra 10 dk kadar bekledim çıkan çizginin fotografını çektim arşivledim çünkü bekledikçe değişebiliyor ben karşılaştırmak için foto çekiyordum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Merhaba,
Ben adet bitiminden 3 gün sonra başladım. Testi yapmadan en az 3 saat önce sıvı alımını kestim. Sonra her gün aynı saatte plastik bir bardağa idrarı toplayarak paketten çıkan damlalık ile kasete 3 damla olmak üzere damlattım. Her yapışımda üç damla kullandım. Sizde bir gün iki bir gün 4 şeklinde damla şeklinde uygulamayın bence. Sonra 10 dk kadar bekledim çıkan çizginin fotografını çektim arşivledim çünkü bekledikçe değişebiliyor ben karşılaştırmak için foto çekiyordum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
[/QUOTE]
Teşekkür ederim 😊 ben ilk 4 damla damlattim sizce 4 damla ilemi devam edeyim inşallah bendede tutar dün yaptım biraz koyu ikinci çizgiyi gördüm

Merhaba,
Teşekkür ederim 😊 ben ilk 4 damla damlattim sizce 4 damla ilemi devam edeyim inşallah bendede tutar dün yaptım biraz koyu ikinci çizgiyi gördüm
[/QUOTE]

[/QUOTE]

Rica ederim inşallah bir an önce mutlu haberi alırsınız. Bence kaç damla ile başladıysanız hep o şekilde devam edin. Yumurtlama olduğunda ikinci koyu çizgi zaten hem çok çabuk koyulaşıyor zaman olarak, hemde çok belirgin oluyor aradaki farkı mutlaka anlayacaksınız testi yumurtlamada yaptığınız zaman:)

Rica ederim inşallah bir an önce mutlu haberi alırsınız. Bence kaç damla ile başladıysanız hep o şekilde devam edin. Yumurtlama olduğunda ikinci koyu çizgi zaten hem çok çabuk koyulaşıyor zaman olarak, hemde çok belirgin oluyor aradaki farkı mutlaka anlayacaksınız testi yumurtlamada yaptığınız zaman:)
[/QUOTE]
Bugünde yaptim çizgi ilklere goye pespembe çıktı belirgin şuan çok heyecanlıyım demek ki yumurtlamama az kaldı ❤️❤️🤲🏻☺️bu arada birşey sorabilirmiyim ben burda konu açamıyorum o kadar araştırdım birkere açtım konu öyle kaldı başka açamadım nasıl yapacağım onu bilginiz varmı bu arada ovulasyon testim adetimede 18 gün kaldı yani ben galiba geç yumurtlayanlardanmisim

Eklentiler

• 15614757461046094267604365642201.jpg
    15614757461046094267604365642201.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 40
günaydın bayanlar 28 temmuzda adet olmam lazımdı ama olmadım dayanamadım 27 sinde ovülasyonm testi yaptım bi bakarmısınız yumurtlamam yeni mi oluyor acaba
IMG_6597.jpg

Back