- 15 Haziran 2019
- 35
- 9
- 1
- 33
dün değerlendirdik inşallah hayırlısı hakkımızda atarım canım16,17,18,19. Günleri değerlendireceksin canım. Yarım yine test yap at bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün değerlendirdik inşallah hayırlısı hakkımızda atarım canım16,17,18,19. Günleri değerlendireceksin canım. Yarım yine test yap at bakalım
Ben n11 den aldım canın hem içinde 30 tane kadar vardı hemde yanında ek olarak bir erken gebelik testi iki normal gebelik testi hediye vardı. Çok olduğu için adet bitiminden bijaç gün sonra ben yapmaya başladım ve ilk seferde yakaladımCanim sen nerden almisdin onu.eczanelerde bulunuyomu
Adet buttikten sonrami bunu yapıyoruz yoksa adetten imi gün sonra mi
Ben n11 den aldım canın hem içinde 30 tane kadar vardı hemde yanında ek olarak bir erken gebelik testi iki normal gebelik testi hediye vardı. Çok olduğu için adet bitiminden bijaç gün sonra ben yapmaya başladım ve ilk seferde yakaladım![]()
Eğer adetin düzenliyse adet bitiminden sonra 3.gün ama düzensizse biter bitmez başlıyorsun
Bende o marka aldım ama nasıl kullandınız banada anlatirmisinizKesinlikle işe yarıyor. Ben laboquick marka almıştım tavsiye ederim
Canım bu pozitif sayılmıyor daha araştırdığımda göre ikinci çizgide ilk çizgi kadar koyu olacakmış kop koyumerhaba arkadaşlar ovulasyon testim bu sabah sabah pozitif oldu akşam tekrar yapayım dedim silikleşmiş böyle olması normal mi acaba
Evet öyle gözüküyor canım ama bu kaset tiplerini ben pek önermiyorum bende kullandım yumurtlama göremedim çubuk olanlara geçtim geleli 3. Gün oldu benim de 3 gündür yapıyorum ekledim bu şekilde çıktı benim deSelam kızlar aranıza yeni katıldım 20 haziran ve 21 haziran ovulasyon testlerim bi bakar mısınız yumurtlama zamanımı acabaEki Görüntüle 2281822
[/QUOTE]Merhaba
Bende o marka aldım ama nasıl kullandınız banada anlatirmisiniz
hayırlı olsun öncelikle bende o teste başlayayim[ QUOTE="Zelzele, post: 60251139, member:933212"]
Kullandığım 2.ay hamile kaldım 3 ay sonra doğurucam inşallah![]()
Teşekkür ederimMerhaba,
Ben adet bitiminden 3 gün sonra başladım. Testi yapmadan en az 3 saat önce sıvı alımını kestim. Sonra her gün aynı saatte plastik bir bardağa idrarı toplayarak paketten çıkan damlalık ile kasete 3 damla olmak üzere damlattım. Her yapışımda üç damla kullandım. Sizde bir gün iki bir gün 4 şeklinde damla şeklinde uygulamayın bence. Sonra 10 dk kadar bekledim çıkan çizginin fotografını çektim arşivledim çünkü bekledikçe değişebiliyor ben karşılaştırmak için foto çekiyordum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
[/QUOTE]Teşekkür ederimben ilk 4 damla damlattim sizce 4 damla ilemi devam edeyim inşallah bendede tutar dün yaptım biraz koyu ikinci çizgiyi gördüm