Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandığım 2.ay hamile kaldım 3 ay sonra doğurucam inşallah
[
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaalahh.. eşim varikosel ameliyati oldu bizde bide obu deneyelim dedik ins ise yarar
Amin canım. Allah tez zamanda hayırlısını sağlıklısını sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. Keçiboynuzu kürünüde araştır canım madem öyle bi sorununuz var
[/QUOsuan zaten ondan faydalaniyoruz 6 aydan beri içiyor en son gitmeniz de ilac tedavisi verdi oda olmadi tüp Bebek diyo doktor ama benim umudum var halen
Kesinlikle işe yarıyor. Ben laboquick marka almıştım tavsiye ederim
Teşekkür ederim canim denicem![]()
Bakabilir misiniz benim teim pik olmuş muKullandığım 2.ay hamile kaldım 3 ay sonra doğurucam inşallah![]()
Bende aynı marka aldım geçen ay yumurtlama olmamış dedi Dr um o yüzden denemek istedim sizce bu ay oluyor mu en son 16. Gün bugün yaptım hangi günleri değerlendirmeliyim
Canim sen nerden almisdin onu.eczanelerde bulunuyomu
İnternetten alınca daha uyguna geliyor. Ben innovita marka öneririm kaset tipi olan testlerde yanılma payı daha yüksek. Bahsettiğim marka oldukça hassas 30 ovulasyon + 4 gebelik testi 50 tl ye almıştım ben