OVULASYON TESTİ

Aradan vakit geçtiği icin uyku da girince doğru olur mu bilmiyorum canım ama bence uyuyup uyandıktan sonra tekrar yapip sonra ki idrarla yap istersen diger testlerini.
Bende eşim ise giderken ihtiyacimi giderip kalkip tekrar yapip sonra ki idrar ile yapıyordum testi mi her ihtimale karşı.

anldım canım cok sağol senin hamilelik varmı

anldım canım cok sağol senin hamilelik varmı
Evet canim 20haftalik hamileyim ben ovulasyon testi ile hamile kalbim Rabbime şükürler olsun.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana da tüm isteyenlere de.

Amin cabım peki ilişki nası oldu yani çift cizgiden sonra ve bişe kullandınızmı kür vs

Amin cabım peki ilişki nası oldu yani çift cizgiden sonra ve bişe kullandınızmı kür vs
Benim esimde tek taraflı varikosel vardı.
Sayı, hız, morfoloji düşüktü en son testte doktorlar normal yolla zor demişlerdi hatta kimyasal gebelikle sonuclanan bir tüp bebek denemem vardı.
Biz yine Allah'tan umut kesilmez ol derse olmayacak şey yoktur deyip denemeye devam ettik. Eşim vitamin kullanıyordu sayısı ve hızı icin onun dışında ben de folik asit kullanıyordum düzenli olarak başka da bir şey kullanmadık.
Ilişki de cift cizgiyi görünce 3 gün ilişki oldu 1 gun dinlendik ertesi gün yine ilişki oldu sonrasında beklemeye başladık. Elhamdülillah nasip oldu.

kızlar bende bu testten yapmak istiyorum ama kullanımıyla ilgili hiçbir şey anlamadım. yardımcı olur musunuz ? ayrıca kahverengi lekelenme başlayınca mı yapıyorsunuz(benim öyle başlıyor) ya da kırmızı kanama başlayınca mı ?

Adet gününe göre belli günde yapıyosun adet gününe göre değişiyo aldıgın ovulasyon testinden kağıt cıkıyo orda yazıyo

You tube da birgebeningunlugu diye sayfa var orda bayan cok güzel video çekmiş canım ona bak mutlaka ben de onun videosu ile uygulama yaptım şükür nasip oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…