- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
-
Akşam yapmıştım canım, 2 saat sıvı almadım. Ama tuvalet ihtiyacımı tutmadım. Gittim 2 saat içinde. Dğn birliktelik olmadı. Bugünde sağ kasık ağrım birde çok afedersin uzayan akıntım oldu ilk tuvalete çıktığımda. Galiba bugün yumurtlayacağım, yada yumurtladımSaat kaçta yaptin canım bunu?
Bide sıvı alımına dikkat ediyor musun?
Şimdi fotoğrafını çektiğim saate baktım da 22:15 yazıyor. 22:10 da yapmış olmalıyım canımSaat kaçta yaptin canım bunu?
Bide sıvı alımına dikkat ediyor musun?
Bildiğim sadece ilk idrarla yapılmayacağı. Bir gün öncesi de koyuydu ama bu kadar değildi canım. Zaten rahmim yukarda ve bugün uzayan akıntı mevcut. Bakalım nasip artıkCanim aksamn 8den sonrasi yaniltici olabilir cunku sabah 10 ile aksam 8 arasi öneriliyor genelde.
Yumurtlama olmuş canim, benim testlerim de cok koyu olmamıştı, senin testlerinin koyulduğunda çıkmıştı hep.Kızlar alttan yukarı doğru sırayla pazar- pazartesi -salı yumurtlama testlerim.bugün silikleşti. Çatlamış mı oluyor. Birde ilk(pazar) ve 2. Gün(pazartesi) koyu çıkan testler C kadar koyu olmadı. Bu bir sorun mu acaba.
Hepimiz için hayırlısı bu ay tutar inşallahYumurtlama olmuş canim, benim testlerim de cok koyu olmamıştı, senin testlerinin koyulduğunda çıkmıştı hep.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
Inşallah arkadaşım.Hepimiz için hayırlısı bu ay tutar inşallah
Kızlar meraba ben başladım ovulasyon testine 13.gün bugün ama hiç bişe cıkmadı erkenmi acaba hatta 11.günde yaptım yine cıkmamstı 32 günde bir adet oluyorum ortalama
32. Gunde bir oluyorsan muhtemelen 16. 17. 18. Gunlerde görürsün çift cizgiyi canim bende senin gibiydim 17. Gunde yakalamıştım galiba cift cizgiyi.Kızlar meraba ben başladım ovulasyon testine 13.gün bugün ama hiç bişe cıkmadı erkenmi acaba hatta 11.günde yaptım yine cıkmamstı 32 günde bir adet oluyorum ortalama
Canım bişe sorcam ben bugün yaptım ama hiç bişe cıkmadı yine anlamadım yani zaten öyle akıntım falanda yok gec yumurtluyo olabilirmiyim senin birdenmi çift cizgi cıktı32. Gunde bir oluyorsan muhtemelen 16. 17. 18. Gunlerde görürsün çift cizgiyi canim bende senin gibiydim 17. Gunde yakalamıştım galiba cift cizgiyi.
Normalde 11.gün yaptım hiç bişe cıkmadı dedim daha var 13. Te yaptım bide 16 da ama yine bişey cıkmadı ben 2 sene öncedende yapmıstım ikinci çizgi mutlaka cıkıyodu analarım şimdi neden hiç bişe yok16. günde kaçırma ihtimaliniz var siz yine de 12. gün başlayın
Ben kacinci gun başladım hatırlamıyorum canım ama yavaş yavaş belirginlesiyordu benim.Arkadaşlar ben
Canım bişe sorcam ben bugün yaptım ama hiç bişe cıkmadı yine anlamadım yani zaten öyle akıntım falanda yok gec yumurtluyo olabilirmiyim senin birdenmi çift cizgi cıktı
Aynen bende öyle düşündüm ama benim hiç çizgi yok bakalım yapmaya devam edicem bide bişe daha sorcam sıvı oruç tuttugum için sıkıntı değil ama mesela sabah idrarımı 9 da yaptım yattım sonra 1 bucukta kalkıp direk testimi yaptım yanlısmı yaptım acabaBen kacinci gun başladım hatırlamıyorum canım ama yavaş yavaş belirginlesiyordu benim.
17 ya da 18. Gunde sanırım çift cizgi olmuştu.
Günlük aynı saatte 2 saat sivi almadan devam et canim belki daha gec yumurtlama olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?