Ovulasyon testi

Erkaneliffff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
163
55
48
29
Arkadaşlar mrb ben 3 yıllık evliyim ve ovulasyon testi kullanmak istiyorum daha önce hic kullanmadaım ve hakkinda hicbir bilgim yok bana ne zaman yapildigi ve nasil kullanildigi hakkinda bilgi verirmisiniz.

Arkadaşlar mrb ben 3 yıllık evliyim ve ovulasyon testi kullanmak istiyorum daha önce hic kullanmadaım ve hakkinda hicbir bilgim yok bana ne zaman yapildigi ve nasil kullanildigi hakkinda bilgi verirmisiniz.
Merhaba adet bitsin ertesi gün başlayın
Sabah 7 de uyanıp ilk idrarı WC ye yapın saat 10 a kadar yani 3 saat boyunca hiç sıvı alınmayacak ikinci idrar ile ovu testi yapabilirsiniz yemek serbest ama sıvı alımlarına dikkat edin.3 saate bir tekrar edin
Adet döngümüz 30 gün diyelim muhtemel yumaurtlam 15.16.17.günler olabilir..bunu da adetin ilk günü birinci gün sayıp belirleyebilirsiniz
13.14.güne kadar sabah aksam yapsanız yeterli olur yani yum a yakın günde 4-5 adet yaparsınız

Bu ay bende test yaptım.çünkü geçen ay adetten hemen snra denemek için yapmıştım ve koyu çizgi çıkmştı. Önemsememiştim. Meğerse hemen snra da yumurtlanabiliyomuş.
Bu yüzden bu ay adet sonrası başladım yapmaya 13 gün koyulaştı.
Sabah 7 gibi uyandıgmda ki idrarla değil de saat 10 , 11 arası idrarla yaptım.
Çünkü ilk idrar yanıltabiliyormuş.
Hafif koyulaşınca da akşamlarıda yapmaya başladım. Bakalım bu ayı güzel değerlendirdik ama hayırlısı.

Kafanıza takmayın, testleri yapın ama stres olmamaya çalışın. Ben beş dk sonra fotolarını çektim.

Her ay değişkenlik gösterebiliyomuş. O yüzden kendi belirtilerinizi de takip edin. Akıntı vücud ısısı gibi. Bunları takviminize not edin ki kendi bünyenizi düzeninizi tanımış olun.

Bende 1.5 yıllık ewliyim bende ovulasyon testi yapmaya başladım ama tam anlayamadım yapınca ara verdim tekrar başladımm yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• E91062A5-4403-4368-B726-B3491C731A9F.jpeg
    213,2 KB · Görüntüleme: 68
21 22 kasım da iki gündür bu iki testi yaptımm adetim de geçikti ama başka belirti yok devam etmelimiyim teste

Eklentiler

• 35072A16-3603-4493-BAA9-AF3076CB5CD9.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 62
21 22 kasım da iki gündür bu iki testi yaptımm adetim de geçikti ama başka belirti yok devam etmelimiyim teste
Cnm bence evde gebelik testin varsa yap yada doktora git çünkü bu ovulasyon testi le hamile olduğunu öğrenen çok kişi var

Cnm bence evde gebelik testin varsa yap yada doktora git çünkü bu ovulasyon testi le hamile olduğunu öğrenen çok kişi var
Aslında 4 gün geçince gittim dr a ama negatif çıktı şuan 10 gün geçtii olumsuz sonuç lanacak die gitmek istemiyorum aslında

Yok vallahi bıraktım yapmayı koyu çizgiyi yakaladım bide ertesi gün açık çizgiyi sonra biraktim
Hadi hayırlısı olsun inşallah gebelik testi yaptım negatif çıktıı bide ovulasyon yaptım bugün odaböyle çıktı dün sancı şeklinde ağrım oldu gece soğuktan mı yumurtamı çatladı‍Bilmiyorum

Eklentiler

• B617BA41-899E-4805-AF7D-3DCD17CF42AD.jpeg
    169,1 KB · Görüntüleme: 52
Alla alla hadi hayırlısı ya demek ki yumurtan çatladı ilginç olmus

Merhaba kızlar bu ay ovülasyon testi yapıyorum ama nolur nolmaz die bir gün arayla ilşkiye giriyoruz kaçırmamak için bugün ovülasyon testinde 18.gün ve hala yumurtlama yok bu yüzden biraz moralim düşüyor ama bi taraftan adete yakın yumurtlayanlar okuyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle sizler kaçıncı gün yumurtladınız benim regl düzenlidir ama benim geçen ay 7 gün kadar bir gecikmem oldu acaba buna bağlı olarak geç yumurtlamam söz konusu olablrmi

Kac günde bir adet oluyorsun ki

Kızlar 3 testi sabah 4 cü testi akşamına yaptım bi bakar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20181125-111952_Gallery.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 39
Valla cnm bende 35 ila 40 günde oluyorum testi yaptigimda adetinin 21 günüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…