- 17 Şubat 2017
- 163
- 55
- 48
- 29
- Konu Sahibi Erkaneliffff
-
Merhaba adet bitsin ertesi gün başlayınArkadaşlar mrb ben 3 yıllık evliyim ve ovulasyon testi kullanmak istiyorum daha önce hic kullanmadaım ve hakkinda hicbir bilgim yok bana ne zaman yapildigi ve nasil kullanildigi hakkinda bilgi verirmisiniz.
Cnm bence evde gebelik testin varsa yap yada doktora git çünkü bu ovulasyon testi le hamile olduğunu öğrenen çok kişi var21 22 kasım da iki gündür bu iki testi yaptımm adetim de geçikti ama başka belirti yok devam etmelimiyim teste
Aslında 4 gün geçince gittim dr a ama negatif çıktı şuan 10 gün geçtii olumsuz sonuç lanacak die gitmek istemiyorum aslındaCnm bence evde gebelik testin varsa yap yada doktora git çünkü bu ovulasyon testi le hamile olduğunu öğrenen çok kişi var
Bilemedim valla ovulasyon testi ile gebe olduğunu öğrenen çok kişi varAslında 4 gün geçince gittim dr a ama negatif çıktı şuan 10 gün geçtii olumsuz sonuç lanacak die gitmek istemiyorum aslında
Sağol canım bi yapayım yarın gebelik bakalım inşBilemedim valla ovulasyon testi ile gebe olduğunu öğrenen çok kişi var
Tmm hemen haber ver ama merak ederimSağol canım bi yapayım yarın gebelik bakalım inş
Sen naptın ovulasyon testi yapıyon muuTmm hemen haber ver ama merak ederim
Yok vallahi bıraktım yapmayı koyu çizgiyi yakaladım bide ertesi gün açık çizgiyi sonra biraktimSen naptın ovulasyon testi yapıyon muu
Hadi hayırlısı olsun inşallah gebelik testi yaptım negatif çıktıı bide ovulasyon yaptım bugün odaböyle çıktı dün sancı şeklinde ağrım oldu gece soğuktan mı yumurtamı çatladıYok vallahi bıraktım yapmayı koyu çizgiyi yakaladım bide ertesi gün açık çizgiyi sonra biraktim
Alla alla hadi hayırlısı ya demek ki yumurtan çatladı ilginç olmusHadi hayırlısı olsun inşallah gebelik testi yaptım negatif çıktıı bide ovulasyon yaptım bugün odaböyle çıktı dün sancı şeklinde ağrım oldu gece soğuktan mı yumurtamı çatladıBilmiyorum
Kac günde bir adet oluyorsun kiMerhaba kızlar bu ay ovülasyon testi yapıyorum ama nolur nolmaz die bir gün arayla ilşkiye giriyoruz kaçırmamak için bugün ovülasyon testinde 18.gün ve hala yumurtlama yok bu yüzden biraz moralim düşüyor ama bi taraftan adete yakın yumurtlayanlar okuyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle sizler kaçıncı gün yumurtladınız benim regl düzenlidir ama benim geçen ay 7 gün kadar bir gecikmem oldu acaba buna bağlı olarak geç yumurtlamam söz konusu olablrmi
2. Test çok belirgin bence çatlıyor yumurtanKızlar 3 testi sabah 4 cü testi akşamına yaptım bi bakar misiniz
Normalde 30 gün bikaç günngecikmeler yada erken gelmeler düzenli sayılıyor dedi doktor ama geçen ay stresten 37.gün regl oldumKac günde bir adet oluyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?