- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Erkaneliffff
Benimde bugün 18.günüm günü değerlendirenldinmi gayet bariz yumurtan catlamısValla cnm bende 35 ila 40 günde oluyorum testi yaptigimda adetinin 21 günüydü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün 18.günüm günü değerlendirenldinmi gayet bariz yumurtan catlamısValla cnm bende 35 ila 40 günde oluyorum testi yaptigimda adetinin 21 günüydü
Valla değerlendirdim cnm ama bilemiyorum bu gun adetin 28 günü bekliyorum sende sıkma canını daha erkenBenimde bugün 18.günüm günü değerlendirenldinmi gayet bariz yumurtan catlamıs
İşte yumurtanın çatladığını gösteriyor canım konudan sonra siliklesirse çatladı tam zamanı demekIkıncı çizgi silik çıkıyor mu hiç. Benim yaptığım testte pozitifti gördüm ama sonra iyice siliklesti mi emin olamiyorum
Hayırlısı ins olur cnm ya allahım herkeze hayırlı evlatlar verir .senin fazla testin varsa her gün yapİşte yumurtanın çatladığını gösteriyor canım konudan sonra siliklesirse çatladı tam zamanı demek
Var canım her gün yapıyorum zaten benimde umudum 20li günlerde bakalımHayırlısı ins olur cnm ya allahım herkeze hayırlı evlatlar verir .senin fazla testin varsa her gün yap
İnşallah hepimize hayırlısıyla canımmHadi hayırlı haberlerini alırım ins once pozitif ovulasyon u sonra bebiş haberini
İkide belirgin sonda da silikleşme olmuş hadi inş çatlamıştırKızlar 3 testi sabah 4 cü testi akşamına yaptım bi bakar misiniz
Inş canm ya ağzın bal yesin bekliyorum iste ama umudum da yokİkide belirgin sonda da silikleşme olmuş hadi inş çatlamıştır
Benimde bu aralar adetim geçikti testte yaptım kan tahlilide verdim ama sonuç negatif ve hala olmadım bende hergünü değerlendirmeye çalışıyorumMerhaba kızlar bu ay ovülasyon testi yapıyorum ama nolur nolmaz die bir gün arayla ilşkiye giriyoruz kaçırmamak için bugün ovülasyon testinde 18.gün ve hala yumurtlama yok bu yüzden biraz moralim düşüyor ama bi taraftan adete yakın yumurtlayanlar okuyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle sizler kaçıncı gün yumurtladınız benim regl düzenlidir ama benim geçen ay 7 gün kadar bir gecikmem oldu acaba buna bağlı olarak geç yumurtlamam söz konusu olablrmi