• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Ikıncı çizgi silik çıkıyor mu hiç. Benim yaptığım testte pozitifti gördüm ama sonra iyice siliklesti mi emin olamiyorum

Merhaba kızlar bu ay ovülasyon testi yapıyorum ama nolur nolmaz die bir gün arayla ilşkiye giriyoruz kaçırmamak için bugün ovülasyon testinde 18.gün ve hala yumurtlama yok bu yüzden biraz moralim düşüyor ama bi taraftan adete yakın yumurtlayanlar okuyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle sizler kaçıncı gün yumurtladınız benim regl düzenlidir ama benim geçen ay 7 gün kadar bir gecikmem oldu acaba buna bağlı olarak geç yumurtlamam söz konusu olablrmi
Benimde bu aralar adetim geçikti testte yaptım kan tahlilide verdim ama sonuç negatif ve hala olmadım bende hergünü değerlendirmeye çalışıyorum

Kızlar ben ovulasyonu yanlış yapıyormuşum kullanım klavuzu yanlışmış bunu yaşayan varsa ben gibi 3 ay kaybetmesin diye sırf sayfaya üye oldum insta da bi bayan anlatmış c ve t aynı oranda olcak yada t Daha koyu olursa yumurtlama günüymüş YouTube sayfasında da ayrıntılı anlatmış isterseniz bakın ben gibi zaman kaybetmeyin bırgebenıngunlugu sayfanın ismi insta sayfası da var ama YouTube da sağolsun. Herşeyi anlatmış inşallah faydasını Sizde görürsünüz

Eklentiler

• 6B7D601A-9526-4FC6-B7A7-2AA310B5B88E.png
    6B7D601A-9526-4FC6-B7A7-2AA310B5B88E.png
    541,6 KB · Görüntüleme: 24
Back