Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test bozuk sanki yada fazla idrar mı damlattın
Bunlarda öncekiler hic koyu olmadı . Evet biraz fazla damlardım galiba 7 8 damla ama birini az damlattim yinede olmadı

Eklentiler

• 20180930_154452.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 20180928_133522.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 36
Bunlarda öncekiler hic koyu olmadı . Evet biraz fazla damlardım galiba 7 8 damla ama birini az damlattim yinede olmadı
bunlar normal ama diğerleri bozulmuş. 4 damladan fazla damlatmayacaksın 5 dkda çıkan sonucu dikkate alıcaksın canım sonraki sonuçları değil

sen hem 1 boş 1 gün dolu yap hemde ov testi yap koyu göedüğün gün itibariyle 1,2,3,4 güne kadar değerlendirebilirsin bugün varsa imkanın koş
Bu ay kaçırdım vallahi sanki ya kendimi bu testlere bağladım bu sefer günleri kaçırdım. Ahh adam horul horul uyuyor gitti bugünde bende kendimi verdim siteyee

Bu ay kaçırdım vallahi sanki ya kendimi bu testlere bağladım bu sefer günleri kaçırdım. Ahh adam horul horul uyuyor gitti bugünde bende kendimi verdim siteyee
Ama silik günlerde 2 gün üst üste ilişki oldu 9 10.günler belki bir ihtimal tutarr bem yinede yapaym demi test yaa

Yine bişey sorcam hoc koyu çıkmassa hep silik çıkarsa ne yapmak lazım ya
sperm 3 gün yaşar kaliteliyse 5 gün bile yaşar sen yarını değerlendir madem dünü değerlendirdiysen geç değil yani üzülme testleri de devam et ama dediğim gibi 1 gün boş 1 gün dolu yap oda garanti böyle çook hamile kalan var

Yine bişey sorcam hoc koyu çıkmassa hep silik çıkarsa ne yapmak lazım ya
O saati denk gelmemis demektir bence. Ben 16. Gun esit kirmizi gördüm. Normalde aksam 5 gibi yapiyordum testleri is cikisi. O gun oglen eve ugradim 12 de dur dedim yapayim. Aha pik. Aksam denedim hemen rengi acilmis. O ara gormesem hic koyulasmadi dicem düşün. 15. Ve 17. Gunu degerlendirdik. Zaten sonra yumurta da cortu cekmistir tuttuysa tuttu

Ayy ne güzel inşallah tutmuştur. Bir de bu is var. Pik olcak mi olmucak mi . Olmadi ne zaman ilişkiye girsek bir sürü sorun bitmiyor . Ben yapmaya devam edeyim belkide geç yumurtlucam. Bir de ben günde 1 kez yapıyorum iki mi yapsam

Baktin koyulasiyo 2 ye cikar günde. Pik görünce sonra teke düşersin. 2 gunde bir iliski yeterli diyorlar doktorlar dahil. Sperm zaten 3 gun yasiyormus 2 gunde 1 ideal bence de. Sonra resmen zorunlu iş gibi oluyor her ay her ay.

Baktin koyulasiyo 2 ye cikar günde. Pik görünce sonra teke düşersin. 2 gunde bir iliski yeterli diyorlar doktorlar dahil. Sperm zaten 3 gun yasiyormus 2 gunde 1 ideal bence de. Sonra resmen zorunlu iş gibi oluyor her ay her ay.
Aynen ya artık cinselliği tamamen başka duygularla yaşamaya başlıyoruz özellikle biz kadınlar.

Bazen aklimda tek bu sefer tutar mi oluyor. Kocalar dusuncemizi duysa birakir gider o an bizi
aynen aynen benimde hep aynı düşünceler vallahi başka niyetim yok Allah biliyor tamamen cocuk sanıyorlar biz sadece zevk icin birlikte oluyoruz nerdeee eskiden di o

aynen aynen benimde hep aynı düşünceler vallahi başka niyetim yok Allah biliyor tamamen cocuk sanıyorlar biz sadece zevk icin birlikte oluyoruz nerdeee eskiden di o
Kiz ben 3 yildir evliyim. Ortalama Son 1.5 yili cocuk tsbi yumurtaya denk gelen dunlerde diyelim

Kiz ben 3 yildir evliyim. Ortalama Son 1.5 yili cocuk tsbi yumurtaya denk gelen dunlerde diyelim
Ah ah sonra da cocuk olunca . Hemen 5 dk da olsun bitsin diye acele etceksin biraz büyüyene kadar zırt pırt kalkıyorlar cünkü bebekken . Bir de hamileyken de korkuyor insan bişey olmasın diye zaten zor kavuşmuşuz. Al sana kafada 4 5 sene iliskiler sallantida olsun ama çocuklar için degerr

Öncelikle herkese merhaba...böyle bi konu görünce yeniden açmayım dedim.
Bu ay ovulasyon testini denedim. Ama çok garip ki adetten kısa bi süre sonra yaptıgım test koyu çıktı.
Daha sonra ki günler gittikce silikleşti rengi. Hatta yumurtlama günümde yok oldu diyebilirim.

Demek bunca zamandır yumurtlama gününe boş yere takmışım.

Bu durum normal mi. Yoksa kürtajdan dolayı mı böyle oldu diye kafaya takıyorum şuan.

Bir senedir evliyim. Geriye dönüp düşününce yumurtlama haftasından önce dinlenelim va diye uzak kaldık hep. Demek dinlenelim derken kaçırıyomuşuz.

Testlerin bozuk falan oldugunu söylüyo eşim ama hiç sanmıyorum. Sizce ne kdr güvenilir bu testler ve bu yöntemle takip etmek ne kdr doğrudur

Bence ovulasyon testleri dogru canım çünkü ben kasık ağrılarımdan anlayabiliyorum yumurtanin catladigini o an test yapmıştım mesela koyu çıkmıştı. Doktor gozetimindede takip etmistim Bir keresindede catlatma ignesi kullanmistim ozaman yine test yaptim ve yine koyudu. Olabilir yumurtlama günü her kadinda farklidir illa adettenn 14 gun once olacak diye bisey yok. bak mesela benim 13 ekimi gosteriyordu ama hala yumurtlama olmadi hem akintimdan hem ķasik agrimdan ve de testlerle belirleyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…