Bunlarda öncekiler hic koyu olmadı . Evet biraz fazla damlardım galiba 7 8 damla ama birini az damlattim yinede olmadıtest bozuk sanki yada fazla idrar mı damlattın
bunlar normal ama diğerleri bozulmuş. 4 damladan fazla damlatmayacaksın 5 dkda çıkan sonucu dikkate alıcaksın canım sonraki sonuçları değilBunlarda öncekiler hic koyu olmadı . Evet biraz fazla damlardım galiba 7 8 damla ama birini az damlattim yinede olmadı
Peki simdi bugün yumurtlama olduysa belkide ben kacirdimmibunlar normal ama diğerleri bozulmuş. 4 damladan fazla damlatmayacaksın 5 dkda çıkan sonucu dikkate alıcaksın canım sonraki sonuçları değil
11.gun yazan dün du . Ilişki yaşamadım çok silik diye. Bugünde bos geçti testler bole oluncaPeki simdi bugün yumurtlama olduysa belkide ben kacirdimmi
sen hem 1 boş 1 gün dolu yap hemde ov testi yap koyu göedüğün gün itibariyle 1,2,3,4 güne kadar değerlendirebilirsin bugün varsa imkanın koşPeki simdi bugün yumurtlama olduysa belkide ben kacirdimmi
Bu ay kaçırdım vallahi sanki ya kendimi bu testlere bağladım bu sefer günleri kaçırdım. Ahh adam horul horul uyuyor gitti bugünde bende kendimi verdim siteyeesen hem 1 boş 1 gün dolu yap hemde ov testi yap koyu göedüğün gün itibariyle 1,2,3,4 güne kadar değerlendirebilirsin bugün varsa imkanın koş
Ama silik günlerde 2 gün üst üste ilişki oldu 9 10.günler belki bir ihtimal tutarr bem yinede yapaym demi test yaaBu ay kaçırdım vallahi sanki ya kendimi bu testlere bağladım bu sefer günleri kaçırdım. Ahh adam horul horul uyuyor gitti bugünde bende kendimi verdim siteyee
Yine bişey sorcam hoc koyu çıkmassa hep silik çıkarsa ne yapmak lazım yaAma silik günlerde 2 gün üst üste ilişki oldu 9 10.günler belki bir ihtimal tutarr bem yinede yapaym demi test yaa
sperm 3 gün yaşar kaliteliyse 5 gün bile yaşar sen yarını değerlendir madem dünü değerlendirdiysen geç değil yani üzülme testleri de devam et ama dediğim gibi 1 gün boş 1 gün dolu yap oda garanti böyle çook hamile kalan varYine bişey sorcam hoc koyu çıkmassa hep silik çıkarsa ne yapmak lazım ya
Bende aynı durumu yasadım koyu cıktı ve regl oldumya
vlla en son biri yaptı ikisi koyu çıkmış ama adet olmuş o gün
O saati denk gelmemis demektir bence. Ben 16. Gun esit kirmizi gördüm. Normalde aksam 5 gibi yapiyordum testleri is cikisi. O gun oglen eve ugradim 12 de dur dedim yapayim. Aha pik. Aksam denedim hemen rengi acilmis. O ara gormesem hic koyulasmadi dicem düşün. 15. Ve 17. Gunu degerlendirdik. Zaten sonra yumurta da cortu cekmistirYine bişey sorcam hoc koyu çıkmassa hep silik çıkarsa ne yapmak lazım ya
Ayy ne güzel inşallah tutmuştur. Bir de bu is var. Pik olcak mi olmucak mi . Olmadi ne zaman ilişkiye girsek bir sürü sorun bitmiyor . Ben yapmaya devam edeyim belkide geç yumurtlucam. Bir de ben günde 1 kez yapıyorum iki mi yapsamO saati denk gelmemis demektir bence. Ben 16. Gun esit kirmizi gördüm. Normalde aksam 5 gibi yapiyordum testleri is cikisi. O gun oglen eve ugradim 12 de dur dedim yapayim. Aha pik. Aksam denedim hemen rengi acilmis. O ara gormesem hic koyulasmadi dicem düşün. 15. Ve 17. Gunu degerlendirdik. Zaten sonra yumurta da cortu cekmistirtuttuysa tuttu
Baktin koyulasiyo 2 ye cikar günde. Pik görünce sonra teke düşersin. 2 gunde bir iliski yeterli diyorlar doktorlar dahil. Sperm zaten 3 gun yasiyormus 2 gunde 1 ideal bence de. Sonra resmen zorunlu iş gibi oluyor her ay her ay.Ayy ne güzel inşallah tutmuştur. Bir de bu is var. Pik olcak mi olmucak mi . Olmadi ne zaman ilişkiye girsek bir sürü sorun bitmiyor . Ben yapmaya devam edeyim belkide geç yumurtlucam. Bir de ben günde 1 kez yapıyorum iki mi yapsam
Aynen ya artık cinselliği tamamen başka duygularla yaşamaya başlıyoruz özellikle biz kadınlar.Baktin koyulasiyo 2 ye cikar günde. Pik görünce sonra teke düşersin. 2 gunde bir iliski yeterli diyorlar doktorlar dahil. Sperm zaten 3 gun yasiyormus 2 gunde 1 ideal bence de. Sonra resmen zorunlu iş gibi oluyor her ay her ay.
Bazen aklimda tek bu sefer tutar mi oluyor. Kocalar dusuncemizi duysa birakir gider o an biziAynen ya artık cinselliği tamamen başka duygularla yaşamaya başlıyoruz özellikle biz kadınlar.
Bazen aklimda tek bu sefer tutar mi oluyor. Kocalar dusuncemizi duysa birakir gider o an bizi
Kiz ben 3 yildir evliyim. Ortalama Son 1.5 yili cocukaynen aynen benimde hep aynı düşünceler vallahi başka niyetim yok Allah biliyor tamamen cocuk sanıyorlar biz sadece zevk icin birlikte oluyoruz nerdeee eskiden di o
Ah ah sonra da cocuk olunca . Hemen 5 dk da olsun bitsin diye acele etceksin biraz büyüyene kadar zırt pırt kalkıyorlar cünkü bebekken . Bir de hamileyken de korkuyor insan bişey olmasın diye zaten zor kavuşmuşuz. Al sana kafada 4 5 sene iliskiler sallantida olsun ama çocuklar için degerrKiz ben 3 yildir evliyim. Ortalama Son 1.5 yili cocuktsbi yumurtaya denk gelen dunlerde diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?